Отговори
# 555
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Днес беше Архангеловска задушница...Бог да прости всички наши починали близки и всички войници загинали за Страната ни Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose........Днес не ми се пише....утре,може би Sad

# 556
Много красива тази жена беееее  Shocked

Мдаааа, на вкус и на цвет товарищи нет!
Да живеят екстеншъните и ФШ!

Лана, не е баш тъй  Crossing Arms
Съгласна съм, че на втората снимка, която Берина е пратила, наистина е играл фотошопът, но не само той е виновен за тези красиви снимки  Naughty
Бях ви споменавала, че гледах интервюто на ХТ при Лари Кинг след смъртта на сина й, което е опреди 2 години (някъде толкова).
Ами много е красива там (хем беше с много слаб грим)  Crossing Arms
Скоро гледах сцената, в която тя и Рик сюрпризират Брук с "хубавата новина", и мога да кажа, че и двете младеят направо  Crazy
Имам чувството, че все по-млади и по-красиви стават  Thinking

П.П. Мерси за разказа! А да не би някой от пътите като са я давали бременна, да е била действително бременна, с някое от децата  Rolling Eyes

# 557
Пухи, противопоставих едно неволно деяние на едно волно такова  Peace
За мен неволните грешки са по-малки грешки от волните, което не означава, че не са грешки, просто със "смекчаващи вината обстоятелства"  Simple Smile
Същото е да сравнявам убийство по невнимание със съзнателно убийство.
Първото го "наказвам" по-леко от второто именно заради смекчаващите обстоятелства, но това не значи, че го оправдавам.
Деянието с умисъл за мен е по-тежко като провинение.
Мисля, че просто си разбрала поста ми погрешно и се надявам сега да се е изяснило  Grinning
И тази моя гледна точка не е извлечена от сериала, а извън него.

# 558
  • София
Моля, моля - да и двете и първи бременности са вмъкнати в сериала.

Ами не съм съгласна по два параграфа. В интервюто с Лари Кинг беше мноооого гримирана, за мен това не е лек грим. На първата снимка е точно след първите драстични промени след уволнението, устните и са огромни - добре че снимката е малка, виждала съм я в голям размер - всичко е само уста и ужасно опънато лице. А втората е толкова ФШ, че чак не прилича на себе си, и пак всичко е една уста. Но както казах веднъж последните години е на периоди, след интервенция има период в който изглежда ужасно, после леко се уталожват нещата и изглежда добре и после пак същото.
И аз гледах снощи, докато ровех за други неща - потресаваща разлика има, особено ако преди това видиш стари клипове  Shocked. На мен не ми харесва как остарява...по-скоро какво си причинява с тези интервенции. Не че казвам, че не трябва, но трябва да е с мярка...

# 559

Ванко, к'во и е уникалното? Че Т беше завършила и световноизвестна психиатърка, когато Рик се роди? И че имаше връзка с баща му, която Рик подкрепяше и искаше да се съберат, а сега са любовници  Shocked
Е казах уникална заради Оуен отзад, не се задълбочавай. Каквато е Тейлър, такава е и Брук. Едната редува бащи и синове, другата също. Peace

# 560
  • София
Ванко  Shocked, притесни ме...по Оуен ли си падаш..мислех че си фен на женските екземпляри?   Wink

Пухи, противопоставих едно неволно деяние на едно волно такова  Peace
За мен неволните грешки са по-малки грешки от волните, което не означава, че не са грешки, просто със "смекчаващи вината обстоятелства"  Simple Smile
Първото го "наказвам" по-леко от второто именно заради смекчаващите обстоятелства, но това не значи, че го оправдавам.
Деянието с умисъл за мен е по-тежко като провинение.
Мисля, че просто си разбрала поста ми погрешно и се надявам сега да се е изяснило  Grinning
И тази моя гледна точка не е извлечена от сериала, а извън него.

Ама Брук също неволно спа с Дикън (поне първия път), не го беше планирала и има смекчаващи "вината" обстоятелства. Докато при Тейлър обстоятелствата са утежняващи вината...и има мъртъв човек.
Колко страници го дъвчем и не преставам да се дивя на ей точно тези "морални" гледни точки. Откога сексът е по-голямо прстъпление от непредумишленото убийстово, случило се, когато шофьорът кара под влияние и с ограничени права. И след това се укрива, да не забравяме.
Но за едно си права, че
Вярно ли е, че в следствия на вашия алкохолизъм, неволно прегазихте съпругата на брата на мъжът ви? - Да
Нещастен случай, е и?
Не може да се сравнява с волното съвкупление със собствения ти зет и още по-волното износване на детето му  Crazy
просто деянието на Т е в пъти по-ужасно и непростимо, дори и само заради факта, че волно го крие и волно или неволно предизвиква чувства у Торн, за да му е още по-гадно като разбере...

# 561
  • Разпиляна във въображението
Не съм изпуснала нищо май. Краси не си спомня бившия на Тейлър, но не се учудвам.

Лана, и сам войнът е войн  bouquet  bouquet  bouquet

# 562
Дарлинг, има нов НПК, нима не знаеш? Crazy

1. За секс с девера- 5 год.
2. За секс с другия девер- поради повтаряне на престъплението- 7 год.
3. За секс със свекъра- 5 год.
4. За секс със зет + последици/ бебе 1 бр. /- 10 год.
5. За шофиране в нетрезво състояние и причиняване смърт- зачисляване на личен Супермен - 1 бр. + бивша свекърва 1 бр. + потупване по рамото.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:16 от Logan

# 563
Не съм изпуснала нищо май. Краси не си спомня бившия на Тейлър, но не се учудвам.

Нали все някой трябва да ти оправя грешките и неточностите?  Mr. Green

# 564
  • София
Дарлинг, има нов НПК, нима не знаеш? Crazy

1. За секс с девера- 5 год.
2. За секс с другия девер- поради повтаряне на престъплението- 7 год.
3. За секс със свекъра- 5 год.
4. За секс със зет + последици/ бебе 1 бр. /- 10 год.
5. За шофиране в нетрезво състояние и причиняване смърт- зачисляване на личен Супермен - 1 бр. + бивша свекърва 1 бр. + потупване по рамото.

В петък ли го гласуваха, че изпуснах парламента  Crazy

Heart Eyes

# 565
В петък ли го гласуваха, че изпуснах парламента  Crazy

И аз изпуснах, защото бях "Марш навън!" , ама тъй като гледам  са го приели. Joy
  Hug

# 566
Лана, обяснила съм позицията си ясно.
Отношенията на Брук с Дикън не мога да ги определя като "неволни", съжалявам.
Не ви карам да се съгласявате с мен, нито пък ще се съглася с вас, само и само да има мир  Peace
Мислим различно, защото сме различни хора Simple Smile
За неразбралите да кажа пак:

За мен неволните грешки са по-малки грешки от волните, което не означава, че не са грешки, просто със "смекчаващи вината обстоятелства". 

# 567
Щастлива, не ти ли стана ясно,че за някои думичките "осъждам" и "одобрявам" са с еднакъв еквивалент. Отдавна съм се отказала да обяснявам каква е разликата  Peace Бих искала да попитам, ако не осъждате нечия постъпка, значи ли,че я одобрявате? Който иска може да отговори...

# 568
Пък аз си мисля, че някой не се чувства комфортно с цивилизован разговор и побърза да внесе напрежение  Laughing
Брукатака, съвсем не значи това, разбира се Simple Smile
Но пък много хора са на "силно любя и мразя" и средно положение няма  Grinning

# 569
Пък аз си мисля, че някой не се чувства комфортно с цивилизован разговор и побърза да внесе напрежение  Laughing
Брукатака, съвсем не значи това, разбира се Simple Smile
Но пък много хора са на "силно любя и мразя" и средно положение няма  Grinning

За тях е горния НПК, като повторенията по точки 1,2 и 3  се наказват двойно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт