А Стани си е бонбон от малък, така че няма никакви проблеми с мацките!
Направо да ви завиди човек. 

много хубаво е станало, а песента е..... 
Но един клип или каквото и да подобно нещо не ме прави чак толкова добър човек.Напротив,вие сте добрите хора заради всичко,което направихте за мен и заради добрите думи,които получавам ежедневно от вас.
И да ти е жив и здрав милия, много да ви слуша и глези!

Аз пък да си призная не познавам по-голямата част от мамите, разпознавам тези, които са със снимки на аватарите и тези, които пускат по-често снимки... Фокси да беше пуснала и субтитри под клипчето за такива като мен
Не смея да се похваля, че вече сме добре, но определено сме по-добре от преди седмица. Бебока беше направил двустранна пневмония след неуспешно едноседмично лекуване вкъщи и посещение на 3 лекарски кабинета
През цялото време откривах почти всички симптоми на новия грип, но всички, включително и лекарите, успяха да ми втълпят че си внушавам. Като ни приеха в отделението с вече констатирана двустранна пневмония дежурната лекарка се възмущаваше на лекаря от спешния кабинет, че праща случаи на следгрипно усложнение в тяхното отделение, а не в инфекциозно
и аз я питах грип ли сме имали, а тя - "каквото и да сте имали, вече сте с усложнение, прераснало в пневмония" 
Ще ми го пратят първо в Лом, а оттам пък с куриер за Варна 

и дано това да са ви последните премеждия.
извинявай за нахалството 
и дано това да са ви последните премеждия.
извинявай за нахалството 
днеска се шибнах при февруарки 2008, направо съм като пате в калчища с този нов браузър, не ми запомня страниците и.... 

+
ох, да не взема да се запаля за четвърто, че мъжо ще пусне молба за развод Препоръчани теми