Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 499
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • пак там
запис, и отивам да си уча дебитите/кредитите... Абе мами-счетита, как по дяволите зацепвате коя сума към кой номер сметка да отчетете?  Twisted Evil

# 32
Е, Рися - ти ме развесели! Еми те така гледам, гледам и днес положението е следното:
Дт лошо бебе
Кт мама плаща от червената каса счупена чаша и кафе, което така и  не изпи Laughing
Това са счетоводните записвания! А стопанските операции иначе  са следните: излязохме на разходка и решихме да пием кафенце на едно от малкото места, където не се пуши и е спокойно в нашия град! Е, моя звяр като се разбесня, събори ми чашата с нес кафенцето с мляко - аз цялата в мляко, по пода - мляко, чашата на парчета по пода, а той се смее с глас Mr. GreenИдва чистачката /след 10 минути откато съм я извикала/ и съвсем ме изкарва от равновесие - ами то сега ще лепне, къде ти бяха очите да си гледаш детето и т.н. при положение че си платих скъпо и прескъпо и за чашата и за кафето! Абе - карай! После ми стана смешно моя калпазан как се хилеше с глас, докато аз се тюхкам!
Иначе, сериозно - за да разбереш кое по коя кметка отива - ами мислиш първо дали е активна, пасивна сметката, активно-пасивна! Увеличение ли имаш на дадения актив или намаление! Основното нещо според мен в счетоводството е баланса на нещата!

# 33
И ние вече имаме чаша. Нашата е с твърд накрайник. Влади също се опитва да дъвче, но аз издавам засмукващи звуци и понеже той знае за какво иде реч и засмуква.
Друг е въпроса, че за него и от шише и от чаша водата си е все същата гадост   smile3511 .

# 34
Фокси, Яна на мама Пети що го играе отцепка ?  Party

# 35

Аз ли нещо съм оглупяла или нещо май не ти разбрах въпроса newsm78

# 36
  • Sofia
Привет и от мен в новата темичка!
Аз се позагубих, че тия дни съм в трескаво избиране на нов фотоапарат който няма да дам никой от домашните да докосне! Crossing Arms Единия ми много хубав апарат успяха да му развалят полуфокуса и сега за да го оправя трябват сума пари, а другия, малкия, който мъкнех с мен за удобство (и който много не долюбвах) сега като бяха с баща си на екскурзия не знам какво са го правили, но е много зле Sad И сега аз вместо да си купя така нужните ми топли ботуши, се ровя за апарат  Mr. Green Ама това е - една краста имам и си я почесвам от време на време....
За дрехите - нашите са почти всички от Щатите. Татето отиде миналата година и донесе 2 куфара с дрехи за малкия, но като изчисля нещата, излязло ни е 5 пъти по-евтино от тук ooooh! И са много качествени. Разбира се, купувам и доста български бодита и от на FOX намаленията, но за други дрехи определено се въздържам. Егати цифроманията!!! Money Тия са луди просто!
За обувки обаче ще се бръкна по-дълбочко, че е доста важно поне първите чифтове да са много добри, после пак ще носим от чужбината, че там хората нали са бедни, та цените са им нормални  #2gunfire

А за храненето направо се отчаях,като ви чета Sad Венци доста дни вече успява по 4 яденета да докара, на всичкото отгоре не си изпива млякото докрай. От 10 дни всяка вечер е борба голяма - най-много по 100мл изпива.... Не знам, няма как да го насиля, дано му стига.

Хубава вечер, мацки! Ако знаете как готино е заспал  hahaha Сега ще ви го щракна с разваления апарат и ще ви го покажа  Hug
Ето го:

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 21:52 от cutesmallcat

# 37

Аз ли нещо съм оглупяла или нещо май не ти разбрах въпроса newsm78

Joy  Joy  Joy

И аз така...

# 38
  • Пловдив
cutesmallcat ,за млякото-и Таня имаше период,в който трудно го пиеше.Особено вечер,но гледах да й го дам,за да не си наруши съня.Пробвай да му даваш в просъница или дори докато спи.Най-добре захапват като лека са се размърдали в леглото т.е не спят много дълбоко

# 39
При нас положението с яденето си е добре.Е,Насето понякога не си изяжда всичко,но си хапва нормално.
Нашия график е:
8.00 - 240мл. кисело мляко
12.00-манджа ,каквото съм им направила,кол-во-средно 300гр.
16.00-различно-кисело мляко с банан и  бисквити или крем с банан и бисквити
20.00-240мл.кисело мляко,но ако не им се спи много им някаква подходяща за тях манджа /примерно като на обяд/,но в по-малко кол-во.
Ако случайно се събудят към 0.00-1.00ч. им давам към 200мл. кисело мляко и до сутринта си спят.Често обаче изобщо не се будят,за да ядат.
Иначе за целия ден изпиват всеки по около 600мл. вода или чай

# 40
 Mr. Green Грешката е в моя телевизУр ще ми трябва по голям  Thinking

а ето и къде вредих тъпата тиква не е най красиво но пък стана вкусно  Peace

ето и рецептата:
    * 3 ч.ч. брашно
    * 1 ч.ч. счукани орехови ядки
    * 1 и 1/2 ч.ч. захар
    * 2 ч.ч. настъргана на ренде тиква
    * 1/2 ч.ч. олио
    * 1 ч.ч. топла вода
    * 1 ч.л. сода
    * 1/2 ч.л. канела
    * пудра захар за поръсване
Захарта се изсипва върху тиквата и се оставя да престои около 15 минути. Прибавя се олиото, разтворената в топла вода сода, орехите и подправките. Постепенно се прибавя брашното. Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена форма. Пече се в умерена фурна. По желание, след изстиване, се поръсва с пудра захар.

# 41
Калинче,я бързо кажи на Иван Иванов да не те забаламосва,щото глеЙ кви грешки стават Mr. Green

# 42
Ааа това е партизанското име на Тонита6  Peace Теб не те ли домързя да зумнеш да видиш с кого чатя  Whistling
Добре де това беше тъпо защо няма отдолу плъзгач как да се сетя че има още от страницата  newsm78  #Cussing out

# 43
Мммммм Калинче , има ли още от това чудо newsm22
Фокси порта такава ,те с Иван Иванов имаха спешна работа Grinning.Даже "момчето"си остави мача ,щото на жена му ръцете и акъла не се знае къде са. Mr. Green
Я кажи съвсем сериозно как ги изпиват тези 600 гр. младежите. Ние ако изпием 100 гр . на ден и аз викам Урааааа

# 44
  • Пловдив
k.penkova ,ще се възползвам от рецептата,за да се намажаааааа пред свеки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт