Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Привет и от нас!
Вчера тъкмо бях решила да ви изненадам на срещата и каката взе, че повърна два пъти, което напълно ме отказа от всякакви излизания Sad Не знам от храна ли беше, от вирус ли, днес  е добре, весела, жизнена, сутринта и гладна, след като снощи я държах само на солети и вода Crazy Веднъж и тя да каже, че е гладна Laughing Дано не е прихванала нещо, че мъж ми заминава довечера и ще съм сама с двете хлапета и не ми се мисли ако се наложи да се мъкнем по доктори #Crazy Чака ме доста трудна седмица, ама какво да се прави ooooh!
Много са хубави снимките от срещата, както винаги де Wink
Радвам се, че Велизарчо и Ванеска се подобряват Heart Eyes
Честита корица на на малката ни хубавица Ради, току виж се крие някоя бъдеща мис в нейно лице  bouquet
Фокси, много сладки малките Heart Eyes
Коте, честита ти нова придобивка, надявам се си щастлива, като знам, че снимането ти е едно от любимите занимания  bouquet
Мен например можете да ме номинирате за Вампир на февруарския отбор, но винаги съм смятала, че уникалната конфигурация на зъбите ми e причина за неповторимата ми усмивка  Whistling  Mr. Green
hahaha Joy hahaha Joy голям си образ
Хубав ден на всички Heart Eyes

# 271
Теди, благодаря , че ни осведомяваш за състоянието на Велизарчо. И аз го мисля доста, но сега леко си отдъхвам като знам, че е по-добре.

Това време много непредвидимо, сега се чудя какво да правим, защото Йоан кашля малко.

# 272
  • Велико Търново
Много се зарадвах на добрите новини за дечицата на Кремуцка и за Велизар  Heart Eyes
Аз от няколко дни се каня да пусна снимки на Габриела, че ми е много хубаво като видя темичката ни изпълнена със снимки!
- скоро май ще я къпем в банята, защото очаквам някоя вечер да обърне коритото върху спалнята ни  Mr. Green

- от вчерашната ни разходка

Аааааа Гал тая номинация може да си я поделим  Laughing Като тинейджър много ме беше срам от усмивката ми, ама сега хич не ме бърка и абсолютно подкрепям поста на Галчето  Hug

# 273
Добро утро
За Дорето ми то и аз виждам,че пише тук-там,но ако е решила, че вече не иска да има нищо общо с нас си е нейно решението.Щеше да е хубаво и Йойо да го има на 1 страница.
Dessita I да ти кажа няма ефект от АМ,само 1 вечер се събуди един път,но например снощи ми разказа играта през един час се будеше с рев(това никога не е било Confused) и според мен нещо не и понася защото май я боли коремчето.
Сутринта я връчих на баща и ,и аз си поспах до към 11.
Патенце дай да понищим майската темичка,как се зове девойката Wink
Хубав уикенд ви желая,ние ще сме си в нас че майка ми ми се обади да не ходим Едо е с 39 от снощи и разстройство и кашлица,явно никой няма да го подмине тая скапана вълна с грипа Sad

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Много хубави новини за Деси и Велизарчо и за Ванеса и Гого на Кремуцка! Hug
Дора пише в темата за "Отчаяни съпруги" и е споделила даже, че се чувства като такава.... Та явно не й е до нас, а не е проблема в компютрите.
Фокси, ако има от къде да намериш негова снимка - сложи го, все пак е февруарче и мисля, че е време да спрем да я нищим. Крайно време й е да порасне и да поема отговорност за постъпките си. Никой с нищо не й е длъжен, да не говорим как всички я защитаваха, а тя се оказа неблагодарна... Както и да е, прекалено много казах пак по повода, ама това ми е последно вече.
Аз снощи натъпках малката с каша в 7.30 вечерта, в 9.30 я къпах, накърмих я и тя се събуди тая сутрин в 8.30. Ако това е най-добрия начин да спим и ние - май ще го практикувам доста често Mr. Green
Алхимиче, дано Едо се оправи бързо! Hug
Ех, Туту, колко е сладка Габи Heart Eyes Ммм, и парка в Търново Mr. Green С какъв кеф бих се разходила там....

# 275
  • Sofia
Ейййй, сватя, дано Еди се оправи бързо! Praynig Що не му пуснат едно изследване за ппустия грип, че ако е това, поне бързичко да дават Тамифлу и да не се задълбочават нещата.... В централата на Цибалаб правят изследването, на Бизнес Център Сердика.
Адрес и работно време

ул."Гюешево" No 83, Бизнес Център СЕРДИКА (бивш обувен завод), сграда 3, ет. 2, стая 209  
от Понеделник до Петък 7:00 - 18:30 ч.
Събота и Неделя 8:00 - 14:00ч.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 13:36 от cutesmallcat

# 276
  • в гората
 Коте, картата не е тази за бизнес център Сердика.Ето тази е:

# 277
  • Sofia
Да, видях, затова я махнах  Embarassed Нещо са се объркали на страницата. Но аз мога точно да обясня къде е, цял живот съм живяла малко по-вляво Wink Ако някой има нужда, не дай Боже, да пита!

# 278
Ей от три дни не мога да намеря време да напиша два реда.
Честит рожден ден на Деси06 (малко на патерици Blush)
Тонита гледам че никой не ти е отговорил за гащичките - памперси, та да ти споделя че и аз напоследък се замислям за тях. Днес се засилих до Била че Пуфис бяха на промоция 24.00лв. и си викам чакай да ги пробваме и тях така и така са на добра цена, нооо естествено само нашия размер беше свършил  Crossing Arms При следващото ходене ще взема няколко бройки за проба.
Честито и на фото модела ни Радина  Heart Eyes
Коте какво каза педи за заместител вместо Имунокид, че ме яде любопитство ?
Гледам позавърта се по някоя търновка през има-няма две три теми  Mr. Green Тутубуту привет! Габи станала мома за женене ние не сме я виждали  Mr. Green
Пате назови съмнителната мама от новата ти отчетна, че и аз съм заинтригувана.
Геа просто ме срази, как си позна търновския парк само по асфалта?  Mr. Green Носталгийка а?
Айде ние се наспахме.

# 279
Геа просто ме срази, как си позна търновския парк само по асфалта?  Mr. Green

Joy  Joy

Не съм ги пробвала никога памперсите тип гащи,но все си мисля,че с обуването...добре,ами събуването с пълен памперс как ще стане? Дали няма да се получи един "ароматен"  боди-арт по крачетата? Или при по-буйно дете няма да се изсипе "съдържанието" на мястото за преобуване... newsm78

# 280
  • в сърцето на един мъж...
Еми, Пенкова, като има ограничен брой паркове, както и сфетофари там, нормално да си го познаеш Mr. Green

# 281
Привет  bouquet

Честита корица на бебе Радина, винаги радост да носи на мама и тати Heart Eyes
Страхотни новини за Велизар и дечицата на Кремуцка Simple Smile
За памперс-гащите, купувала съм едни Baby Lux или нещо такова - 10 памперса около 3лв в прозрачна опаковка, та свалянето не беше трудно, лесно се късат отстрани и ги свалям като обикновен памперс, проблемът обаче беше, че на пакет поне по 1 дефектен има. Иначе са удобни.
Благодарности на мама Пети, че пусна рецептата за тиквеника на Селма, днес щях да баялдисам от преяждане eat

# 282
Гея,аз нали казах,че писах на Дорето,но и тя ми отговори и ми прати снимка.Естествено,че Йойо винаги ще има място при останалите февруарчета.Аз затова държах да се свържа с нея и да ми прати снимка Peace

Специални благодарности на Яна и Бригита...те си знаят за какво Grinning Hug Вече наистина незнам с какво съм заслужила тая доброта у вас към мен...

Ще правя вечерята и после пак ще съм тук.А за снимките-ще изчакам най-късно до утре Peace Дано дотогава всички желаещи мами да са успели да се снимат.

# 283
толо, те памперсите-гащички се късат отстрани, така че няма опасност от изливане на съдържанието Joy Е, да не забравяме, че бебоците са непредвидими в движенията и извивките, които владеят, така че винаги има малка доза риск, но като цяло са по-удобни от пампите:peace:

# 284
  • Sofia
Все се каня да питам и все забравям - как да въведа прясно мляко? Ще ми се вече на кухня да ходим Simple Smile Давала съм всякакви купешки неща с "пълномаслено мляко" в описанието, ама за кухня май трябва баш истинско да съм дала, или греша  newsm78

Калинче, в понеделник (надявам се) ще се видя с хомеопата и ще го питам. По телефона не щя да ми обяснява....

Общи условия

Активация на акаунт