ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Вержи, честита рожденичка!  Tada  ura Gift

ДЗ, видяла ли съм те днес да пресичаш на светофара на Общината?  Laughing

# 556
  • Варна
Момичета има ли някоя, чието дете е или е било в първа група на Роза? Записаха ни в нея, и малко ми е притеснено - какво е що е... Някой ако може да сподели....

# 557
Хайде и тук да честитя на двете пораснали красавики. Вержи и Муцанка, да са ви живи и здрави щерките, добре да ги отчувате, че като цъфне кукуряка идем с ергеня на сгледа! Heart Eyes

# 558
Опс, бързам и бъркам!
Още веднъж - весел празник, момичета!

# 559
ДЗ, видяла ли съм те днес да пресичаш на светофара на Общината?  Laughing
Видяла си ме ,ама аз не съм тебе  Laughing Ходих да вземам апрески на зверо.Преди малко го прибрах и не ще да ги събува  Crazy

# 560
Момичета има ли някоя, чието дете е или е било в първа група на Роза? Записаха ни в нея, и малко ми е притеснено - какво е що е... Някой ако може да сподели....
Първата нали  на първи ет. е? Това е добе, забелязвам че те ги извеждат децата на разходка по често , май само не и зимата. Дъщеря ми когато беше в тази ясла беше на ет 2 и много редко са ги изкарвали. Но това беше преди 5 год

# 561
Здравейте момичета.Имам купони за петък и събота за кухнята на ул.Конст.Фотинов.За втора група са.Ако някой ги иска мога да му ги дам, защото няма да ги ползваме.

# 562
Здравейте момичета.Имам купони за петък и събота за кухнята на ул.Конст.Фотинов.За втора група са.Ако някой ги иска мога да му ги дам, защото няма да ги ползваме.

Писах ти ЛС  Laughing  bouquet

# 563
добрутро!!!
как мина купона в златния лъф??Wink) Морска,Дани,Дилянка???спинкате ли още ??? Hug Hug

# 564
Кво спинкаме -станах в 7ч дятито е на градина Rolling Eyes
Пих две кафета и едвам гледам  Tired

# 565
 #Crazy ami...няма как ..нали сме първо майки и после всичко друго Wink)
хайде пуснете снимки,,,разкажете какъв късмет си изтеглихте??

# 566
По фин жоржет и стегнат корсет ще смучиш коктейл с мъжага на пращел

това ми се падна Joy

# 567
добрутро!!!
как мина купона в златния лъф??Wink) Морска,Дани,Дилянка???спинкате ли още ??? Hug Hug
Туй Дани ,ако съм аз-да знаЙш  hahahaпредадох купонЯ този път.
То добре и ,че не се запътих натам ,защото снощи с това преживяване във Виница-трябваше подпийнала да се връшам на работа Mr. Green
Морска ,готин к късмен Peace

# 568
  • Варна
снимки и аз чакам
успях да отразя все пак  Party скъсах синджира,ама така е който не е излизал 3 години  Crazy  Joy

# 569
Как сте, купонджийките?  Party
Аз даже не разбрах за тая работа...Вержиния...нИ тЪ Й срам...и с цигара...тц-тц-тц...ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт