Отговори
# 450
Щастлива , харесва ли ти начина по който се държиш?

Да.
Марш на разходка и ти в това страхотно време!  Grinning

С удоволствие , но за съжаление съм на работа.

След работа, ако времето още е хубаво Wink

(Мириел да забележи кой започва с оффтопиците, за да не ми размахва пръстче след това.
А, забравих, че тя не ме чете.
Нищо, някой ще й предаде Wink )

# 451
Ксило, кой е преписвал от чичко Гугъл?
Ти ли?
Ооо, ама недей така, аз уча философия в момента, мога да ти пратя лекциите ми, ако искаш да допълниш знанията си  Sunglasses
Учебника е на норвежки, но има и английски еквивалент, ако предпочиташ?  Wink
Доста е подробен, с цялата история на философията и всички школи.
Ах-ах-ах!! Ти сериозно ли? Видяхме познанията ти, всички. Честно казано, ти си единствения човек, който може да ме разсмее в този форум.
 Един съвет, вземи залегни над лекциите, че като чета НЕзнанията ти- ме напушва смЕх!

И с право!  Просто няма какво да се чете.  Mr. Green
 От тук нататък и аз ще пропускам словоблудствията ти.  Mr. Green

# 452
Ксило, кой е преписвал от чичко Гугъл?
Ти ли?
Ооо, ама недей така, аз уча философия в момента, мога да ти пратя лекциите ми, ако искаш да допълниш знанията си  Sunglasses
Учебника е на норвежки, но има и английски еквивалент, ако предпочиташ?  Wink
Доста е подробен, с цялата история на философията и всички школи.
Ах-ах-ах!! Ти сериозно ли? Видяхме познанията ти, всички. Честно казано, ти си единствения човек, който може да ме разсмее в този форум.
 Един съвет, вземи залегни над лекциите, че като чета НЕзнанията ти- ме напушва смЕх!

И с право!  Просто няма какво да се чете.  Mr. Green
 От тук нататък и аз ще пропускам словоблудствията ти.  Mr. Green

О, не  ooooh!! Пак ли почвате с философията? Отивам за пуканки  Mr. Green

# 453
ЗабелязЪхте ли вчера фийби как се беше огъзила пред онзи,когато уж търсеше нещо под леглото newsm78 все едно че ще прави gang-bang по XXL. Прибра го нарочно,за да може да я резне някой таз малка курва.В същото време флиртува и с Хари/май така се казваше/.Същата курва като майка си е Naughty

# 454
Ксилометазолин, доста се надценяваш като се представяш за по-компетентна от професорите, които ме оценяват с отличен  Wink
Не знам, де, може да си някой доктор на философските науки с дългогодишен стаж или друго, ама не изглежда така от писаниците ти  Sunglasses

Така и така ме обвиняваш, че не съм демонстрирала знания за морала във философията ... би ли могла да посочиш къде съм сгрешила?
От висотата на твоите знания, но този път без объркани твърдения, моля, а конкретно.
Ще ми бъде интересно, а и ще мога с "чиста съвест" да се скарам на професорите, че ме лъжат  Laughing

Ама, разбира се, че ще спреш да ме четеш - особено когато ти задавам неудобни въпроси, на които не знаеш как да отговориш без да се изложиш  Laughing
Просто нямаш избор, заклещена в ъгъла  Joy
Хвърли "бомбата" и сега се измъкваш по терлици ...  hahaha

# 455
  • В средата на времето
Ксилометазолин, доста се надценяваш като се представяш за по-компетентна от професорите, които ме оценяват с отличен  Wink

..аз искам да питам дали някой си води записки за инфото давано ни от щастлива Mr. Green..Ако не, да се заема аз  Mr. Green

# 456
Започвай, Изида.
Ако иска Кислото, ще й пратя темата, която писах за морала, и която получи само ласкави коментари.
На норвежки е, но ще си я преведе, ако има желание.
Пък ако тя мисли, че е по-компетентна от преподавателите ми, то с радост ще прочета нейните публикувани научни трудове да се убедя в нивото й и да заклеймя тези некомпетентни професори тук, които само ни подвеждат с невярна информация Grinning
И на издателите на учебника ще пиша колко са некадърни, защото Ксилото имала забележки!
Може би нашата съфорумка е защитила научен труд на тема "Как да обвинявам без да се обосновавам"?
Тогава вече със сигурност не мога да се меря с нея  Tired

Уф, и още нещо:
След като хем ме обвинявате в липса на знания по философия, хем не демонстрирате знания от своя страна, нито дори ми показвате къде греша ... на какво точно се базират обвиненията ви? newsm78
Ей така да се поддържа спора и да се заяждате или ви докривя, че аз мога да защитя позицията си с писмени работи, оценени от професори, а вие не?  newsm78
По-скоро първото.
Къде е конструктивността в подобен стил на общуване? newsm78

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 15:22 от щастлива

# 457

Що не ръкопляскате на Фена, тъкмо  влезе в обичайния си образ  hahaha

# 458
  • София
Опитваш се насока ли да ни даваш...

# 459
Започвай, Изида.
Ако иска Кислото, ще й пратя темата, която писах за морала, и която получи само ласкави коментари.
На норвежки е, но ще си я преведе, ако има желание.
Пък ако тя мисли, че е по-компетентна от преподавателите ми, то с радост ще прочета нейните публикувани научни трудове да се убедя в нивото й и да заклеймя тези некомпетентни професори тук, които само ни подвеждат с невярна информация Grinning
И на издателите на учебника ще пиша колко са некадърни, защото Ксилото имала забележки!
Може би нашата съфорумка е защитила научен труд на тема "Как да обвинявам без да се обосновавам"?
Тогава вече със сигурност не мога да се меря с нея  Tired

smile3544 smile3544 smile3544

Ти си нашият философски гуру, нашата морална пътеводна светлина  newsm20

Сега след като разбрахме всички за невероятно ласкавите ти писания, дали можем да се върнем на темата "Дързост и красота".

Извинете ме, ако сте отговорили, но от толкова философски трактати съм изгубила отговора, та, можете ли да ми кажете с думи прости защо не е проблем Тейлър да се обича с двама братя, а е проблем Брук да се обича с двама братя.

# 460
Как ви се чете тази философия , толкова е отвеяна , завеяна , разсеяна..... и др. такива разтегливи понятия?!
Ако ще си четем лекции , нека да са с друга тематика , моля. На мен тази не ми е интересна.
Тук нищо не е точно. За един е бяло , за друг е черно , за трети - черно-бяло.
 Naughty
Предпочитам - финанси, счетоводство, данъци , печалба, инвестиране , трудово право, семейно право и др. къде по-интересни дисциплини.
Пуканки някой да иска?
 Hug  Laughing

# 461
Опитваш се насока ли да ни даваш...

Ако нямате достатъчно клакьорки да ви извикам някой от улицата?  Mr. Green

# 462
Как ви се чете тази философия , толкова е отвеяна , завеяна , разсеяна..... и др. такива разтегливи понятия?!
Ако ще си четем лекции , нека да са с друга тематика , моля. На мен тази не ми е интересна.
Тук нищо не е точно. За един е бяло , за друг е черно , за трети - черно-бяло.
 Naughty
Предпочитам - финанси, счетоводство, данъци , печалба, инвестиране , трудово право, семейно право и др. къде по-интересни дисциплини.
Пуканки някой да иска?
 Hug  Laughing

А съм за  Peace

# 463
Кой каза пуканки? Mr. Green

# 464
Фери, ама защо питаш мен, а не тях? Joy
И аз се чудя защо пак се зачекна темата и то с безпочвени обвинения към мен, които дори не са аргументирани  newsm78
Намирисва ми на чиста проба заяждане  Joy
Нищо ново  hahaha

защитничке, я да те питам тогава нещо за данъците да ми кажеш мнението ти  Wink
Според теб са ли хората достатъчно умни сами да разполагат с парите си или държавата знае най-добре и затова трябва да събира високи данъци? Wink
Ще си взема пуканки, докато чакам отговора  Grinning

KKЛ определено не изглежда на 48, а на доста по-малко.
Пластичната хирургия е пипвала тук-там, но това е нормално за звездите Wink

Общи условия

Активация на акаунт