ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
виноват  Outta Joint обещавам да те поканя на публичното си линчуване и ще запазя един по-голям камъН да ме целнеш  Mr. Green

# 571
Абе не съм толкУ лошава аз, ама другия път просто свирни да забегна и аз за малко, бива ли така Crossing Arms

# 572
 Привет момичета, аз да ви се оплача. Дребния е с гнойна ангина и сме на антибиотик. Снощи беше голям кошмар такмо я смъкна до 38.4 и след два часа пак се вдига. Щях да лудна, на всичкото отгоре и сама, мъжо беше в командировка. Сега дребния заспа и няма висока температура Praynig
 Браво на празнуващите, дано сте си изкарали супер Hug

# 573
Привет и от мен. Добре че снощи си тръгнах по рано, защото се оказа че Братанчо е с висока температура #Crazy Когато тръгвах нямаше никакви признаци на разболяване Shocked Вярно е че големия кашли от три дни, но си мислех, че ако давам Осцилококцинум ще му се размине. Сега и двамата са на АБ, водих ги днес при личната - вирус Twisted Evil Преди два часа беше с 38.5, дадох Панадол и сега чакам да спадне Praynig
Човек да не реши да излезе  Rolling Eyes
Благодаря на Ани за подаръка, много е сладка маймунката Heart Eyes, снощи докато плачеше Братанчо му я дадох и сега не я пуска Grinning

# 574
абе БЕЛАААААААААААААА,ти ли беше с лилавото сако?

# 575
bela е била там?! Защо не разбрах аз?

# 576
Да, но нали съм от Embarassed си трая Mr. Green

# 577
абе бела, аз хем щях да видя кое е това момиче, което си дойде с табелката, а после се отплеснах  Laughing

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 19:14 от baby_doll

# 578
Християн много държеше да ми я напише Heart Eyes Даже елха ми нарисува сладурчето.
Ох стискайте палци да оздравеят, че каква Коледа ще карам не знам newsm78 Бях си ангажирала баба да ми ги гледа за петък и събота и да отида на Коледно парти с приятели амаа ooooh!. Който си има деца ще си ги гледа. Не искам да ги изпращам че да не заразят племенниците. После сме на Коледа заедно и ще почне едно разменяне на вируси. Не че като ходят на училище не могат да се заразят, ама да не е от нас Mr. Green Християн и той го "донесе" вируса му гаден точно от училище Twisted Evil Не разбирам защо когато са им болни децата ги пускат на училище #Cussing out Аз като го чуя да се закашля и веднага го спирам. Много ми е лесно да го пратя на училище а после. Не мислят ли тези хора не знам newsm78

# 579
  • Варна
Такааа, нещо май пропускам тук, публикуваха ли се вече снимките от купонЯ, че Вержи я разконспирираха с цигара, и някой май набързо ги изтри или...?

# 580
 #Crazy bela-напълно те разбирам...то се започва от родителите- те как са отгледани- могат ли да поемат отговорност- защото да водиш болно дете на ясла,градина в детски кът  е - ДА СИ БЕЗОТГОВОРЕН !!!а отделно е въпроса- как ще се чуства ТВОЕТО собствено болно дете...
и нашата кака киха сутринта- да видим- атакувам с каквото имам,пък каквото сабя покаже... ooooh!
на всички болни деца пожелавам ЗДРАВЕ!!! И МНОГО ТЪРПЕНИЕ ОТ СТРАНА НА МАЙКИТЕ !!

айде дайте линка за снимките ,де...не се стеснявайте!!!! моля!!! Whistling

# 581
  • Варна
Момичета, почерпете се за мое здраве, натрупах още една година актив...

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 01:50 от Bluebell O'Smallheaven

# 582
Bluebell O'Smallheaven честит рожден ден.  bouquet
Снимките от купона са в темата на купона Peace

# 583
Bluebell O'Smallheaven  да си жива и здрава и много обичана
 CryНие прекарахме нощта с 38.5 - 39. 5, голям кошмар беше. Сега не съм я мерила но не ми се струва толкова горещо челцето му. Безотговорни родители ей #Cussing out #Cussing out

# 584
Bluebell O'Smallheaven  Hug

Сега отивам да надникна в темата със снимките, да ви видя как сте се докарали  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт