За националните телевизии

• 3 037
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Точно снощи си мислех, как измерват рейтинга на предавания и телевизии и на кого звънят. На мен един път не са ми се обадили, нито пък на мои познати  Crossing Arms
Вярно, че не гледам телевизия, но пък така да ми пренебрегват мнението ...

Ако са се обадили на 10 човека, от които 3 гледат реалити по Нова, 1 новините по БНТ, а останалите 6 нищо не гледат, това прави ли 75% рейтинг на Нова?
Ей такива работи си мислех цяла вечер...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439775.0

# 46
не гледам новините по телевизията накъде от около 7-8 години. Само когато искам нещо специално, за което съм чула през деня, следя канал 1, но това е много рядко. Последния път бяха изборите през юли. Иначе понякога гледам някой филм, ако ми хареса, или пък нещо друго, но това е рядко.
Можело и така, човек пак е достатъчно информиран без  да е облъчен с негативизма им, че в България е лошо-лошо -много лошо- и няма нищо хубаво.

# 47
Мен ме депресират реалитата - денсове разни, вип-ове разни, stars-ове, сървайвъри, разменени съпруги... Всичко с кодовото "реалити" не ми допада. Миналата седмица случайно загледах онова "цената на истината" - някакви луди хора дошли да се излагат за определена сума пари... Наистина ли телевизиите смятат, че масов е чалга вкусът към живота? ЯВно да. И явно има защо да мислят така. Жалко.

Спрях да гледам телевизия. Май не съм откачалка, не съм и саможивляк, но интернет ми е достатъчен. Само научно-полпулярните канали ми допадат. Но даже и техни серии могат да се свалят от торенти.

Липсва ми "Всяка неделя" каквато беше някога. Дори "Панорама" (но без панорама-мен, който безвъзвратно остаря и се комерсиализира) ми липсва при все, че никога не съм се интересувала от политика.

Общи условия

Активация на акаунт