Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Хетера, за хамбургера. Аз си направих просто сандвич, малко по- постничък. То нали тази диета е писана за хамериканци та те май хамбургера го имат за национална кухня. Та рших да не го прилагам в моята диета. Но пък и да хапнеш някой хамбургер едва ли ще го таксуват като национално предателство  Wink , така че ти си прецени  Hug

# 136
  • София
Жълтият Ламтурник  Joy спомням си я тази история я разказва още като бяхме бременни  Simple Smile и за свекървата дето донесла банани вместо букет,май пак ти си го разказвала или се лъжа.
Моя мъж преди много ме изненадваше,все приятно,на 14 февруари ми подари златни обици,беше ги сложил под възлгавницата с едно сърчице,но от 3 месеца насам е станал ужасен и дори му го казах,преди ми купуваше бонбонки линдор нон стоп,за да ме глези,а сега...
Пис мерси и аз ще си направя сандвиче някакво  Wink
ние се поразходихме с Ивето днес,беше идеално  Mr. Green
айде отивам да се оправям за театрото bowuu

# 137
Кремуцка Sadизмъчи се малката душица.Не ви ли изписват нещо друго за Т?Защо не пробваш някоя бабина илача за сваляне на Т ?Нали момичетата бяха казвали за чорапчета натопени в оцет и имаше нещо за белтък на сгънките на крачетата newsm78.
Моля се скоро да се оправи малката Ванеса Peace

# 138
Хей, момичета, стига с тези диети ....... в това грипозно време си трябва здрава храна! Naughty Диетите - напролет! Сега, ако имате време и сили - спорт!

Как ви завиждам за пилатес-а да знаете. Аз преди да забременея ходех на пилатес около 2 месеца само, но имаше ефект. Един ден по време на упражненията ми стана зле на корема, нещо се разбунтува вътре и ... след 2 дни разбрах, че съм бременна и това беше с пилатес-а ми  Confused Сега ми се иска пак да ходя, но наблизо няма, а тази зала, в която ходех преди ми е супер неудобна сега с промяната на градския транспорт.
Преди ходех и да плувам в един комплекс в Бокар, но докато стигна до там е три часа път с камили. Изобщо като спорт ми остава бутането на количката с бързо темпо Wink

Освен рапично олио и зехтин може ли и друго да се слага в пюретата. Имам предвид не слънчогледово, а оризово например. Има една марка Olitalia - имат освен зехтин, оризово, гроздово и царевично олио, та си мисля дали някое от тях е подходящо?  newsm78 В момента ползвам оризовото - много ми допада. По-леко е от зехтина.

Кремуцка, още повече молитви за Ванеса от нас  Praynig Praynig Praynig

# 139
Мацки, абе дали случайно чича ти Скарсдейл не е имал предвид не хамбургер /като сандвич/, а хамбургер /като кюфтето от хамбургерите/? Аз лично като прочета хамбургер в диета, за това се сещам. Пробвайте да хапнете голямо телешко кюфте, изпечено в грил тиган или в тавичка във фурната. Иначе става егати калориите просто.

# 140

това ни е новата прическа от вчера, какъв фонтан сме избацали, чак мацките могат да ни завиждат Joy
малко да ви разведря Wink

# 141
Ох, и на мен ми е болна тема това с мъжете. Моя и той се базика, че съм станала шишо бакшишо, аз си знам ама и той да ми го казва, при положение, че като се запознахме той беше с 20 кг. по-слаб. Не е честно. Плюс това аз поне си имам оправдание, а и 10 кг. не са чак толкова сложни за сваляне, само ми трябва малко повече воля и.....не знам какво още, че не съм започнала newsm78
А за подаръците, ами докато бяхме гаджета, което трая точно 6 месеца, после замина на мисия в Афганистан и като си дойде се оженихме, та тогава ми правеше подаръци, я обички, я парфюмче, даже на първата среща дойде с цветя, което много ме изненада. Но откакто сме все заедно,цвете получих на изписването с малкия и то защото така трябвало. Иначе пък помага, което донякъде компенсира другото.

# 142
Здравейте HugПравила съм тази диета Скарсдейл и в деня за хамбургер си ядох хамбургер,за 2 седмици свалих 4 кг.но и аз се присъединявам към Mia66,че сега е най-неподходящ период за диети.И аз се опитах да пазя тези дни,но от вчера съм с болки в гърлото,мускулите и главоболие и се отказвам от вс диети засега.
Моля ако някой знае къде във Варна правят изследване за свински грип да ми каже,защото съм мн притеснена.Вчера Изабелка беше при майка ми за няколко часа,там беше и племенника ми.Вечерта като се прибрал той в къщи вдигнал 39 градуса и е доста зле.Сестра ми от няколко дни била зле но не ходела на лекар(което си е голяма безотговорност) и вероятно е прихванал нещо от нея.Днес бяха на лекар,тя е с пневмония,а Дилян не знам с какво,но и двамата са на антибиотик.Казали са им да изчакат няколко дни и ако се влошат да отидат пак и тогава щели да ги приемат в болница и да им пуснат изследване,но ставало мн бавно и т.н. И изобщо всеки да се спасява както може и да се надява да не се влошава.Аз се тревожа защото малката вчера цял ден си е играла с батко си.
Стискам палци на всички болнички и се моля за по-бързото им възстановяване  Hug
А по повод мъжете и подаръците явно изключенията са малко,ние също се вписваме в общото правило сама да си избирам подаръци и да няма изненади.А преди не беше така,преди сватбата за един мой рожден ден т.к. беше в САЩ на плаване ми поръчал по интернет кошница с цветя и мн ме трогна.Но сега ми казва"аз не съм по изненадите,ти ги измисляй аз ще ги осъществявам Wink

# 143
  • в сърцето на един мъж...
Бетунга, де да беше така Grinning Нещо в последно време хич ме няма - ни с идеите, ни с настроението...
Бени, добре сте се завърнали, къде го кри това хубавото дете до сега Heart Eyes
Кремуцка, много неприятна работа Sad Дано се оправят дечицата, че сърцето боли като са болни и не можеш да помогнеш Hug
Ламтурник, моя ако ми го спретне това - такъв тиган ще получи по главата, че свят ще му се извие Mr. Green Аз така имам подарък едни свещи след годишнината. Вика - видях те, че се нацупи, щото нищо не ти подарих. Увил ги човека в бели листи, формат а4 и ми ги носи. Аз вика така нещо малко, ама от сърце... Викам да беше взел китка бе, не свещи...
Аз все се каня да си спретна едно хубаво пазаруване с кредитната карта, ама ми е меко сърцето Confused

# 144
Жълтият Ламтурник  Joy спомням си я тази история я разказва още като бяхме бременни  Simple Smile и за свекървата дето донесла банани вместо букет,май пак ти си го разказвала или се лъжа.
Аз, аз, ама съм забравила.  Embarassed то им е семейна черта просто.  Rolling Eyes
Гея, аз от известно време не мога да се оплача. Превъзпитах го явно,и за цветя се сеща по празниците, че даже и на Калина купува, защото иначе се сърди чавето. Ралица като порастне съвсем ще се натоварва семейния бюджет по празниците.  Mr. Green
Клави, дано да се включат Лукрециана или Кремуцка, за да ти кажат. Значи важал теста, така ли? А защо в София е за 3 дни,а тук за 1 ,и защо тука е 15 лв., а там 100?

# 145
  • в сърцето на един мъж...
Еми мога само да кажа блазе ти Mr. Green Моя така и не се научи, че цветята не хапят...

# 146
Сега се сетих, че преди два дена изпратих по скайпа на моя мъж диалога на детето и Бог, дето Гея ни го беше написала в предната тема.
Той ми отговори с ревливата иконка  Cry а като се върна вечерта беше един мил, грижовен, внимателен... Heart Eyes Има два варианта:
1 - или му е подействало добре и е вникнал във всеки ред.
2 - или е кръшнал и ми се мазни  Rolling Eyes
Първия вариант може да подейства при някой мъжи  Peace пробвайте!
Гея  bouquet

И това с болните ни февруарчата много ме натъжава  Sad
Давате ли им някви витамини или нещо за имуната система  newsm78 Аз на моя глава и давам имунокинд  newsm78

# 147
emymтъкмо си викам какво хубаво момиченце и като поглеждам , то не било момиченце, а Борис Joy
Клави бързо да се оправят сестра ти и детенцето, стискам палци вие да не сте се заразили Praynig

# 148
Ламтурник, пак се смях от сърце на историята с тигана Joy И моя не е много по цветята и подаръците, това лято искаше да ходи на тридневен рожден ден на морето ( без мен, естествено щото нямаше на кой да оставим децата #Cussing out, апропо имам две баби, едната е на 15 мин от нас, другата на 25мин, но.....)и за да ми се подмаже ми беше купил не един, а цели 2 чифта маратонки Найк hahaha Егати изваждането за един рожден ден, ама като си помисля как е вял байряка там ми иде #Cussing out Ама карай да върви

# 149
Двамата юнаци се събудиха без температура. Сега са ОК, дано тая нощ да е по-спокойна.
klawi, изследване за грип правят в "Лаборекспрес". Имат сайт, можеш да го погледнеш. Вземат секрет от носа и до половин час излизат резултатите, които могат да се видят и на сайта. Само, че резултата, който ще получиш е дали сте болни от грип и какъв тип е той. В случая при нас - тип А. Ако искаш да се установи дали е свински, птичи, говежди и незнам си там какъв, който се отнася към този тип, трябва секрета да се изпрати в София и след 3 седмици се получава резултата. Но понеже никой няма 3 седмици за губене, лечението е като за грип.

Общи условия

Активация на акаунт