ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
добро утро Grinning

Бела,много неприятно,дано бързо овладеете Т,абе как може да не се обадиш ,цццц Hug

честит рожден ден на  Bluebell O'Smallheaven   bouquet

аз отивам да се стягам,голям бахър на вън ooooh!

# 586
Момичета, как се казваше Коледната тема, че съм я затрила и нали съм блонди/под прикритие/ не мога да я намеря.

# 587
Bluebell O'Smallheaven,   много здраве и всичко най-добро ти пожелавам  bouquet   bouquet   bouquet
 bdbaloni
Явно има вирус по градините...то не че е нещо ново...но и Симона мина през него. Както нищо й нямаше през нощта вдигна Т. 2 дни се лекувахме и на 3-я вече беше съвсем добре...Пожелавам на всички болнички така бързо да оздравяват  Hug (Аз лично давам клеева тинктура и съм доволна, да ви кажа...освен нея давах панадол и нурофен за Т, другото е билки - чайчета разни, мед и т.н.)

# 588
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията!
Снимките ги открих още снощи, но не сварих да пусна линк на Мери ред. От девойките на купонЯ разпознах 2-3 дами, но колоритната симпатяга с къдрава коса и лилаво-шарена туника коя е? Също ако може и красТавицата...

# 589
и от мен ЧРД НА BLUEBELL O'SMALLHEAVEN  bouquet  bouquet  bouquet
АМА ДНЕС било имен ден на Даниелките,,,,,!!!!
Данинка,защо не ни светна?? newsm78

# 590
  • Варна
Наистина ли? Познавам няколко персони от двата пола с това име, а никога не съм знаела...

# 591
  • Варна
Блу е таман тя е крастав'цата Mr. Green

# 592
  • Варна
Бравос, бравос, много добре!
Хайде сега, почерпете се за моето Цвете, порасналата радост на мама!

# 593
  • Варна
Bluebell, честит рожден ден на теб и Цветенцето ти!
Бъди жива и здрава, много усмихната щастлива! А Цветето да цъфти и цъфти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 594
ихааа,Bluebell O'Smallheaven ,да ви е жива и здрава,много да ви радва Hug  bouquet

# 595
 Hug Hug  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 newsm59 nbirthday  Party Time newsm18  Party Time  Party Time да е жива и здрава ,малката Цвети!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 596
Bluebell O'Smallheaven, честита рожденичка! Да ви е жива и здрава!  Tada

# 597
Да е жива и здрава малката рожденичка! Да расте палава и щастлива!

# 598
Момичета ако не ви се налага не излизайте навън  -Поледица е .Тротоарите не са мокри -  ледени са ooooh!
Дано поне асфалта да не се вледени ,че  ooooh!

# 599
Дааааааааа..навън си е истинска поледица.Чета ,че бил блокиран пътя Аспарухово-Галата и имало километрични опашки от кори.
Дано нямате някой близък в тоЗЗЗ район.И малко размразяващо заглавие за по празниците:
 ЕТО
:
Посрещаме Коледа по къс ръкав
Необичайно топла Коледа обещават от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Синоптиците прогнозират рязко повишение на температурите още в началото на следващата седмица, като в празничните дни - 24 и 25 декември, във Варна живакът ще удари 11 градуса, пише "Народно дело".

Типично пролетните стойности се обясняват с умерения вятър от юг, с който в цялата страна ще прониква по-топъл въздух. По този начин температурите плавно ще се покачват и в четвъртък максималните ще достигнат 8 - 13 градуса, по Черноморието 6 - 11.

Всичко това ще ни изглежда нереално до края на седмицата, когато на много места ще има валежи от дъжд и сняг. Температурите ще се движат в широки граници – от минус 7 - минус 2 градуса в събота сутринта

И за малко настроение-ето каква трапеза ще редя за празниците Wink или поне ще опитам Mr. Green

А???? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт