ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Joy Наздраве Wine Glass Репетирам за утре вечер  hahaha Joy
еЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ как ме е яд 4е изпуснах да платя-отваря ми се  свободно време...ама късно Mr. Green
6те 4акам явно само снимките от купона bowuu

# 541
Дани, ела и без куверт!   

# 542
bela- да ти е жив и здрав Братанчо!!! Много да му се радвате и да се обичкате !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 543
daninka , ще има хора без куверт ела и ти  Hug
А някои хора снощи прекалиха явно те са си били пийнали   Wink Щот ако някои от една чаша вино имат такива проблеми аз нямам Whistling

# 544
Вержи да ти е жива и здрава Лора! Весел празник

# 545
Я рожденици имало  Hug
Да са ви здрави и усмихнати!

# 546
Здравейте мили мамчета!Аз се казвам Петя и на скоро станах майка  Simple Smile,моето съкровище е на 40 дни и се казва Мартин!Ще ми бъде приятно да се присъединя към вас и да споделяме заедно чудесните мигове на майчинството(и не само  Simple Smile)
За сега ние сме си у нас,за съжаление времето ни затвори,къде спиме,къде не,ще се включвам когато имам време.Поздрави на всички от мен и на малките съкровища,да са ни живи и здрави!

# 547
                         Честит Рожден Ден на Лора Hug

# 548
  • Варна
Вержи, да ви е жива и здрава Лорката!!!! Много да ви радва! Да слуша много и да е добра и обичлива кака на Кайо! Весел празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 549
  • Варна
еее ДЗ да не се разсърдиш сега , не съм искала да те засегна  Hug нали знаеш че моето чувство за хумор е малко извратено  Blush извинявай ако съм те обидила   bouquet

и да черпя за РД на Лорка  Heart Eyes

Порастна моето момиченце  Heart Eyes живот и здраве , като оздравее, се надявам да празнуваме с такава торта  Flutter
честито и на Бояна на муцанка   bouquet

# 550
Честит Рожден Ден на Лора и Буба  Hug  bouquet

# 551
  • Zagreb CROATIA
Virginity,

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА КАКА ЛОРА, ДА Е ВЕСЕЛА, ПОСЛУШНА И ДОБРИЧКА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

# 552
 Вержи, да Ви е жива и здрава малката госпожица. Много да Ви радва и много да слушка! Да расте щастливо и усмихнато дете!

и за Теб Вержи

Весел празник!

# 553
ВИЖДЕ СЕГА ,СКЪПИ ДАМИ
ТЪРСЯ :за интервю майка ,която не е успяла /или мисли ,че няма да успее да се"вреди"/детото си да запише/за детска градина./
Да ми разкаже какво означава за нея/семейството и  факта,че ще остане в къщи ,че няма да може да работи....и т.н...
АЙДЕ ЧАКАМ МЕРАКЛИЙКИ.Интервято ще отнеме не минималистично време. bowuu
  bouquet  bouquet Hug

# 554
daninka, как ще проведеш интервюто? По тел. ли? Или тук във форума? Питам, защото познавам подходяща майка, за която приемането на детето и в яслата е от голямо значение. Мога веднага да я попитам дали е съгласна да сподели мислите си по въпроса.

Честито на рождениците, да са живи и здрави, и да носят много радост и усмивки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт