Отговори
# 720
Лана,айде спри се Confused Confused Confused Confused Престани да ни насаждаш ''свръхестетвената'' ти ''способност'' да знаеш всичко...Натрапваш ни своите ВПЕЧАТЛЕНИЯ,инатиш се ако някой се осмели да ги оспори,заклеймяваш всеки,който ти каже нещо напреки...
В това й е чарът Crazy Crazy

# 721
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Докато си пусна поста атмосферата се разведрила,ама не го изтрих защото знам, че пак ще дойдем там, откъдето сме тръгнали Embarassed

# 722
  • София
penmari, добре дошла!

А нас защо трябва да ни вълнува какви истории си съчинявате с Мириел?  ooooh! И ще ви моля за в бъдеще да не ни пробутвате за истина вашите желания,колкото и да ви се иска да е така  Peace

Не трябва нищо да ви вълнува...и ще те помоля, за в бъдеще да не ми казваш какво да пиша и какво не, благодаря! Не мога да пиша неща, които ви харесват, при положение, че не са истина, съжалявам...

Лана, не разбирам защо само твоето тълкуване трябва да се приема за вярно (особено като виждаме колко си пристрастна), но да оставим всеки сам да си прави изводите, а?  Laughing
В твоя сериал Брук е с ангелски крилца, а Тейлър е с дяволски рогца Wink
Четеш ми постовете избирателно, но там съм си описала признанието на Тейлър пред Ник за причината защо "дава" Джак на Брук.
Така ти се спестява нуждата да пишеш впечатления.
Може би си пропуснала тая част, но други не са  Mr. Green

Аз пък не разбирам, защо да не мога да опонирам, при положение, че така представените факти не смятам, че са верни. Или има някакво правило, че само ти можеш да казваш, какво ще се случи? Е, прощавай, но аз не съм видяла нещата както ги описваш и няма да си мълча, за да се чувства някой добре...
Прочетох, какво си написала, и трябва ли да се съглася. Брук се интересува от доброто на детето...как мислиш, дали е добре да е с майка, която не може да изпита майчински чувства към него, да не може да осъществи връзка с него, да се напива, когато е с него...може би си пропуснала да забележиш, че "тормозът на Брук над Тейлър" са всъщност халюцинациите на една пияна жена...но нали гледаш от време на време. Брук беше не по-малко изненадана от това, че са ползвали нейните яйцеклетки, но заяви още в началото, че Джак е дете на Тейлър...но трябва ли да изостави нейна плът и кръв с "майка", която не може да се привърже към същество, носено под сърцето и 8-9 месеца, само защото носи ДНК-то на Брук? Дали тогава нямаше да се почне каква лоша майка е Брук.
Къде се изпокриха всички, които роптаехте срещу нещата от бъдещето? Отпуска ли сте?

Лана,айде спри се Confused Confused Confused Confused Престани да ни насаждаш ''свръхестетвената'' ти ''способност'' да знаеш всичко...Натрапваш ни своите ВПЕЧАТЛЕНИЯ,инатиш се ако някой се осмели да ги оспори,заклеймяваш всеки,който ти каже нещо напреки...Аз лично съм потърпевша...и когато ти доказах че не си лоялна(защото не оповести двете версии на сценаристите,а само тази която на теб ти изнася) ти замълча...Стига сте натоварвали хубавата тема...Като ви е яд на някого оправяйте се на лични...Не ни тормозете...Да се чувстваме като бедни роднини в темата докато измислените атове се ритат...Айде холан...

susy, не знам за лкакъв случай говориш...какви две версии?
И ще може ли да не ми нареждаш, благодаря и на теб.
Само да отбележа, че не аз постнах "бъдещето" - трябва ли да си мълча, за да сте доволни? Или трябва да се съглася с написаното, ей така.  Shocked
Съжалявам, ако това натоварва атмосферата, но е лично към мен и ми се ще да отговоря.
И извинявай много, но кого и как заклеймих?!

# 723
  • В средата на времето
Къде се изпокриха всички, които роптаехте срещу нещата от бъдещето? Отпуска ли сте?

Joy  bouquet

# 724
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ланаааа!Не четеш ли преди да пишеш newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 725
  • София
Кое не прочетох? И извинявай, но нищо не си ми доказала...ако говориш за инцидента с Дарла. Още никой не е показал моя пост, в който съм постанал невярна информация за случилото се...грешните ви впечатления са си ваш проблем. Аз ако нещо ме притеснява си питам.
Ако е за нещо друго, кажи Simple Smile

Ако е да спрем със обсъждането на темата за бебето - готово, повече няма да пиша.

# 726

А нас защо трябва да ни вълнува какви истории си съчинявате с Мириел?  ooooh! И ще ви моля за в бъдеще да не ни пробутвате за истина вашите желания,колкото и да ви се иска да е така  Peace

Не трябва нищо да ви вълнува...и ще те помоля, за в бъдеще да не ми казваш какво да пиша и какво не, благодаря! Не мога да пиша неща, които ви харесват, при положение, че не са истина, съжалявам...

Ако нас не ни вълнува, а теб не те интересува, дали вярваме или не, не виждам смисъл тогава въобще да го пишеш  Mr. Green Никой не те кара и без това твоята истина е лъжа за други!  Peace

П.С. Забравих да благодаря предварително  Grinning

# 727
  • София

Ако нас не ни вълнува, а теб не те интересува, дали вярваме или не, не виждам смисъл тогава въобще да го пишеш  Mr. Green Никой не те кара и без това твоята истина е лъжа за други!  Peace

Но не за всички! Нали?  Wink Wink

# 728

Тук смееее, тук смеее  wavey
Наистина се канех вече по-сериозно да възроптая срещу коментирането на бъдещето, защото май само аз си разбрах какво целя с намека ми, че не искам да обсъждам случки, които не знам и не познавам ситуациите, довели до тях  Laughing
Ама то взе, че обсъждането на бъдещето спря, та замълчах да не всявам пак спорове  Embarassed
Наистина няма смисъл да се обсъждат бъдещи случки, защото само гледалите ги знаят за какво става въпрос, а ние простосмъртните трябва да приемем вашия разказ (който в конкретния случай се различава коренно Mr. Green)
А и аз лично се чувствам тъпо да обсъждам нещо, което не съм гледала все още  hahaha

# 729
Но не за всички! Нали?  Wink Wink
Ланче, абсолютли! Peace
 Което значи, че палячката продължава с алкохолния запой... Joy Joy

# 730
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е все едно дали се говори за бъдещето, интересно ми е. Е, ще чета основно постовете на Лана, защото днес се излъгах да прочета на Щастлива и тя определено е доста крайна затова няма как да й вярвам на писаниците. Същото важи и в обратна посока.
Ще ми е интересно да дадете линк със сериите, за които говорите за да преценим, тези на който им е интересно, и да видим кой е прав и кой е крив. Със сигурност Лана ще го направи, ако пожелае, за щастлива малко се съмнявам.

От прочетеното на Лана смятам, че Тейлър постъпва правилно - да даде детето на жената, която освен че е биологична майка, на първо място наистина го чувства като свое, а и детето се чувства по-добре при нея.

Добре дошла на новата пишеща. И наистина си имаме нещо като традиция - от кой отбор е?

# 731

Заповядайте в новата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444758.0

Общи условия

Активация на акаунт