Отговори
# 705
Е защо да не може?  Joy
 Добре дошла   bouquet

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 18:02 от Logan

# 706
А нас защо трябва да ни вълнува какви истории си съчинявате с Мириел?  ooooh! И ще ви моля за в бъдеще да не ни пробутвате за истина вашите желания,колкото и да ви се иска да е така  Peace

Брукатакаsmile3521

Лана, и каква е таз чак толкоз лоша съдба, че Тейлър да се е оженила САМО за да се измъкне от нея  Thinking

penmari, добре си ни дошла   bouquet

# 707
Момичета и момчета/днес мернах още един господин да чете темата  Wink/, имате ли предложения за заглавие и анкета? И за двете е ред на Брук.

Моето предложение за заглавие е това, което Ерик каза днес:
 "Дори нещастни, хората могат да изглеждат щастливи и да се смеят", ама нещо много длъжко ми се види .
"Дори нещастен, да изглеждаш щастлив"
"Смях през сълзи" на Изи
Thinking

# 708
Момичета и момчета/днес мернах още един господин да чете темата  Wink/, имате ли предложения за заглавие и анкета? И за двете е ред на Брук.

Моето предложение за заглавие е това, което Ерик каза днес:
 "Дори нещастни, хората могат да изглеждат щастливи и да се смеят", ама нещо много длъжко ми се види .
"Дори нещастен, да изглеждаш щастлив"
"Смях през сълзи" на Изи
Thinking

Логан, точно днес като чух тази реплика, си помислих, че е чудесна и е много подходяща за заглавие на тема  Peace

# 709
Здравейте, от доста време чета из форума и днес не се стърпях вече. Може ли да се включа и аз, защото редовно следя филма и бих искала да мога да споделям мнението си?
може,ако харесваш Брук Naughty

# 710
Тц-тц-тц, не така с дамите. Naughty

# 711

Thinking

И аз мернах един Дикън горе на балкона. Да не се е върнал за Хоуп?  Grinning

# 712
Забелязаният от мен не се зовеше Дикън.  Sunglasses
Много шпиони там горе, ей... Joy

# 713
Забелязаният от мен не се зовеше Дикън.  Sunglasses
Много шпиони там горе, ей... Joy

Първо шпионират, после вадят пищовите  Joy

# 714
АрДжей, не бъди такъв егоист де  Crazy
Само вие ли искате свежи попълнения  smile3534
penmari, не му се връзвай, той лае, ама не хапе, само стреля с пищови наляво-надясно  Mr. Green
Няма значение за Брук или Тейлър си, все си добре дошла   bouquet

# 715
Първо шпионират, после вадят пищовите  Joy

Бонд, Джеймс Бонд. Joy

# 716
  • В средата на времето
Здравейте, от доста време чета из форума и днес не се стърпях вече. Може ли да се включа и аз, защото редовно следя филма и бих искала да мога да споделям мнението си?

Здрасти и добре дошла  bouquet

Ако ни четеш отдавна, знаеш, че имаме един боен въпрос, който задаваме на всички нови, а именно  "Брук или Тейлър"? Mr. Green Wink

# 717
Изида, въпросът е подвеждащ  Crossing Arms
Може да е Стефка  Joy Joy Joy

# 718
  • В средата на времето
Изида, въпросът е подвеждащ  Crossing Arms
Може да е Стефка  Joy Joy Joy

..бе то може и Бриджит да е Laughing.., но "Войната на Титаните" тук се води между Брук и Тейлър Grinning..всичко истанало е пълнеж Wink

..ша замоля Logan да си размете малко кутията Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 18:37 от Izida

# 719
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Лана,айде спри се Confused Confused Confused Confused Престани да ни насаждаш ''свръхестетвената'' ти ''способност'' да знаеш всичко...Натрапваш ни своите ВПЕЧАТЛЕНИЯ,инатиш се ако някой се осмели да ги оспори,заклеймяваш всеки,който ти каже нещо напреки...Аз лично съм потърпевша...и когато ти доказах че не си лоялна(защото не оповести двете версии на сценаристите,а само тази която на теб ти изнася) ти замълча...Стига сте натоварвали хубавата тема...Като ви е яд на някого оправяйте се на лични...Не ни тормозете...Да се чувстваме като бедни роднини в темата докато измислените атове се ритат...Айде холан...

Общи условия

Активация на акаунт