ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Мали виноват Embarassed Знам че беше разликата между нея и Братанчо е ден, а пуст мозък ден преди или след Embarassed Rolling Eyes Извинявам се за объркването
Да е жива и здрава малката Теодора

# 511
Честит рожден ден на малката синеока кукла Теди!    bouquet
Вержи, страшни сладки сте докарали. Тук има 1 глазура в тубички на Д-р Йоткер, ще е идеална за украсата. И аз купих слона, който духа пеперуди и ще малтретираме съседите с тропане и радостни писъци. Като го видях за 25 бг лв., грабнах го на мига. Взех му и лампа - Мечо Пух със светещо коремче. А какви вълшебни книжки имат за по-големички деца!... Въобще бебешка картонена книжка от 8 стр. тук струва колкото луксозно издание на Андерсен с кожена обложка и в кутия. Луди!

# 512
HI  от нас  bouquet
Виктор спи и аз веднага да ви навестя bowuu

То във Варна СНЯГ  няма -сано лед и пързалки ooooh!и вятър Mr. Green
Аз съм по лятото и ако има6е мегдан бих отсвирила зимата на 100% Peace
 Hug Hug

# 513
  • Варна
Iv4ok, ще ме светнеш ли по въпроса за "слона духащ пеперуди"? Какво е това чудо и от къде се купува? Моя е луд по сапунените балони и мисля че много ще се впечатли от нещо такова....

# 514
Аз мисля, че за това става дума http://www.eon-bg.com/Product_ELEFUN.
Но явно някъде играта е била мнооого на сметка. Продавалника?

# 515
  • Варна
ц, в германЦко Wink
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.gp.br01.10.01/1437188
във форума има тема за поръчки пт тоя сайт,може да се комбинирате с някой , аз чакам вече да пристигне  Flutter
пуснах мухата в декемврийската тема така че скоро може да изчезне от наличност  Laughing

# 516
ц, в германЦко Wink
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.gp.br01.10.01/1437188
във форума има тема за поръчки пт тоя сайт,може да се комбинирате с някой , аз чакам вече да пристигне  Flutter
пуснах мухата в декемврийската тема така че скоро може да изчезне от наличност  Laughing
Тя вече е изчерпана, вече след 10.02

# 517
Почти такова е. Продава се разглобено. Отдолу е пънче и Мечо Пух пред 1 вратичка. По-скоро изглежда като стъбло на дърво. Вече е опакован и не мога да го опиша по-подробно. Наистина Вержи ме навя на тази идея.  Heart Eyes

# 518
Момичета почерпете се за малкото ми съкровище!

# 519
bela  newsm59  Gift  bigdance2 Tada  ura

# 520
Бела, Честит Рожден Ден на Братанчо и в тази тема  Wink Да ти е жив и здрав   bouquet

# 521
Честит рожден ден на Братанчо  bigdance2  ura newsm59  party023 Tada  costumed034

# 522
bela, честит рожденик!
Много здраве и весели игри!

# 523
  • Варна
Бела, честит ви рожденик!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е жив и здрав! Много весел празник!
 newsm59

# 524
Бела, Да Ви е жив и здрав малкия рожденик! Много да Ви радва и слушка! Весел празник Hug

и за теб

Общи условия

Активация на акаунт