Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от нас,
Ние днес ходихме на куклен театър.Много ни хареса и на Кико и на мен Grinning Мисля да го водя всяка седмица вече,наистина му беше много забавно,а и сега когато времето вече не става за дълги разходки,поне ще си имаме едно разнообразие в повече Wink
Всички мънички човечета да оздравяват вече Hug
Ламтурник аз работя в тази свера(в спа център) и при всичката козметика,която съм изпробвала,както Котето ти е казала вазелин най много помага за напукани устни и не само NaughtyМного е добър и за против стрии.
emym Много е сладка малката бузанка с нова прическа Hug
Геяи твоята Мила е страхотна с тази шапка
За цените на дрехите аз само мога да кажа,че като видях лятото какви са цените за детски неща и ми стана лошо ooooh! Много са преувеличени,а както всички знаем и не толкова оригинални Cry И не само за дрехите,бебешките пюрета също.Тук на Гербер пюретата имат коренно различен вкус.В бг Кико ги плюеше и категорично ги отказваше,а тук ги омита за секунди Heart Eyes
За диетите и аз имам нужда,ни никога не съм могла да спазвам.От храна не мога да се лишавам,особено от сладки неща,но започнах да тичам два пъти седмично и два пъти ходя на аеробика с детето и там го оставям има нещо като детски кът и там ги занимават.За сега няма големи резултати,но да се надяваме че скоро дрехите ще ми седят по нормално Grinning

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Много ви благодарим за комплиментите Embarassed
Цвети, това са прословутите възглавници Mr. Green Днес за втори път ми спря нета, въпреки тях Crossing Arms Не мога да опазя кабелите и това е ooooh!
Фокси, по принцип Деси06 я искаше, нали тука по съседски това онова, ама тя си мълчи, та сега не знам свободна ли е или не newsm78 Пък аз теб те харесвам за свекърва Mr. Green Знам, че няма да ми тормозиш детето, та ако са ни отсвирили, то може и да се преориентираме. Той Насето личен момък Mr. Green
Марая, това е Бобо, на Еми, момченце е Wink
Мамо Зари, аз не че нещо, ама много я харесвам тая жена и страшно й се радвам - 4 деца и успява да е перфектна майка и да изглежда супер. За мен е невероятна просто, да не говорим, че в мъжа й съм влюбена Embarassed Има божествен глас Heart Eyes
Рися, аз не съм отговорила, защото в БГ не знам къде ги продават тези чували, ама ето тук може да си харесаш Peace
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Fusssack&submit.x= … roductsPerPage=20

# 167
  • пак там
Гея, благодаря!  Hug
Харесах си това -  http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.01/1875985 - но би ли могла да ми кажеш дали е само в този цвят и става ли за всички колички, че немският ми е само до ниво гутен таг, данке  Embarassed?

# 168
Пише, че става за Джогер и Бъги или за всички колички, които имат 3 или 5 пунктови колани. До колкото видях са само тези два цвята - кафяво и черно. А всъщност като разгледах - ето тук има още
http://www.mytoys.de/catalog/searchlink?query=Kaiser&searchF … roductsPerPage=20

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:57 от Geia

# 169
  • пак там
Още един тъп въпрос - можеш ли да ми кажеш как се казва това чувалче на английски, да пробвам да си намеря в ибея?

# 170
В ибей има само това
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_ … ee-All-Categories

Иначе името е Winter- Fußsack Dowwny на Kaiser

# 171
  • пак там
Това е немският, аз гледам американския, че повече разбирам какво ми казват  Mr. Green Там намерих един-два за 10-на минути, да видим дали ще искат да пратят до бг-то...

# 172
  • Варна
Добро утро
Явно не сме много ранобудните днес. А Поли се е събудила от 6:30ч и сега мрънка - уж е яла, не иска да спи, а нещо не й е наред.
Днес времето е ще е супер, май ще има разходки  newsm44
Рися, аз моето чувалче го взех от Ибея, английския. Излезе ми изгодно, но не всички искат да пращат до БГ
Отивам да си пия кафенцето

# 173
 Среднощно пазаруване,а?  Mr. Green

Днес ще има ли срещичка?Миме,къде сиии?  Laughing

Гея,прекрасна е Мила!Толкова да й отива тази шапка! А смехът й на втората снимка е адски заразителен !

Еми,Бобо скоро ще прибегне до "кутията с бижута" на кака си .. Mr. Green

Да ви кажа за резултата от двудневното спазване на диетата Скарсдейл.Кантарът показва - 1,7 кг ! Аз малко си интерпретирам диетата.Вчера нямах "големи количества крехко месо на скара",та вечерята по неволя включваше само зеленчуците.За днес съм по-добре подготвена   chef

# 174
Добро утро   bouquet

Гея ако се залюбите с Насето може да станем рода  Mr. Green естествено ако Жорето все още иска Евка  Laughing Какви ще сме тогава с теб  newsm78

Зарибихте ме с тези чувалчета  Mr. Green ще видя в продавалника как седят нещата  Party

И аз искам да питам за срещичката , че много съм се навила  Mr. Green Хайде казвайте

# 175
Добро утро. Hug
Видях, че още не е сервирано
-заповядайте
Жанет цяла нощ промрънкваше, но спа почти до 8 и все по корем иска да спинка.Тук е мрачно от сутринта, но дано да се оправи, че ще луднем в къщи.
Елфи, много ми е странно защо само при нас е от 9-как решиха, че трякийските мами си захранваме по-късно децата и даже ако отидеш да се записваш и по-рано ти дават напр.от 8 и половина. newsm78
За диетата-мисля от др.седм.сериозно да почвам, че имам 6 излишни кг от началните, а ако може и повече-миналият път се справиш много лесно, но сега с това дете-трудно мога да спазвам режим, напр.преди вечерях преди 19, но сега е почти мисия невъзможна .
А толо ще взема да пробвам тази диета.  bouquet
Хубав ден. Hug

# 176
Dessi06, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава и все така мила и отзивчива!
В наше село пък кухнята е още от 4 месечна възраст.Има зеленчуково пюре и кисел за най-малките. Не знам как им разрешават, макар че от сигурен източник знам, че всичко се прави с адаптирано мляко и наистина е много чисто. Аз и затова избързах да го запиша Ицо,е той беше на почти 7 месеца тогава. И сега чакам да ми свършат купоните и ще минаваме в по-горната група, че това пюренце не му стига вече. За номинациите и ние се присъединяваме към най-лакомите бебета и тези без зъби.
Айде отивам да правя закуска и после излизаме, че май и днес ще е страхотно временцето. На софиянки приятна срещичка пожелавам!

# 177
Деска, Честит рожден ден,
пожелавам ти да запазиш добротата в отношението ти към хората и да бъдеш много щастлива, заобиколена от твойте двама мъже.

# 178
Добро утро!!!
Деси, честит рожден ден! Нека вс, което желаеш се сбъдне!!
Нямам напоследък желание да пиша, но ви чета редовно Flutter Ние сме добре- растем, дивеем и дебелеем Joy Сияна го е ударила на ръмжене и пищене. Такива странни звуци издава, все едно не и стига въздуха и мисля да я заведа на лекар. Баща и вика, че се била кефила и го правила нарочно Tired
Няма сополи или температура.... Моля, който има време да хвърли едно око на част от програмата и и да каже, какво мисли Hug
Сияна
Калинка, пробвах ти снощи рецептата и стана чудна тиквата, само дето сложих стафиди вместо орехи Laughing
10x за закуската, зитка!
Чудни са всички бебешори февруарски Heart Eyes Ето и една снимка от нас

# 179
Ками, според мен нищо и няма на малката сладурана,доволна изглежда.Сави много я хареса , падна голям смях и пищене Laughing

Общи условия

Активация на акаунт