ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 892
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
добро утроооооооо,колкото е възможно да бъде добро,объркаха ми се плановете,днес смятах да оставям малкия при майка и да ходим за подаръци,но уви,сега ще си седим цял ден в къщи Outta Joint

# 496
Що мъри палиш шейната викаш елените и пфииуууу отиваш  Mr. Green
Нашето първо творчество за днес http://prikachi.com/users/dvv1/244S.jpg
И поздрави от нашия балкон http://prikachi.com/users/dvv1/245Y.jpg Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:00 от DZ

# 497
Честит ви 1 сняг ! И то какъв!
А тук пече, ще ми извади очите през прозореца. Направо ви завиждам благородно!
Дилянка, много сте сръчни! Хубаво забавление - хем къщата ще разкрасите, хем Ники ще е горд с творението си, хем майка му няма да е мръзнала на пързалката!

# 498
 Mr. Green Мерси .Къщата е малък хаос след творчеството Crazy

# 499
Добре дошла LOTUS...мале 3 ма-малки мъже+1 голям, какво предизвикателство.
Мислех си, че на мен ми е трудно с 3-ма , ама ти направо ме разби. Как се справяш??? #Crazy

Брей днес ми е 5-ти ден у дома и утре май пак така се очертава - ще ИЗКУКАММММММММ, не че нямам работа у дома като за целия китайски народ де...Ще поръчам на дядо Коледа да направи деня 48 часа, че 24 не ми стигат за домакинство+деца, време за мен/разбирай душ на тагадък/ и спане  #Crazy #Crazy.Вече съм се оцъклила отвсякъде и се чудя какъв крем за "околоочния контур" да си взема , че да замязам на човек , а не на циклоп. Wink Shocked
Мале не искаш да се оплаквам, ама така излезе...брей не съм вярвала, че ще ми е толкова трудно, а ще става и по-зле.
ИСКАМ СИ МОМИНСКИТЕ ГОДИНИИИИИИИИИИ!!! Sunglasses Sunglasses

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 15:38 от desiniko

# 500
  • Варна
Деси след 1-2 есеца ще свикнеш  Joy моите кръгове изчезнаха,не че съм се наспала...калоян още се буди да яде нощем  Tired
Лотус,добре дошла и тук  Hug
с лора правихме курабийки онзи ден,голям бой падна за точилката  Laughing наложи се да ядем курабийките като заспи,защото не ни дава  Joy

# 501
Аааа Верж ,как така ще и ядете от курабийките хихи

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 11:45 от DZ

# 502
  • Canada
Добре дошла Лотусче и тук!
Аз пък обичам много зимата, но Люлия - права си, че без варненския вятъре много по-добре... Wink Много се радвам, когато на Коледа има сняг и затова сега се зарадвах че понатрупа... И нашата кака иска постоянно да гази в снега, но на мен ми е малко странно как ще изляза с бебешката количка и затова пратих баща й да я разходи... Peace

# 503
Аз пък се замислям дали да не му донесе Дядо Коледа и едни апрескси на моя .Ама като се замисля че реално няма да ги обуе повече от 10 пъти ....

# 504
  • Варна
ето да видите малката сладкарка на мама цък
и произведението и - цък

# 505
Браво на малката сладкарка !!

# 506
Здравейте момичета, аз съм прясна варненска мама, сега ви открих и ще се радвам да ме приемете във вашата групичка Simple Smile
Честит ви първи сняг, ние тази година ще го гледаме през прозореца Simple Smile

# 507
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!

# 508
Лорка не е ли на 15??? newsm78

# 509
  • Варна
моето Лорище е на 15 да bowuu
Теодора на Пижулина има Рд днес Wink

Общи условия

Активация на акаунт