Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Мараба   Whistling

Деси честит рожден ден, мила   bouquet Много здраве, големи мечти и достатъчно дързост, за да ги постигаш  Heart Eyes

Много силно ме заредихте със снимките  Hug Аз, за съжаление, съм се отдала на сиропи, капки за нос, всякакви илачи за деца, бебета и бащи  ooooh!

Как е Велизар? Много го мисля  Confused

Много силно ви прегръщам  Hug и да питам: защо така не се харесвате, Карбо, МамаЗ, трябва да се харесваме във всякакъв вид  Naughty Ние тук толкова си ви харесваме недоспали, ревящи, слаби, дебели, всякак  Wink Мен например можете да ме номинирате за Вампир на февруарския отбор, но винаги съм смятала, че уникалната конфигурация на зъбите ми e причина за неповторимата ми усмивка  Whistling  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 08:56 от GALL78

# 256
Добро утро,

нашето талъсъмче пак се сабуди в ранни зори. Купона тази нощ започна от 3.30 , към 5 успя да заспи. Спа до 6.30 и оттогава дивее.
Не им ли се спи на тези деца не знам  newsm78

Днес времето го дават топло и слънчево дано е така, за да се отчетем с дългааа разходка.

тази сутрин ще почерпя аз с кафе за ранобудните

# 257
Десика, мерси за кафенцето, ще пия с най-голямо удоволствие!  Grinning
Мира тази нощ спа, за разлика от миналата, буди се саамо 3-4 пъти и след кратко сукане заспива.
В този ред на мисли чакам alximika да сподели да ли даването на АМ помага за непробудно спинкане, че да го включвам и аз  Wink
ЧРД на Деси на патерица, желая ти много здраве, щастие и любов!
Фокси, днес ще идва сестрата на мъжа ми и ще я помоля да ни щракне с Мира.
Днес наистина се очертава ден за разходки  Laughing

# 258
  • София
Добро утро на всички  Simple Smile

Докато ви изчета и моя сладур се затишил с проходилката,отивам аз да видя какво прави,а той отворил един шкаф извадил коледните играчки и къса грилянди,добре че баща му спи,иначе щеше да ме убие,миналата година дадохме 150лв. за играчки,защото ново семейство нямахме нищо за украса,а малчо сега ки унищожава  Simple Smile

Честито ни фотомоделче!!!!!!!! newsm10

За 24-ти и Казанова и аз не съм убедена още,защото и от моя мъж зависи,но съм почти сигурна,че ще се включа.

Снимките от срещата са супер,разгледах ги в албума,Венци и любимите ни близнаци също са сладури както винаги!!!

Деси
, как издържаш не знам  Sad Никола се буди от 3,30 до 4,30 през 10мин.,ва 4,30 му дадох киселото мляко изпи го и спа до 7,15 и оттогава съм станала,но едно е 7,15 друго 6,30  Sad а и като каза в колко си ляга... хич не ви е лесно направо ми е странно,че издържа с толкова малко сън  newsm78

Ето две снимки и от нас от онзи ден в една градинка с адаша на Ники,който е роден и на същата дата отгоре на всичко  Laughing

А тук търсят явно нещо много интересно по земята  Laughing

# 259
Добро утро.
Присъединявам се към отбора на недоспалите, събудихме се в 4 и до 5.30 не заспа, накрая баща й стана за работа и я приспа  Laughing, и естествено след още 1 час сън беше готова за игра, но сега спи блаженно в леглото, а майка й  Crazy.
Петя, честита корица, да кажеш кой брой ще е , да си го вземем.
Фокси, много са сладки малките, незнам кога ще има някой да ме снима с малката, тати по цял ден го няма, но днес ако се пребере на време ще се щтракна,
Коте, честита придобивка и скоро да се похвалиш и с нова кола-и аз искамммммм.
Дано всички болнички вече да са добре.
Хубав ден. Hug

# 260
Добро утро, момичета и сладки бебета!
Вчера 5 пъти се опитах да пиша и всеки път се прецакваше нещои накрая се изнервих и се отказах, та затова:
ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица(за което се извинявам Embarassed)! БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА, ОБИЧАНА И ГЛЕЗЕНА, УВАЖАВАНА И ОБСИПВАНА С ПОДАРЪЦИ ОТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!
И ние сме много ранобудни, Краси се буди по 1000 пъти на нощ, плаче, сумти, кърмим се или по-точно той само ме смуче, защото при мен кърмата заради бременността рязко намаля и централките вече не произвеждат много "гориво".
Много хубави снимки на февруарчета сладки! Фокси, и аз мяама да мога да ти пратя снимки, защото нашето фото го удавих на морето и сега нямам с какво да се фотна, та ще пропусна, а и аз не искам да загрозявам децата с мойта мутричка!
Честито на малката Радмила! Да се похвалите в кой брой ще ви изтипосат, че да си купим по един брой и ние!
Може би ще ме помислите за куку, но при майските бъдещи мами има една, която доста ме съмнява, защото имам някакво странно чувство, че ми напомня за Тифанито. Може и малко параноята да ме гони newsm78, но нещо не ми дава мира. Трябва да я пусна на нашата мама детектив - Ламтурника(още една идея за номинация).

# 261
Мамчета добро утро   bouquet

Днес мислим да ходим на зоологическата градина , дали някой няма да се зариби да дойде при нас  Mr. Green  newsm78

# 262
Много съм любопитна, но ме гложди отдавна - може ли някой да ме насочи къде да прочета защо Сферичката се е разсърдила и не пише вече? Дано не ми се обиди, ама съм си любопитна Гана! Embarassed Embarassed Embarassed

# 263
Говорих с Деси, каза , че се подобрява мъника , бавно , но славно. В понеделник са на контролна снимка да видят как са гърдичките. Дано всичко да е наред  Praynig

# 264
Пате,виж в по-предишната тема...около 7-8-9 октомври... Laughing Аз съм запомнила,защото точно тогава ми изгоря стария компютър..

# 265
kuco_pate ,ти сама ще откриеш защо Дорето не пише,но аз пък да ви кажа й писах,за да й кажа за колажа и тя ми написа,че с Румен отказват компютрите,затова и не се мярка вече във форума явно...То всъщност не е много лошо,но аз незнам какво бих правила без компютър Thinking

А добро утро иначе!

Радвам се за новините за Велизарчо Hug

Сега няма да пиша,защото ще излизаме Peace Хубав и усмихнат ден на всички!!!!! Hug Hug Hug

# 266
Хелоу, мами!
Петя, честита ви корица. Радина е прекрасна и дано грее на февруарския брой!

Миме, честито за АМ/никога не съм предполагала, че ще кажа такова нещо, но за 8 месеца разбрах, че и мама, точно както и бебето, има нужда от почивка и малко време за себе си/.
И не се притеснявай, тя моята щерка си е закачка голяма, ама вчера бях сама и не разсейвахме зетя ти.

Аз днес ще готвя на малкото чудо, което явно разбра, че днес е събота и вместо в 6 се събуди в 6,40 и ми пусна гювеч още малко сън.

Дано времето е хубаво и става за разходки. Желая ви слънчев и усмихнат ден и послушни дечица!

# 267
  • Пловдив
Дорето пише в други теми във форума

# 268
  • Sofia
Добро утро!  Hug

Ейййй, много се радвам за Велизарчо!!! Много го мисля малкото слънчице..... Дано дано скоро вече е съвсем здравичък! Praynig

Дано се оправи временцето, че се бях настроила за дълга разходка, а то.... Crossing Arms

Хубав ден!

# 269
Задоволих любопитството си!

Общи условия

Активация на акаунт