За националните телевизии

• 3 042
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мен ме дразни полазването на ромската общност в национален ефир.
Непрекъснато ме занимават с тези цигани.
Кой си убил детето, кой си пребил жената, кое цигане родило в невръстна възраст, изобщо се дразня.
Няма начин да не разбереш как кипи живота във Филиповци, Столипиново и всички там цигански катуни.
Като стенвестник им стана националния ефир.

# 31
И като дават анкети със случайни хора, как пък все(е в повечето случаи) дебили намират, някакви дето не могат и две приказки да вържат ooooh! мислят си че е забавно и смешно ли кво или...

# 32
То верно, че Миролюба прилича на бавноразвиваща се, ама не трябваше да  се отклоняваме от темата, така, че да ни зачукат тук.

Виж сега, темата тотално умря с прехвърлянето тук... Няма никакъв шанс измежду 3128-мата тема за "1001 нощ", 1279-тата тема за "Перла",  485-тата за всякакви там сараи, мелодии, чужденци и прочие...

Всъщност, ако си направиш труда да влезеш в някоя от темите, и имаш късмета да попаднеш на стихоплетство на тема сложните човешки взаимоотношения между Онур, Шнур, Шех, Мех и прочие, забавлението ти е гарантирано  Joy Joy Joy Няма такива хвалебствени оди просто  Joy Joy Joy Joy Joy

# 33
И като дават анкети със случайни хора, как пък все(е в повечето случаи) дебили намират, мислят си че е забавно и смешно ли кво или...

Щото предимно такива са съгласни да се спрат и да отговарят. Нормалните хора бягат на макс като видят микрофон или диктофон.

# 34
И обобщено:
Циркаджийски риалита
Онур, Шнур, МехЛем и Гордата Баси и тем подобни чок гламурници Sick
Чернини, вместо новини
Остана ли нещо да се гледа, май не Thinking
Аз поне не се сещам нещо, което си заслужава да се гледа, освен Двама мъже и половина по БТВ, ама те май скоро не са го давали..

# 35
Пълна лудница не пропускам, заедно с всичките и новини и сериали.   
И съм почитател на Сакъз.   Laughing

# 36
Пълна лудница не пропускам, заедно с всичките и новини и сериали.   
И съм почитател на Сакъз.   Laughing
Де да знам малко много цирка ми идва в повече, пък и Рачков не мога да го дишам, включая и лигавата му приятелка Sick
Най ме изкефи лаф от там...и сега играем благотвоително Стани богат за децата на полицаи отказали подкуп Joy Joy Joy на това много се смях, но това беше в рекламните анонси за предаването иначе самото предаване не съм го гледала.

# 37
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Новини отдавна не гледам - депресират ме.
Нова телевизия съм я зачеркнала от списъка с гледаните телевизии. Пълна простотия е. Единственото, което би могло да ми хареса е късния сериал "Престъпни намерения". Ама и него не го гледам там, защото си изтеглих всички сезони и ги изгледах.

От БТВ единственото, което гледам е "Господари на ефира" и производните им. А, и "Кухнята на Звездев"  Laughing

Напоследък гледам BTV Comedy, забавни са, а и не се изсипва чернилка оттам.

# 38
То верно, че Миролюба прилича на бавноразвиваща се, ама не трябваше да  се отклоняваме от темата, така, че да ни зачукат тук.

Виж сега, темата тотално умря с прехвърлянето тук... Няма никакъв шанс измежду 3128-мата тема за "1001 нощ", 1279-тата тема за "Перла",  485-тата за всякакви там сараи, мелодии, чужденци и прочие...

Е,защо?Аз например гледах Мелодията,но не съм се вклин4ила единствено в нея.Дразни ме това,4е "Операция Слава" беше с нисък рейтинг,тук във форума се коментира много малко_2 страници.Докато Вип или Биг брадъра забавляваше яко хората,та тук темите за него бяха километри4ни,колкото и простотиите в къщата.
Дразни ме,4е хубавото предаване за ремонтите се премести много рано сутрин и ве4е не мога да го гледам,а са направили за сметка на това станция нова,която не съм гледала.Оба4е съдейки по водещите,не смятам 4е съм изпуснала нещо хубаво или полезно.
Ужасявам се колко затъпял и манипулиран е в момента народът ни,за да му е кеф да го облъ4ват с пошлите цени на истината,стани богат,сървайвъри и тем подобни.Защото техният рейтинг е висок,а слу4айно промъкналите се хубави предавания остават без зрителски интерес.
Единственото детско предаване е на бате Ен4о(ако го няма ве4е,поправете ме),където разни диалектно или неправилно  говорещи деца се излагат отвсякъде.
Новините по Канал 1 един ден ги пуснах и 4ух да се говори на турски.Какъв срам!Какво се опитват да направят?Турци в България няма,колкото и да ги водят такива,щом имат бг паспорт,зна4и са българи.Освен това ако отидат в Турция няма да ги третират като техни граждани в никакъв слу4ай.Какво да о4аквам?Новини и на цигански,може би?

# 39
Де да знам малко много цирка ми идва в повече, пък и Рачков не мога да го дишам

Фенка съм на Рачков. В почти всички образи.  Wink

Снощи неволно попаднах на едно предаване по Канал 1. БНТ такси май. Та въпросното такси беше качило един колоритен старец, който разказа как от 20 години не ходил на лекар и по този начин пестил парите на здравната каса.
А после даде няколко съвета за борба с грипа.
Значи сутрин ставаме и гълтаме 50 грама ракийка. После ( все още е сутрин ) режем едно мезенце и удряме и едно винце и чак тогава почваме да си гледаме работата. Като се замисля, ако го направя нито за грипа, нито за шефа ще ми пука.  Laughing

# 40
Ако има гласуване - аз съм "за" връщане на темата в клюкарника (със специални извинения към мамма)

Преди години... когато Слави беше млад - гледах новини по БТВ... поглеждах и малко НоваТВ и се чудих кои да избера - БТВ или НоваТВ... А БНТ винаги са ми били много лигави, сапунисани, но признавам, че е по-вероятно да незнам, защото рядко ги гледам.
Общо взето - и трите не ми харесват... не ме питат, а рейтингът им е голям... дали изобщо питат някого - незнам   33uu

# 41
                              Вкъщи се гледа много активно телевизия, предимно детски и комедийни филмчета. Новини не съм гледала от години, но по едно време 'Нова' активно ме компенсираше с три криминални сериала един след друг (умрат 3-4 човека, намерят убиеца, реклами; умрат нови хора, намерят убиеца, реклами; умрат...)... И как се спи после? Уикендите само комедийни филчета и детско.

# 42
Точно снощи си мислех, как измерват рейтинга на предавания и телевизии и на кого звънят. На мен един път не са ми се обадили, нито пък на мои познати  Crossing Arms
Вярно, че не гледам телевизия, но пък така да ми пренебрегват мнението ...

Ако са се обадили на 10 човека, от които 3 гледат реалити по Нова, 1 новините по БНТ, а останалите 6 нищо не гледат, това прави ли 75% рейтинг на Нова?
Ей такива работи си мислех цяла вечер...

# 43
И като дават анкети със случайни хора, как пък все(е в повечето случаи) дебили намират, мислят си че е забавно и смешно ли кво или...

Щото предимно такива са съгласни да се спрат и да отговарят. Нормалните хора бягат на макс като видят микрофон или диктофон.

Е, не е съвсем така! Виждат се и нормални хора. Друг въпрос е доколко медиите ги търсят.

# 44
Точно снощи си мислех, как измерват рейтинга на предавания и телевизии и на кого звънят. На мен един път не са ми се обадили, нито пък на мои познати  Crossing Arms
...

Измерват се с устройства към няколкостотин твприемника, не по телефона. Някъде по страниците на този форум имаше тема за това, потърси я.

Общи условия

Активация на акаунт