Отговори
# 675

В арабския свят - НЕ  Peace, а в Щатите същото се отнася и за Рич  Grinning

# 676

В арабския свят - НЕ  Peace, а в Щатите същото се отнася и за Рич  Grinning

Не се отнася същото за Рич!
Тейлър бе обявена официално за мъртва. Забравяш / дали?/ този малък факт.

# 677
  • София

В арабския свят - НЕ  Peace, а в Щатите същото се отнася и за Рич  Grinning

Не се отнася същото за Рич!
Тейлър бе обявена официално за мъртва. Забравяш / дали?/ този малък факт.

newsm10

# 678
  • Разпиляна във въображението
Че то е нормално да го забравят иначе бих се учудила на противното. И отново Рич е виновен, а не Тейлър, която с ясно съзнание, възстановена памет се омъжи доброволно за шейха.

Брук е виновна за всичко, а Тейлър винаги и при всички обстоятелства е невинна.

# 679
Уточнявам: Не съм гледала сериите напред , но от това , което пишеш, щастлива ,
за мен е видно обратното: Брук поставя детето си пред мъжа си. Нали това искате да видите?
Кое му е гнусното , не можах да разбера.  newsm78. Че иска да отгледа детето си?
Как е потъпкала пак чувствата на другите?  newsm78. Че не се е съгласила с Рич, който не искал детето й ли?

И аз не съм гледала сериите напред,затова коментирах само това ,което прочетох.Така както коментирах това ,което Лана пишеше за днешните серии,ама те не се оказаха баш това,което тя написа...
Та с кого се е съобразила Брук в горната ситуация?С Рич,който не е съгласен?С Ник,който ,както подразбирам,също не е съгласен?Или с Тейлър,която ,пак по подразбиране ,е била едва ли не изнудена чрез тормоз,да предложи детето на Брук?
Доколкото схващам,пак се води само от това "Важно е какво искам аз,а аз искам да отгледам детето Джак ."
И не знам как се е стигнало до тая ситуация...предполагам Брук е замразила яйцеклетки,а защо са направили оплождане на Тейлър с нейни, не е ясно.Но от това,което пишете ,май Тейлър и Ник искат дете,а то се оказва яйцеклетка на Брук,оплодена със сперма на Ник.
Така ли е?
И ако това е така,каква е вината на Тейлър?Нарочно ли е поискала да използват яйцеклетка на Брук?Силно се съмнявам,ама кой знае...
А ако не е така,Брук какви права може да има,че си иска детето?
Но дори и да има права,все пак нямат ли думата Ник и Тейлър,които са искали зачеването и те трябва да решат съдбата му?
И от всичкото това,пак стигам до извода,че Брук се ръководи само и единствено от своите желания.Освен ако не е искала дете,ама не е могла да зачене ,и Тейлър се е съгласила само да износи детето...ама нали Брук е с Рич,защо тогава Ник ще е оплодителя?
Ей,много въпроси...много нещо... Mr. Green  

# 680
Красимира, от това което прочетох в поста на Брукзащита, определено е изопачаване на нещата или нарочно омаскаряване на Брук. Аз гледах един епизод, в който Тейлър (отново отвратителна игра на актрисата) изкрещя в лицето на Брук, че бебето Джак е грешка. Ти би ли оставила детето си на такава жена, която смята че то е грешка? И не разбрах Тейлър иска или не иска да отгледа детето в последна сметка, защото ако не иска така Брук е в пълното си право, направо задължение, да си прибере детето и да го отгледа. И съм напълно съгласна с нея. А вие отново не искате да погледнете, че поставя на първо място детето си, а не нуждите на съпруга си.

# 681
Красимира, от това което прочетох в поста на Брукзащита, определено е изопачаване на нещата или нарочно омаскаряване на Брук. Аз гледах един епизод, в който Тейлър (отново отвратителна игра на актрисата) изкрещя в лицето на Брук, че бебето Джак е грешка. Ти би ли оставила детето си на такава жена, която смята че то е грешка? И не разбрах Тейлър иска или не иска да отгледа детето в последна сметка...
Е,как е "Грешка",като е заченато умишлено?Аз поне не съм чувала за ин-витро по погрешка...
Те в тоя филм ,вярно ,не са чували за контрацептиви и планирана бременност и почти всички деца са по погрешка,ама доколкото схванах,тук случая не е такъв.
А пък дано някой се включи с безпристрастно инфо...иначе,ще гледаме след...н-години.Та ще видим кой крив,кой прав...
Но като знам как изопачавахте катастрофата с Дарла,как сега да приема ,че това,което пишете е вярно?
По-склонна съм да приемам за истина точно обратното на това,което пишете за бъдещето.

# 682
Не е станало и по желание на Брук, ако за теб Краси има значение.
Понеже е достатъчно измислено във филма това с яйцеклетката и оплождането и ала-бала ще предложа друг вариант.
Аз съм мъж. Давам сперма за изследване.
По погрешка я използват за оплождане.
Разбирам , че имам дете.
Естествено , че ще се боря за него , естествено , че ще си го искам.
Естествено , че няма да ме интересува мнението на жена ми.
Естествено , че това Е МОЕ ДЕТЕ , и като такова ще направя ВСИЧКО за него .
Ако жена ми не ме разбере - прав й път. Явно толкова ме обича.

Естествено , че ще помисля за себе си  и за моето дете , а няма да мисля за онези двамата , които са решили да имат дете. Да , ако мога , ще им го взема . Защо ли? Защото това е моята плът и кръв. Просто защото ми е дете.

Вие бихте ли могли да спите спокойно, ако не го направите? Ще оставите на другите да бъдат щастливи и детето ви да расте без вас, само защото сте добър човек и не искате да нараните чувствата на тези двама ?

По-добре тогава да съм лоша. И явно съм.

Много дълго стана , много намесих реалността , много се вживях.
Извинявам се.
 Embarassed   bouquet

# 683
Че то е нормално да го забравят иначе бих се учудила на противното. И отново Рич е виновен, а не Тейлър, която с ясно съзнание, възстановена памет се омъжи доброволно за шейха.

Брук е виновна за всичко, а Тейлър винаги и при всички обстоятелства е невинна.

Аз още чакам доказателството на първия въпрос  Mr. Green Мириел, намери ли го? И  ще помоля,когато се твърди нещо , да  не се базираме върху лични впечатления на форумките, а върху истински факти от филма. И тъй като Мириел не успя да обори твърденията за Брук се впусна в собствени интерпретации за Тейлър, базиранни на личните впечатления на Лана, а сега ще ни хвърля и в десета глуха за двуженството на Тейлър, която вместо да се беше върнала при Рич и да попари ентусиазма на шавливата, но винаги на разположение Брук, реши,че са много щастливи и великодушно й го преотстъпи. Но както са казали старите хора "Няма ненаказано добро"  Peace

# 684

Къде е избягала Брук, когато е била бременна с Хоуп? newsm78

Не отиде ли в някакъв санаториум или СПА, някакъв хотел ли беше, що ли... newsm78

# 685
Не е станало и по желание на Брук, ако за теб Краси има значение.
Т.е. по погрешка са използвали яйцеклетка на Брук?И тя впоследствие разбира ,че бебето на Ник и Тейлър всъщност биологично е нейно и на Ник?
Ако е така,е ясно защо е била репликата  "бебето Джак е грешка".Не е трябвало да бъде Брукино...Ама Тейлър каква вина има в случая?И защо тя трябва да се отказва от детето,което е искала и обикнала?
А по повод двуженството...Мириел ,очевидно си забравила как шейха я обработва,че Брук и Рич били тооолкова щастливи,че я кри зад някакви огледала да видела с очите си...и Тейлър ,обичайки Рич,реши,че не иска да съсипва щастието му и затова тогава се отказа от него.На мен ми прилича повече на саможертва в името на щастието на любим човек,а на вас?

# 686
Краси, доколкото съм разбрала, Тейлър не иска бебето или греша.

Брукатака, преустанових търсенето на каквито и да е било доказателства, защото ми е все едно в какво вярваш ти. Защо ти не се поровиш да ми докажеш противното. Аз бих го приела, за обратното - категорично не. Така че, не ми пука  Whistling

Краси, ако Тейлър тоооолкова обичаше Рич да си беше останала при шейха во веки, а не да се връща след толкова време и да му разбива живота. И това не я оневинява - двуженка си е и е подсъдна.

Брук също достатъчно жертви прави, но вие не ги признавате.

# 687
Лоуган,накъде ти отиде темата...........за нищо не става вече Crossing Arms

# 688
Краси, доколкото съм разбрала, Тейлър не иска бебето или греша.

Краси, ако Тейлър тоооолкова обичаше Рич да си беше останала при шейка во веки, а не да се връща след толкова време и да му разбива живота. И това не я оневинява - двуженка си е и е подсъдна.
Не знам...но ако е изкуствено оплождане ,няма как да не стане с нейно съгласие...значи е искала дете.Пък поразиите нататък някой ги е сътворил...без да иска или нарочно...вече всичко очаквам в този филм...дори нарочно да са подменили яйцеклетката с такава на Брук...
Ей,още малко и ще се кандидатирам за сценарист...   Joy  

А Тейлър се върна,защото разбра /ама не си спомням откъде,който помни ,да помага/,че външното щастие на Рич не е такова,каквото е искал шейха тя да види...
И както Логан каза "Човек може да се смее ,и без да е щастлив!"

Лоуган,накъде ти отиде темата...........за нищо не става вече Crossing Arms
Пусни малко картечници и ще заприлича на твоята...   Joy   

# 689
краси.мира,с удоволствие.Тези за специално за теб

#2gunfire  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт