Отговори
# 420
Бриджит можеше да е и по категорична, но така или иначе е решила да се подложи първо на тест за да види какво става с бебето. Но тя нееднократно заявява, че иска майка й да е щастлива и т.н.

Тя и нееднократно и категорично заявява,че бебето е от Ник  Crazy, не виждам на какво отгоре  Mr. Green

Нена, Брук мисли винаги поне за две неща едновременно, в случая за секса с Макароне, но не изпуска от очи и развитието на Рич и Дона  Grinning

# 421
  • София
Ееее, то е ясно, че Тейлър е по-интересна, тук спор няма  Naughty
При Брук все едно и също гледама 20-30 години (че не уточнихме колко са в крайна сметка)

Защо в такъв случай пак се занимаваме с Брук?  Shocked

Казах ти, защото пак дойде нейният ред   Peace

Хахаххахахаа, че той нейният не е минавал...я погледни дали има страница, на която Брук да не присъства...точно вчера обсъждахте колко лоша майка е...днес пак...

# 422
Ееее, то е ясно, че Тейлър е по-интересна, тук спор няма  Naughty
При Брук все едно и също гледама 20-30 години (че не уточнихме колко са в крайна сметка)

Казах ти, защото пак дойде нейният ред   Peace

Хахаххахахаа, че той нейният не е минавал...я погледни дали има страница, на която Брук да не присъства...точно вчера обсъждахте колко лоша майка е...днес пак...

Вчера обсъдихме и Тейлър обаче, така че пак е Брук  Mr. Green

# 423
Ееее, то е ясно, че Тейлър е по-интересна, тук спор няма  Naughty

Казах ти, защото пак дойде нейният ред   Peace

Клуб по интереси му се вика на това  Crazy
Ти виждаш една хубава черта в Тейлър, ние виждаме 1000 лоши в Брук и всеки си пише за каквото иска.  Grinning

# 424
  • София
Ама аз за Стефито питах всъщност - извинявай, че съм пропуснала какво си казала. Ще чета по-внимателно!

# 425

Ами например: "Майко, бременна съм! Детето е от Ник..съжалявам не исках да ти причиня това!"и в този момент влиза Ник...и тъкмо щяхме да си спестим глупавата церемония  Sick

Айде сега, тя се тръшка, рони сълзи и сополи, ама не й било достатъчно на Брукасита да зацепи русата й главица, че има проблем и бива да я изслуша. От вратата ли да й каже, че е бременна от мъжа й??? Това беше доста несериозно  Naughty
Значи току-що призна, че Брук е оставила Бриджит с нейните терзания, заради някаква глупава церемония  Mr. Green
Бравооо, получава медал за майка-орлица  ooooh!

Лана, не е нужно нито да ми се извиняваш, че не си прочела (просто, защото не си длъжна), нито, че си пропуснала  Peace
Но може да не си толкова категорична в менията си  Crossing Arms
Както и може да не говориш наизуст, че не виждаме нищо лошо в Тейлър  Naughty

П.П. После като имам време, ше си потърся поста за Стефани

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 13:15 от Nenna

# 426
  • Разпиляна във въображението
Определено търсите под вола теле и ви е някакъв страхотен проблем, че Брук е щастлива, а дъщеря й толкова време не успя да я заклещи и да й признае. Това като Тейлър - същата работа. Хем иска да си признае, хем не може да намери подходящо време. Аман от двойните ви стандарти, толкова е смешно, че не е истина. И в този епизод, днес специално, Брук не беше в центъра му, а Тейлър и връзката й с Торн, като и историята около Фийби и Бриджит. Брук беше между другото. Разбирам, че тя е централната фигура в този сериал вие не виждате останалите. Доста сте заслепени от блясъка й, по спокойно, нека да я оставим на мира малко и да се насочим към второстепенните и третостепенните герои в сагата Whistling

# 427
  • София
Е, хайде  - не може. Има различни начини дас е съобщят такива новини. Бриджит не е готова да го направи рязко и взведнъж...Брук цяла нощ ли трябваше да я чака...Всъщност как завърши вчера разговорът им? И ако Бруджит толкова искаше да и каже, може би трябваше по-настоятелно да каже на Ник и майка си, че има да им съобщи новина, и да отложат церемонията...Не си спомням дума по дума разговора вчера, но дали брук не остана с впечатление, че новината е че няма да заминава  newsm78

Напротив, мога да съм категорична в мненията си, както и ти предполагам си... Peace
Аз обаче се интересувам как си оценила подкрепата на Стефани за връзката на тейлър и Торн...ще ми помогнеш ли да намеря въпросното ти становище?

# 428
Е, хайде  - не може. Има различни начини дас е съобщят такива новини. Бриджит не е готова да го направи рязко и взведнъж...Брук цяла нощ ли трябваше да я чака...Всъщност как завърши вчера разговорът им? И ако Бруджит толкова искаше да и каже, може би трябваше по-настоятелно да каже на Ник и майка си, че има да им съобщи новина, и да отложат церемонията...Не си спомням дума по дума разговора вчера, но дали брук не остана с впечатление, че новината е че няма да заминава  newsm78

Напротив, мога да съм категорична в мненията си, както и ти предполагам си... Peace
Аз обаче се интересувам как си оценила подкрепата на Стефани за връзката на тейлър и Торн...ще ми помогнеш ли да намеря въпросното ти становище?

Писах ти, че ще го потърся. даже го написах преди да постнеш, че искаш това мнение. Все пак е обяд и трябва да си нахраня детето преди това

Мириел, не ми говори за двойни стандарти, като и вие правите същото. Не се възмущавай от нещо, което правите и вие задружно  Naughty

# 429
Е, хайде  - не може. Има различни начини дас е съобщят такива новини. Бриджит не е готова да го направи рязко и взведнъж...Брук цяла нощ ли трябваше да я чака...
Ами ,ако трябва цяла нощ ще я чака...В крайна сметка й стана ясно ,че Бриджит не е дошла да й каже само "Добър вечер" , иска да сподели нещо с нея...още повече ,че й каза ,че не желае да я загуби ,като майка...Едва ли неотиването в Африка ще е такъв проблем,че Бриджит да се притеснява ,че ще загуби майка си.Явно е ,че има и още нещо...ама както винаги Брук предпочита да си зарови главата в пясъка и да отиде да се търкаля и забавлява с мъжовете,отколкото да погледне сериозно на каквото и да било...

А и не знам колко тъпа трябва да си ,след като :
Уж дъщеря ти си тръгва.
Пък след "церемонията" тя пак е там,изглежда видимо разстроена,както и Ничо не му беше наред физиономията...
И да не ти светне лампичката,че сигурно има още нещо,което притеснява дъщеря ти!
А ти да питаш само "Ти още ли си тук?"

# 430
  • София
Разбира се, че трябва да си нахраниш първо детето...когато можеш, не е спешно Simple Smile

Само не знам къде е нашият двоен стандарт? Защото ако аз не съм имала проблем с връзката на Брук и Торн, нямам и с тази с Тейлър...не така обаче е при вас. Много от тейлъровите фенки постоянно се възмущават от това, че Брук имала връзка с брат на Ридж (да  не говорим, че главните прегрешения на Брук са именно това - изборът на сексуален партньор от семейството), но когато това е Тейлър  - проблем няма...макар че обстоятелствата са доста по-отблъскващи Sad

А и не знам колко тъпа трябва да си ,след като :
Уж дъщеря ти си тръгва.
Пък след "церемонията" тя пак е там,изглежда видимо разстроена,както и Ничо не му беше наред физиономията...
И да не ти светне лампичката,че сигурно има още нещо,което притеснява дъщеря ти!
А ти да питаш само "Ти още ли си тук?"

Краси, не си справедлива или не си чула..веднага след това видя физиономията на Бриджит и я попита какво не е наред, и се извини за това как е порзвучало "ти още ли си тук? '...но това не заслужава отбелязване нали, защото не подкрепя теорията колко лоша е Брук...

# 431
Определено търсите под вола теле и ви е някакъв страхотен проблем, че Брук е щастлива, а дъщеря й толкова време не успя да я заклещи и да й признае. Това като Тейлър - същата работа. Хем иска да си признае, хем не може да намери подходящо време. Аман от двойните ви стандарти, толкова е смешно, че не е истина.
Проблема е ,че Брук е щастлива на гърба на дъщеря си!
Т.е тя винаги е била щастлива за сметка на някой друг!Явно за нея е важно някой да страда ,за да изпитва тя удоволствие!

А двойните стандарти са и ваши...Хем не одобрявате разпуснато  и неморално поведение ,хем защитавате за същото Брук.Та защо ние да сме изключение?

Защо в такъв случай пак се занимаваме с Брук?  
Ами защото драмата пак се върти около нея...ще го бъде ли брака ,ще има ли бебе,как ще натири Ничо и дъщеря си...
А,ей сега ми хрумва ,Брук кого всъщност ще обвини за прегрешението Ничо или дъщеря си?
Кой ще го отнесе?Или и двамата?

# 432
Краси.мира, нека си пише господин Форестър, явно опитите за "затапване" са това, което го прави щастлив Laughing
Но ако удържи на мъжката си дума, ще си кротува със слънчевите очила  Wink

Мириел, на теб всеки път ти става безинтересно, когато е нещо, по което не можеш да се изкажеш  Peace
Зададох въпрос за морала, защото доста се пише кой какъв морал има в сериала, та да изясним понятията.
Ксилото се пробва да излезе с объркани твърдения по темата и попари надеждите ми за конструктивен разговор, но така или иначе вашия лагер предпочта да използва думички, които не може да обоснове, но щом предпочитате такова ниво на общуване ... Wink
Крива съм ти като пиша за сериала, крива съм ти като пиша за морала ... за какво предпочитате да пиша, Ваше благородие? Laughing

Ксило, кой е преписвал от чичко Гугъл?
Ти ли?
Ооо, ама недей така, аз уча философия в момента, мога да ти пратя лекциите ми, ако искаш да допълниш знанията си  Sunglasses
Учебника е на норвежки, но има и английски еквивалент, ако предпочиташ?  Wink
Доста е подробен, с цялата история на философията и всички школи.

Толкоз.
Защо баба Брук все трябва да е щастлива за сметка на чуждото щастие?  Rolling Eyes
Особено за сметка на дъщеря си Бриджит.
Вече започвам да съчувствам на Бриджит, какво ли не изстрада покрай майка си.
Днес нямаше епизод по телевизията, така че другата седмица ще пиша в бяло (това за фенките, които ми писаха бележки).

# 433

Краси, не си справедлива или не си чула..веднага след това видя физиономията на Бриджит и я попита какво не е наред, и се извини за това как е порзвучало "ти още ли си тук? '...но това не заслужава отбелязване нали, защото не подкрепя теорията колко лоша е Брук...
Ами,не съм го чула...правех и други неща.Но видях ,че Бриджит си тръгва видимо разстроена и не каза нищо на Брук...Не е ли редно все пак да се поинтересуваш ,след като виждаш ,че дъщеря ти не си е тръгнала първия път,очевадно е ,че има още нещо ,което я притеснява...
/Аз съм виждала сълзи в очите на големия ми син...повярвайте ,скъса ми се сърцето...и единственото ,което ме интересуваше в този момент,е какво го притеснява толкова,че едва да сдържа сълзите си...тогава беше на 18 и освен като малък,не съм го виждала да плаче.../.
И да ,филм е ,но в такива ситуации няма как да не правя сравнение с мен...понеже знам как се чувствам аз в аналогични ситуации ,и да не си задавам въпроса ...каква майка трябва да си ,че да не ти пука?

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 13:47 от Анонимен

# 434
Краси, и аз това питах, но отговор йок  Mr. Green Беше ми обяснено,че имало къде по-важни неща,които да са ми направили впечатление в серията. И от кога питам аз трябва да ни се дават насоки кога и за какво да пишем, кой кого да игнорира, да ми определят главните и второстепенните герои, като развалена плоча да ме питат едно и също нещо, отговора на който се знае много добре, да  се обвинява Щастлива,че не говорела по темата, като преди това Ксилометазолина се включи с въпрос към нея /възпитанието го изисква, да й отговори/ ?  newsm78 Може да не ми отговаряте и без това няма да е по същество  Peace Писах вече, всеки може да обсъжда каквото си иска, според интересите на клуба. Ако ли не...раздайте членски карти и си пишете вие и без това го бяхте обърнали на кулинарен форум

Общи условия

Активация на акаунт