Отговори
# 405
Грешно се изразих  Peace

# 406
Видяхте ли каква физиономия направи Брук слизайки по стълбите да извика младоженеца в брачното легло? "Ти още ли си тук?"

Напълно нормална реакция. И аз бих задала същия въпрос - разделиха се преди да се сключи брака, прегръщаше се със съпруга си и се качи горе да се приготви за страстна нощ, късно вечер е. Какво прави дъщеря й в къщата по това време?

Какво му е на времето? Тя си беше в къщата да сподели нещо с майка си, която я заряза за по-важни дела и след това директно без да си вземе довижданес Бриджет /ако толкова официално ще го разглеждаме/ се качи за полагащия се кекс с младоженеца  Joy

# 407
  • София
Брей и нито дума за "майчината" загриженост на Стефани за "връзката" на  Торн...не я ли забелязвате тази жена? Знам си, че само Брук гледате! Crazy

# 408
Брей и нито дума за "майчината" загриженост на Стефани за "връзката" на  Торн...не я ли забелязвате тази жена? Знам си, че само Брук гледате! Crazy

Даваш ни насока на разговора ли? Ами кажи си ти какво си забелязала...
На мен ми направи впечатление как Хектор извика такси, а после отиде с Хари...вие не го ли забелязахте?  newsm78

# 409
Лана, ако въпросът ти е към тейлАрките, аз като тяхна представителка, да ти отговоря:
Това аз лично съм го коментирала преди 5-6 страници (може и повече да са, че покрай тоз правопис и тез философи загубих представа за страниците  Laughing)
Така че, поне при мен пак на дневен ред е Брук  Mr. Green

# 410
  • Разпиляна във въображението
Отново Брук е лошата майка защото дъщеря й, 30 и кусеур годишна само си сменя мненията всяка минута. Бриждит трябваше още като влезе да си излее мъката. После стана ясно, че Брук и Ник ще си подновяват клетвите, толкова ли е тъпа, че не може да се светне, че после надали ще дойде време за разговори.

Тейлър ми е по-интересна - иска Господ да й прости, иска убитата от нея Дарла да й прости, че ще се натиска с неутешимия вдовец. Баси наглостта.

Стефани е още по-лицемерна. Защо да се противопоставят на едно добро #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 411
Отново Брук е лошата майка защото дъщеря й, 30 и кусеур годишна само си сменя мненията всяка минута. Бриждит трябваше още като влезе да си излее мъката. После стана ясно, че Брук и Ник ще си подновяват клетвите, толкова ли е тъпа, че не може да се светне, че после надали ще дойде време за разговори.

Тейлър ми е по-интересна - иска Господ да й прости, иска убитата от нея Дарла да й прости, че ще се натиска с неутешимия вдовец. Баси наглостта.

Стефани е още по-лицемерна. Защо да се противопоставят на едно добро #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Как да обясни на майка си,че се е превърнала в същото чудо като нея? Не е лесно ...
Секса за една нощ с бившите при тях двете с хапчета или без вече се превръща в навик  Joy

# 412
  • София
Nenna, че ти и Брук коментира преди 2-3-4-5 страници...но за Стефани нямам спомен...май изведнъж и Стефани и ТейлАрките (така ли се зовете вече  Joy) преразгледахте отношението си за романтични връзки с двама братя...изведнъж стана приемливо - не съм прочела никъде възмущение от поведението на Тейлър, но не ме изненадва! Ето това е лицемерно...

И за почитателкитена Хоуп - има шанс скоро да бъде сменена и от 5-6 годишна да стане 15-17г (инфото). Разбира се в щатските серии, така че поне година и половина, две ще си я гледаме мъчника.

Брей и нито дума за "майчината" загриженост на Стефани за "връзката" на  Торн...не я ли забелязвате тази жена? Знам си, че само Брук гледате! Crazy

Даваш ни насока на разговора ли? Ами кажи си ти какво си забелязала...
На мен ми направи впечатление как Хектор извика такси, а после отиде с Хари...вие не го ли забелязахте?  newsm78
И к'ви размисли предизвика това у теб? Сподели ги, ако имаш желание - сигурно са много интересни!

# 413

Няма значение на колко години е един човек, щом иска съвет от майка си, на колкото й години да е, тя бива да го изслуша  Naughty
А не да търчи да се жени (не за друго, ами специално на таз майка женитбата й е като за добър ден, та не й е баш такъв голям зора)
Брук биваше поне едно "довиждане" да й каже, нали? И след като беше толкоз разстроена, добрата майка-орлица биваше да се позаинтересува как е. Какво значение имат тук годините на Бриджит, щом търси разгвор
Шаври хич не се присети, че има дъщеря, само за секса с Макароне й мислише русата главица  Sick

Ееее, то е ясно, че Тейлър е по-интересна, тук спор няма  Naughty
При Брук все едно и също гледама 20-30 години (че не уточнихме колко са в крайна сметка)

# 414
  • Разпиляна във въображението
Бриджит можеше да е и по категорична, но така или иначе е решила да се подложи първо на тест за да види какво става с бебето. Но тя нееднократно заявява, че иска майка й да е щастлива и т.н.

# 415
И за почитателкитена Хоуп - има шанс скоро да бъде сменена и от 5-6 годишна да стане 15-17г (инфото). Разбира се в щатските серии, така че поне година и половина, две ще си я гледаме мъчника.

Аз не се оплаквам. Радва ми окото. Peace

# 416
Nenna, че ти и Брук коментира преди 2-3-4-5 страници...но за Стефани нямам спомен...май изведнъж и Стефани и ТейлАрките (така ли се зовете вече  Joy) преразгледахте отношението си за романтични връзки с двама братя...изведнъж стана приемливо - не съм прочела никъде възмущение от поведението на Тейлър, но не ме изненадва! Ето това е лицемерно...

Ееее, Лана, не пиши на изуст де  ooooh!
Върни се назад и прочети, ако нямаш спомен, не е  мой проблем, но поне недей да твърдиш неща, без да си сигурна (това за Стефани)  Crossing Arms
Вчера специално за теб написах какво не харесвам у Тейлър, защото ми идват в повече постоянните забележки от рода на как у Тейлър всичко сме приемали и оправдавали  Naughty
Вчера беше, не е толкова отдавна.
Аз за какво се хАбя да пиша  Crossing Arms

ТейлАрките ни нарича Фена, та аз в негова чест  Laughing

# 417
Бриджит можеше да е и по категорична, но така или иначе е решила да се подложи първо на тест за да види какво става с бебето. Но тя нееднократно заявява, че иска майка й да е щастлива и т.н.

Е колко по-категорична  Shocked
Какво още трябваше да направи: рева, тресе се насам-натам, каза че се е отказала от Африка (явно е възникнало нещо важно).
Колко по-категорична трябваше да бъде?

# 418
  • София
Ееее, то е ясно, че Тейлър е по-интересна, тук спор няма  Naughty
При Брук все едно и също гледама 20-30 години (че не уточнихме колко са в крайна сметка)

Защо в такъв случай пак се занимаваме с Брук?  Shocked

Колко по-категорична трябваше да бъде?

Ами например: "Майко, бременна съм! Детето е от Ник..съжалявам не исках да ти причиня това!"и в този момент влиза Ник...и тъкмо щяхме да си спестим глупавата церемония  Sick

# 419
Ееее, то е ясно, че Тейлър е по-интересна, тук спор няма  Naughty

Защо в такъв случай пак се занимаваме с Брук?  Shocked

Казах ти, защото пак дойде нейният ред   Peace

Общи условия

Активация на акаунт