Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Привет! За памперсите -гащи много съм се замисляла да купя,защото при нас слагането е мисия невъзможна! Напоследък си слагам чорапогащника на главата и се правя на заек с дълги уши, иначе няма начин, но все още не съм купувала.
Миме, Едо бързо да оздравява и да не е нещо сериозно!
Коте, и мен ме вълнува въпроса за имуностимулатора,че много често сме със сополи и кашлица. Днес и купихме сребърна вода за капки, дано помогне малко,че ми омръзна да ги лекувам тези сополи само с физиологичен разтвор.

# 286
Все се каня да питам и все забравям - как да въведа прясно мляко? Ще ми се вече на кухня да ходим Simple Smile Давала съм всякакви купешки неща с "пълномаслено мляко" в описанието, ама за кухня май трябва баш истинско да съм дала, или греша  newsm78
Аз прясно мляко не съм давала, скоро няма и да дам, но в нашата ДК не готвят с прясно, а със сухо.

# 287
Здравейте  Hug

Не съм писала от 100 години. Пропуснах цяла тема, но дано имам време да я прочета. Мойто чаве нали не спи нощно време, та по цял ден съм като глуха кучка по улиците, та затова бегам по фланга. Иначе сме здрави.

Дано се оправят малките сладурчета, щото много ми е болно като прочета за болничко детенце.

Миме - относно АМ и  аз бях изпаднала  в подобна заблуда, че като дам и ще спре да се буди. Истина е, че като че ли интервалите не са на 30 мин, ами на около 45 - примерно, но пак същата работа. Като го гледам малкия как спи по корем, все си мисля че корем го боли това дете. Иначе не ми побира тъпата тиква, от какво аджиба се буди на всеки 40 - 45 мин. И това вече с месеци. Да не говорим, че сутрин към 4,30-5 е наспан и иска да си играем. Станала съм като пружинка. Като спя 4 часа и се събуждам наспана.

Да ви се похваля. ОТСЛАБВАМ. Тук от форума влизам в една друга тема за слабеене, зарибих се по 1 диета и до сега съм минус 2 кг. А съм едва в началото. И най- хубавото е че, всъщност все си хапваш. Даже има ден за сладки работи. Да вечеряш с баклава и торта и на другия ден кантарев да сочи надолу е най - хубавото нещо което ми се беше случвало скоро време.

КОте ние понеже сме на кухня от 2 ноември, та аз също бързах да въведа прясното мляко. Купих нишесте, но не ванилия илинещо  подобно, а обикновено - царевично. И го направих като кремче, само че вместо примерно с 700 гр мляко, сложих 350 гр вода и 350 гр мляко, уж да е по - леко. Та така захраних с прясно, но мен ако питаш поне кухнята която ние вземаме кремчетата са с вода, само грис и разни подобни са с прясно мляко. Иначе голям рахат с кухнята. Даже събота и неделя сега ще записвам на частна.

Айде цилувки  Two Hearts и  милувки и лека и поспалива.
Само да си допълня, че ви прочетох горните постове. Моята педка като обсъждахме евентуалните ваксини и прочие, стигнахме до този извод. Ваксина - СИнфлорикс след като навърши 1 годинка. Декември, януари и февруари ще давам имуностимулатори - ADLIQUID FOR KIDS. В нета има доста инфо за тях, според нея са мн добри, а аз съм склонна да й вярвам.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:00 от bibi_iv

# 288
Добра вечер и от мен!   bouquet

Аз смело мога да кажа, че вече сме добре. Тук-таме някой се прокашля, но вече всичко отшумява (да чукна на дърво).

И малко черен хумор - днес си лежиме гушнати с милото и аз му казвам: "Прескочихме трапа, пилеее", а той: " Не бе, мило, просто сме в крак с модата. Минахме през модерния грип и ние."  Crazy

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 23:19 от kremucka

# 289
Добър вечер Simple Smile
Много,много се радвам за добрите новини за Велизарч и цялото семейство на Кремуцка Hug Hug Hug
Да ви кажа тук никой не носи маски ,никой не си мие ръцете... Crossing Armsне'ам думи.Никва паника няма,което пък е добре от една страна.Но аз съм 100% "за" превантивните мерки.
ЛаМТУРНИК, и аз доста се посмях за тигана-изненадата Laughing Laughingмного практичен се оказа този твой мъж Laughing
Моят мъж напоследък е позабравил романтиката и подаръчета изненадки,но пък никога няма да забравя изненадата ,която ми спретна на един 14 февруари-дойде на работата ми с един огрооомен букет,прибра ме,а вкъщи чакаше вино,балони и накрая на спалнята имаше листа от рози и роза по средата с картичка.[А на следващият 14 февруари ми предложи брак на ръба на едно хълмче в Арбанаси,откъдето се виждаше целият град-Търново.Беше много смешно,понеже съвсем не очаквах.Той спря колата и ме извика да отидем до ръба да се насладим на гледката..Аз слязох и се загледах,а като се обърнах-той стоеше на колене с кутийка в ръка.Аз от изненада извиках-О,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! JoyМилият,сигурно му е призляло.Е,разбира се истинският ми отговор беше положителен Mr. GreenТа това беше същият този годежен пръстен,който изгубих преди 2 години и намерих преди 2-3 седмици тук LaughingНо скоро да ми е правил изненада...не..ще видим сега за Коледа./color]

ЕМИ,и аз си помислих,че опашатото бонбонче е Рая LaughingМного е сладка снимката.
чЕСТИТО НА МОДЕЛчЕТО РАДИНА Hug Grinning
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ!Да си жива,здрава,обичана и глезена Hug
Лека нощ на всички

# 290
Включвам се набързо да кажа за памперсите и бягам, че бившият кротушко ми разказва играта напоследък.
k.penkova, ползвам Пуфис от пет месеца и кусур и съм доволна.
Но напоследък забелязвам странна (или може би не толкова странна) закономерност. С две думи казано:
Има паяк - има проблем.
Няма паяк - няма проблем.

Пробвах и други марки, но резултата е същия  ooooh! .
Та сега ограничавам паяка  Mr. Green .

А иначе вече свикнах да го обличам докато се преобръща  Simple Smile .

# 291
ууупс, сама съм!!!!!

Ние пак не спим.  newsm78

# 292
Хайде ДОбро мрачно и мъгливо утро. Поне при нас е такова.

СТавайте поспаланки.

и

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  ПРАЗНУВАЩИ!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 09:27 от bibi_iv

# 293
Честит имен ден на всички с име Ангел, Ангелина, Михаил, Михаела, Гавраил, Радка, Радмила, Райна, Ренета, Огнян, Пламен, Емил, Емилия.
Да са живи и здрави!

# 294
Да почерпим за нашия първи имен ден

Честит имен ден и на Радмила, Михаил ( бисерче), Михаил ( мечолана ), Михаела, Ангел, Пламена, Емил  и Радина !

С пожелание да са най-щастливите деца !

И на всички, които празнуват.

Ние днес се приготвяме да кръстим нашето мишле , ще си имаме след обяд Християнче  Simple Smile

лек ден на всички

# 295
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НА ТРИМАТА МИШОВЦИ,НА МАЛКТА МИХАЕЛА,РАДМИЛА,АЧО,ПЛАМЕНА,ЕМИЛ,РАДИНА нека бъдат здрави и много щастливи

# 296
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ  И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС  bouquet ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЩАСТИЕ :love:
Моята Рая също празнува днес, така че почерпете се( кой с каквото пожелае, черпим ви от сърце Heart Eyes)

# 297
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЧО, МИШОВЦИТЕ, МИХАЕЛА, РАДИНА, РАДМИЛА, ЕМИЛ И ПЛАМЕНА, НА КАКА РАЯ, ДА СА ЗДРАВИЧКИ, ПОСЛУШНИ И ДА ПОЛУЧАТ МНООООООГО ПОДАРЪЦИ Hug

ЧИД НА МАМА РАДКА И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ  bouquet

# 298
Честит празник на всички, които празнуват днес! Много здраве и щастие!  bouquet

# 299
  • София
Добър ден, мами...аз вчера щях да пиша, ама като ме завъртя шайбата, лекции, чистене, готвене, къпане и между всичко това ревящ Стани и съм седнала само, за да обядвам и да вечерям и един филм изгледах по късни доби като заспа дребния, честито на Ради и други неща щях да пиша, ама то вече забравих, а и не съм ви дочела, както отворих страницата, така си и остана...

Първо да честитя имения ден на всички Мишовчета и Мишчици и мами Мишита, ако имаме, да сте живи и здрави и много, много щастливи Simple Smile Ооо, ама и аз съм една, честито и на всички останали празнуващи, аз само една част съм споменала, ама като не разбирам много, много, така става...Моята племеница днес има рожден ден, ама не е Михаела, а е Виктория, ще ходим по обед на детски празник, става на 4 Simple Smile, ама без Стани, че сутринта ака 2 пъти и 2рия път беше рядко и с доста слуз, сега ми се мотаят няколко варианта из главата, първо от 3 дни въвеждам глутен, това е новото, което яде, може пък и да е от това не дай боже, той вчера имаше и лек обрив на дупето, та не знам, другото е, че си яде вчера и жълтъка, ама аз варя яйцата по 15 мин и другата половина винаги я изяждам преди него и знам, че е бил добре, не може да е от него, другото е, че свекърва ми вчера го извежда на разходка и го оставила да спи без шапка, ама той като спи и се поти, та беше с чисто мокра глава, спейки, аз ги заварих пред входа, то лошо няма, ама не е август все пак, вчера беше топло, ама като нищо да е настинал, но няма температура и  е много игрив, както винаги и последното предположение, към което май най-много клоня са зъбите, аз тъкмо се чудех защо му е по-червено дупето тези дни и му излезе първото зъбче, тогава реших че е от това, а вчера имаше и пъпчици, днес направо разстройството, а само преглъща някакви храчки, може от това да е слузта в акото, те му се събират от лиги покрай зъбките, гледам, че не му е много подуто венчето за другото долно зъбче, ама иза първото не беше та не знам какво да мисля, като нямам опит със зъби, вие какво мислите, аз мисля да изчакам и утре, ако още е рядко и със слуз да сео баждаме на доки на Майчето за домашно посещение, че не ми се води там, заради грип-а, Миме, ходи ли по домовете вашата лекарка, частната де? Ох, тук трябваше да си свърша изречението заради въпросителната, ама продулжавам Simple Smile, на закуска му дадох ябълкото пюре без мляко, че нали кърма може, ама АМ - не, на обяд ще му даде свекито морков с картог, той не обича, ама колкото изяде, толкова, следобед оризова каша, безмлечна, без глутен с вода, не с мляко, а на вечеря не знам какво да му дам вместо млякото, някакви идеи и за това? Между другото от 8 часа не е акал и няма и намерение, това е хубаво, оставаме си и с веднъж слуз, да видим следващият път дали ще има, ох, мисля все пак утре дасе обадим на доки да питам на каква диета да го държа, че то не си е работа само моркови и орзи да яде, а като не обича моркови не ми се мисли направо, ох, оплаках ви се сега да ви почерпя за племеничката ми да ми е жива и здрава:

Общи условия

Активация на акаунт