Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
kremucka,благодаря ти много за инфото HugНадявам се да оздравявате бързо.Ще се възползвам от услугите на лабораторията ако се влоша или малката прояви някакви признаци,което се моля да не стане Peace

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Хех, Бетунга, радвам се, че е помогнало Wink
Да ви покажа новата ни шапка и как й се радваме Mr. Green

- тук се вижда и чувалчето за количката.
- а така най-обичаме да се търкаляме

# 152
Мила е разкошна smile3521

# 153
  • пак там
Откъде купувате чувалчета за количка? Че ние нашето го изгубихме...

# 154
Еми, честно казано предпочитам маратонки пред тигана, завидях ти просто...  Laughing
Гея, много е сладка Мила, а първата снимка е просто разкошна. Това ли са възглавниците от дивана, а?  Wink Гледам, че и вие сте фенове на червеното.
Ето малко снимки и от нас:

Мамо, ти ще говориш ли с баба?  Mr. Green

Искам да тичам!

Ей, че е хубаво да си мобилен!

А ето ни и трите. Между другото, искам да попитам някой знае ли бабешки лек за напукани устни. На Калина много и се напукаха, откакто включваме климатиците вечер, от сухия въздух явно. Пробвах с мед, ама го изблизва преди да подейства. Балсамите за устни също не действат особено. Много са и напукани устничките, ето и на снимката се вижда.  Sad

# 155
И от мен много  Hug за всички болни бебенца и бързо оздравяване! Когато Мими беше болна тъпках Бобчо с осцилококцинум и имонукинд всеки ден. И мисля, че даде резултат. Колкото и да са спорни имуностимулаторите, в тази обстановка, май са по - малкото зло.

Гея, няма какво да се сдухваш от разните му манекенки. На тях това им е работата - да изглеждат перфектно. Ако ти имаше толкова пари, определени именно за тази цел и съответно -  лични диетолози, треньори, масажисти, бавачки за децата и т.н., тогава се чувствай зле, че не се възползваш.  Peace

Аз тъкмо бях отбелязала първите резултати след лекарствата и промяната в храната, но тук при баба всичко се върна. Обаче, ми е толкова хубаво на душата, че не ми пука. Mr. Green
Освен това толкова силна съм станала в ръцете, че прекопах една градина без да ми трепне окото. Laughing Изобщо, се отдавам на екзотични дейности, за да не ми атрофират пръстите от еднообразни дейности - като чатене и бъркане на пюрета. Laughing

Бобчо се е научил да показва как се карам: "размахва пръстче и да казва "Неее". И той много бързо ми опозна характера, явно... Rolling Eyes Grinning

Всички снимки са страхотни, както винаги.  Hug

# 156
  • Sofia
Ламтурник, аз като дългогодишен ветеран в напуканите и сухи устни (горе-долу от възрастта на Калина  Confused) да ти кажа много ми помагаше прополисовия вазелин (който майка ми ми приготвяше едно време, ама сега го има готов по аптеките в едни малки кръгли кутийки), също така сега си купувам на Glisolid, когато съм зле, а за профилактика (разбирай всеки ден по 10 пъти сигурно) Hidro care на Нивеа. Много е хубав и лек, веднага попива  Peace Дано му помогне на детето...

Много много стискам палци на всички болнички!!!!!!!!! Praynig

Говорих днес с хомеопата за някакви имуностимуланти и той каза "Само не давай Имунокинд" Sad А точно се бях засилила да взимам... В понеделник ще разбера защо и какво предлага в замяна.......

Гея, първата снимка е страхотна! А Мила е бонбон!!!!!! Hug

# 157
Здр.и от будна мама и спящо бебе.
 Praynig  Praynig Praynig всички болнички бебчета да оздравявт бързо и цякото семейство на Кремучка и Велизарчо.
Аз категорично отказвам всякакъв вид срещи с когото и да е било и никакви магазини и гостита, само навън и ако времето е хубаво.
Имуностимуланти давах Имунокинд, а сега коластра и откакто ги давам, да чукна на дърво -пу-пу сме добре.
Фокси-вие сте прецакани от целия град само в наше село-Тракия кухнята е от 9 месец-смешна и странна работа.
Гея-шапката е супер, а и как й отива.
Отивам да храня бебе и хайде в леглото. Hug

# 158
  • Пловдив
Зитка,и в Кичука кухнята почва от 10 навършени месеца т.е детето трябва  да кара 11 я си месец.Аз питах защо така?Преди е била от  6 я месец.Жената коята записва каза,че е така вече заради късното захранване на дечковците
Макар че би било добре майката да прецени кога да взема кухня.Който иска би трябва и по-рано да има това право,ама няма

# 159
Гея, ама Милето е просто разкошна Heart Eyes
Ние отново се събудихме и сега сме в скута на тати и безчинстваме на компютъра #Crazy Ще се приспиваме.... отново...... Ламтурник, ще пробвам твойта схема, щото вече не се издържа #Cussing out

# 160
Гея, ама Милето е просто разкошна Heart Eyes
Ние отново се събудихме и сега сме в скута на тати и безчинстваме на компютъра #Crazy Ще се приспиваме.... отново...... Ламтурник, ще пробвам твойта схема, щото вече не се издържа #Cussing out
Пробвай, ама веднъж решиш ли трябва да държиш фронта до последно. Аз не смея да се похваля и няма да се хваля, де, щото колкото пъти съм го похвалила това дете, толкова пъти ми се е качило на главата. Ама днес рева 15 минути, преди малко я намерих легнала върху одеялото преместих я, тя ме погледна и заспа. Надявам се с всеки ден да става все по-леко и скоро изобщо да не плаче. Малко ми е криво, ама просто вече не издържам. Имам нужда като бял човек да седна поне за 1 час, да презаредя батериите, а не да мъкна като товарно добиче. През деня не ми тежи, ама вечер... Пък Калина колко беше доволна, че я изкъпах аз и и прочетох приказка... От няколко седмици не се е случвало.
Коте, голямо мерси! Ще пробвам първо прополисовия вазелин, а  ако не подейства и останалите.  Hug

# 161
Гея,Мила е не просто разкошна,тя е ...дайте ми,моля,определение,което е повече от разкошна...
Между другото Наско още си няма гадже... newsm56 ,та ако Мила е свободна..... Rolling Eyes А пък и то,детето е много кротко.Само се усмихва и прави маймунджулъци.Не яде много,фин момък е... Blush

...Даваш ли,даваш,драга ми Гея,
хубава Мила на добро българче....Blush

Сега като го написах това и се сетих за стихотворението "Даваш ли,даваш,Балканджи Йово.." и винаги като го чета ми става тъжно...Но това всъщност няма значение...Боже,кви глупости пиша.. ooooh! Ша извинявате!

Аз нямаше да пиша,щото адски ме мързи днес.Цял ден не седнах и едва сега се хоризонтирах,затова не ми се пише..Май ще сложа очилата и ще гледам някое филмче.......

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 22:52 от foxy81

# 162
  • пак там
Откъде купихте зимните чувалчета за количкиииии?  Banghead

# 163
  • Пловдив
Рися,има във Вис Виталис-космонавт-чувалче-24 лв.Нагоре е като яке,а надолу е като чувал.Ние сме с такова и сме ОК

# 164
  • пак там
Елфи, благодаря, но аз търся отделно чувалче, понеже таласъмчо вече почти сам ходи, и съответно навън го хваща съклета само в количката, а като заспи в количката, за да не го прибирам веднага, ми се иска да си има отделно чувалче.

Общи условия

Активация на акаунт