Кики пращам на Гого мноооого положителна енергия да оздравява и никога пове4е да не се разболява така.

И вчера какво му стана изведнъж, награби една нейна книжка за феи, на която всяка страница е пъзел, и взе да опитва да подрежда картинките. До вечерта вече беше схванал номера и като си прибрах от работа ми демонстрира новите умения. За отрицателно време подреди всичките - 6 или 7 пъзела в книжката, а те между другото хич не са лесни за редене, защото са от доста елементи.
Сополивият нос не ме притеснява чак толкова, притеснява ме че така ще отслаби имунитета и ще пипне гадния грип. Ама няма кой за ме слуша като говоря и това е. 
Незнам как ще го прилъжа да тръгне пак,той просто казва ,че нямало да ходи и искал с мама

).

Няма, ама друг път. Нашето ОДЗ, което се води елитно, със здрава дисциплина и желязна директорка, пак има проблеми в това отношение. Просто мед.сестрата е една и няма как да огрее на трите входа на градината. А децата няма как да влизат от един вход, защото при нас групите са в различни крила. И има доста градини в София, решени на същия принцип. Абе поредната глупост. Чудят се само какви да ги измислят, за да си осмислят някои чиновници парите. 
Страшен образ!
А за яслата не се притеснявай - ще се оправи положен
На Сашо му дай коли, кранове, багери, писти, конструктори, ремонтни материали и други подобни. Аз и затова така се учудих на пъзелите. Теди ги обожава от малка и у нас е пълно с най-различни. Но той хич, ама хич не ги поглеждаше. Кубчета изобщо не го интересуват. Обаче! Миналата седмица имаше окриление - заспиваше с едно бебе на Теди. Това е една голяма кукла, която плаче като истинска, гука, смее се, казва "Мама", "Тата" и т.н. В добрите времена смучеше шумно една бибка и си поклащаше смешно главата, ама механизмът се прецака и сега не ще. Та тази кукла бе абсолютен хит миналата седмица. Сашко я преобличаше по 1 милион пъти на ден, къпеше я в бебешо корито, приспиваше я... абе грижовен.
А малкият бандит само колко е пораснал...
Ще видиш, че ще проговори скоро. 

Препоръчани теми