ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 830
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
newsm74 smile3501

обаче , извън майтапа....наистина съм в голямо затруднение  Cry

# 631
не знам 10 годишните какво ги влече,да се включи Данинка,тя има голяма дъщеря Rolling Eyes

# 632
  • Варна
Поспаланка, стрелям на посоки, защото не знам какви са интересите на момичетата, но примерно комплект от типа "направи си сам" - бижута, гривнички, гердани, шарени чанти с мъниста, нещо такова? Аз като се чудя някой път какво да подаря, влизам в някой интересен сайт (напр. на Тойтаун) и разглеждам какво се предлага за съответната възраст. По-лесно ми е да избера така.

# 633
  • Варна
разглеждам какво се предлага за съответната възраст. По-лесно ми е да избера така.
Това е добра идея! Мерси!
Мацки, отивам в мола. Дано да не ме затрупа снега  Crazy Жива , умряла, единия подарък днес трябва да го взема Whistling

# 634
 Crazy Такъв сняг не съм виждала много отдавна  Heart Eyes

# 635
мдаааа,ммного яко вали на вън,,само да не трябва да излизаш Mr. Green

# 636
# 637
благодаря за новината Дану Ани- значи утре съм с двете деца вкъщи.....Wink)

# 638
благодаря за новината Дану Ани- значи утре съм с двете деца вкъщи.....Wink)

Тъкмо няма да скучаеш.  Simple SmileСмятам, че това е едно добро решение от тази вечер, и по новините го обявиха официално. По добре вкъщи децата, че иначе гипса няма да стигне в спешното.  Утре вечер в новините дано да няма такава статистика. И дано найстина се дигнат Т и да стане 15 градуса искам. Crossing Arms

# 639
Аз си го оставих за днес в къщи Wink Но утре и сряда не му мърдат ,защото после ще почива до 4-ти  Crazy

# 640
ох,хубаво е ,4е сме вкъщи....смятам да ползвам съветите на доктор Михайлов и да лекувам Ели с бабини рецепти...не може всеки месец да пием АБ- пак имаме хрипове ooooh! и сополи...то от тях се тръгна де...само Ели е на училище и сега и двете са сополиви..познайте какво ще последва после  #Crazy,та отивам за ряпа,бъзови листа и хомеопатични!!!и да плащам сметките,ако не е много хлъзгаво.... ooooh! ooooh!

# 641
Аз си го оставих за днес в къщи Wink Но утре и сряда не му мърдат ,защото после ще почива до 4-ти  Crazy

И аз така смятам да направя.

# 642
Mery_red за да сте всеки месец болни явно не се излекувате добре. Правили ли сте антибиограма пред да ви предпишат антибиотик? Ако не сте може да настояваш за да се види кои е правилния за вас, и така де се излекувате напълно.

За сополи  преди много време 2004 год. ми се наложи да отида на преглед при д-р Василева в център Венкор Патанов /които вече го няма, но лекарката сигурно не е неоткриваема/ и тогава тя ми каза никакви капки за нос, при лечение на хрема се ползват мехлеми, а не капки, и ми изписа една рецепта за правен крем, и до ден днешен ходя да ми правят крема/добре че има още такива аптеки/ и само за два дни, ако се появи хрема тя минава. Тогава я питах става ли за деца тя каза да, но не мога да напиша тук рецептата все пак лекар трябва да предпише съставките. Просто споделям за ефективен начин на лечение, защото капките не са толкова добри.

# 643
Ние излязохме за половин час на нашата площадка  Whistling Аз умрях от студ ,а нашия се забавляваше  Crazy

# 644
Дану- ани- първия месец пиха и двете по- слаб антибиотик/тогава беше грипната ваканция/,малко след това ходиха на у-ще,съответно детска градина и двете отново се разболяха по едно и също време- само 4е малката започна с ларингит/беше ревала като замаяна в детската градина/,а каката директно й откриха хрипове...тогава им изписаха по- силни антибиотици/ходих дори при 2 различни лекарки/,изпиха ги,седяха достатъчно време вкъщи и бяха излекувани / все пак ги водя на 3 дена за проследяване на лечението/...сега каката се разсополиви от у-ще и ествествено и малкото е с хрема ///от в4ера кашлят/ явно заради секрета - затова предприех офанзива с хомеопатия по д-р Михайлов и билки.АБ сриват антителата и явно сега са по-податливи на всякакви инфекции...поръчвам им  и коластра,за да възстанова антителата . а за мехлемите или капките - спор няма ,4е направените са по- добри от купешките...и аз имам рецепта от Д-р Янкова ,но не се бях сетила да я приложа.Само няколко аптеки все още приготвят такива....
Самата влага в града ни мори и оттам влиза в бронхите и става на бронхит или пневмония...от което ме  е страх... ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт