ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
вица на деня: В морската столица понижението на температурите предизвика образуването на поледици. Улиците се лугират, а тротоарите се опесъчават, съобщиха от "Гражданска защита"-Варна.
Кога пък във Варна са опесъчавали тротоарите  ooooh!

# 601
вица на деня: В морската столица понижението на температурите предизвика образуването на поледици. Улиците се лугират, а тротоарите се опесъчават, съобщиха от "Гражданска защита"-Варна.
Кога пък във Варна са опесъчавали тротоарите  ooooh!
не ги е срам!!! #2gunfire

# 602
видях да минават машини да пръскат луга,но тротоарите са лед Close

# 603
 BLUEBELL O'SMALLHEAVEN , да Ви е жива и здрава малката рожденичка, много радост да ви носи и само положителни емоции! Весел празник!
  и за теб
И на теб Честит Рожден Ден със закъснение, много щастливи мигове с любимите Hug

# 604
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Само че лошото време провали празника на детето ми. Още от обяд започнаха да звънят хора и да ми отказват, накрая аз се обадих на останалите и отмених всичко. Чувствам се ужасно, толкова се старах, а когато останах сама в празнично украсената стая, се почувствах предадена и ей толкова малка...Цял след обед плаках, съсипах деня на детето...

# 605
  • Варна
Ейййййййй! Хубава работа! Я се вземи в ръце! Най-важното е да отбележите деня. Хапнете си торта семейно, поздравете се и се радвайте на хубавото дете! Още е достатъчно малка, за да се разстрои, че не е имала гости, така че едва ли деня и е провален. Усмихни се, има още време. Нормално е да ти е кофти за несполучливия купон, но какво пък - порадвайте се на деня такъв какъвто е - той е ваш!  Hug Hug Hug

# 606
Благодаря ви, момичета! Само че лошото време провали празника на детето ми. Още от обяд започнаха да звънят хора и да ми отказват, накрая аз се обадих на останалите и отмених всичко. Чувствам се ужасно, толкова се старах, а когато останах сама в празнично украсената стая, се почувствах предадена и ей толкова малка...Цял след обед плаках, съсипах деня на детето...

Ужас представям си колко ти е мъчно и колко зле се чувстваш заради Дечко, дано поне то да не е наранено...аз още помня един такъв празник от моето детство и....наистина е много гадно.
Според мен не е трябвало да отменяш празника напълно, понякога са достатъчни и 1-2 човека, но те са най-верните. Вярно, че навън е лошо времето, ама все пак за тези които имат коли не е такъв проблем да уважат малкото създание и семейството, което се  е подготвило с толкова трепет и любов. Angry Angry no

# 607
  • Варна
Те точно тези с колите първи се отказаха...Детето не разбира още, усети някаква суетня, няколко колежки изпратиха по майка ми подаръци. Облякох и празничния тоалет, направих прическа, снимахме се с тортата и т.н. Но все пак ми остана една горчилка...
Чувствам се виновна единствено пред една дама, която миналата събота в снежната буря излезе за подарък на детето ми, а днес беше готова да дойде с малкото си момиченце, въпреки всичко.

# 608
Привет и от мен! Тези дни съвсем не успявам и тук да се запиша Simple Smile

С ден закъснение да ви почерпя за моя малък именник, които тази година празнува май мама с него, но после той ще празнува сам, но без мама Simple Smile

Bluebell O'Smallheaven Честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава! Честит рожден ден и на теб на патерица   bouquet
А партито днес,нищо изчакай и го направи пак, нищо не се губи макар и малко по късно да е. Но щом е имало днес въпреки това - торта, снимки, тоалет за детето това е достатъчно. Разбирам те, че за теб е мъчителна тази мисъл но... донякъде desiniko права и вчера валя сняг, но това не попречи да отидем на кафе и игри с дребчо и приятели. Не се тормози, така е трябвало да стане. Hug  За въпросната дама, ами покани я при първи удобен случай на кафе и гостуване и се извини отново, така ще се почувстваш по добре ти. Макар, че щом е искала да доиде трябвало е да я приемеш, но минало свършено. Пак ти повтарям понякога нещата се случват, без да можем ние да ги контролираме и предвидим в случая времето.

daninka как ми се иска да е така по Коледа...... Flutter да става за плаж искам. Не понасям този сняг, красиво красиво ooooh!.....ама като искам да видя Света в красиво бяло ще ида на север...
Днес замразено, а утре ще е още по зле, сега както тихичко вали - вали...утре не завиждам на хората, които ще са на работа Confused

Коя мама беше казала, че живее над Невеляшка, ще се радвам да се запознаем, ако и те ходят там през седмицата/при добро време/?
Или ако някои ходи там, нека пише. Ще ми бъде приятно да пием кафе и да си побъбрим, докато децата по играят малко.

Спокойна вечер на всички Heart Eyes

# 609
Danu-Ani аз съм много навита за хойкане по заведения, само още малко бебо да отхвръкне, така че разчитай на моята компания ако искаш.. Laughing Laughing

# 610
Bluebell O'Smallheaven спокойно детето е малко за да  помни и травмира  Peace Покани гостите пак на друга дата така пак ще сте го празнували.
И не се сърди на хората че са отказали.Навън си беше ад. Ние сме с джип 4х4 -ами на места и ние залитахме.Едвам прибрахме детето от градина ooooh!
Щяхме да паднем няколко пъти  Rolling Eyes

# 611
Добро утро Grinning какво слънце пече на вън Flutter

Bluebell O'Smallheaven,не се обвинявай миличка,винаги може да си направите купон,вчера си беше ужасно времето,аз също бих отказала поканата Peace

# 612
Danu-Ani аз съм много навита за хойкане по заведения, само още малко бебо да отхвръкне, така че разчитай на моята компания ако искаш.. Laughing Laughing

PeaceНа среща съм Simple Smile, когато прецениш че сте готови, за хойкане пиши ще се срещнем. И ако има и други желаещи да заповядат. Flutter

Днес ходихме малко навън до магазина и обратно, и бяхме с количката и познайте Laughing нямаме вериги Laughing  Времето е чудесно само обаче на слънце, минеш ли на сянка - хапеееее Simple Smile

Усмихнат слънчев ден на всички, аз се паркирам да гледам ТВ и да чета вестник, докато дребния се наспи Simple Smile

# 613
Да ви се похваля, Братанчо вече няма температура. Мерих я преди два часа  -беше 36.7 newsm44 Сега ще се преборим с кашлицата и готово.

# 614
браво,все така да е Hug и да не се обадиш на купона ,че си ти Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт