Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, аз говоря без пари с България, така че не ми пречи да се обадя и по телефона Mr. Green
За делото - и аз бях свидетел на една приятелка. По принцип те знаят, че се притесняваме да говорим, но ще те питат дали си забелязвала странни неща, как се е държал мъжа й с нея. Общо взето - от кога я познаваш, какви са ти отношенията с нея. Такива неща.
Ох, дано скоро се оправят болните Praynig
Тук не изследват, а вече направо дават лекарствата. Баткото е на градина, сега ме е страх да не донесе отново нещо у дома. В понеделник сме на реваксинация при него за противогрипната ваксина, та да видим.

# 76
Много стиснати палци и от нас за цялото семейство на Кремуцка и за малкия Велизарчо!Както и за всички други кашлящи и сополиви дечица!

Теди,и аз много се чудих как изследването в лабораторията в Сф става мин.за 3 дни,а в частните го правят за час.Второ ако на изследването пише само,че грипа е от тип А,май не значи че задължително е свински.Грип А е май този който се разпространява от човек на човек,предимно вирее зимата и предизвиква епидемии.Всяка година има грипове от тип А.
Както и да е!В Бс нямаме частна лаборатория за установяване на свински грип.

# 77
  • София
Стиснати палци и от нас и за Гого и дано на малката Ванеса й се размине, важното е, че се оправяте след тамифлу-то, няма страшно  Peace

Ох, ако навия мъжа ми утре да ни докара до Южния, там сме, ама с градския транспорт при тоя грип не пътувам  Naughty

Ами аз ако се сетя нещо пос;е пак ще пиша, сега отивам да бърша мухъл, пуууууу, как се появи, писна ми от него,а не смея и да напръскам, заради дребния, абе, м....та му!!!

Ох, водата спря, много тъпо, поне да ни бяха казали, дано да сменят водомер или нещо такова, че иначе тъпоооо...

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:54 от iva_angel

# 78
  • София
Kremucka, Деси, стискам паци и за 3те дечица  Praynig Praynig Praynig

хетера, и ние с милото ще идваме /6:30 ще гледаме да сме там/ Simple Smile За сега сме здрави, но той се е притеснил много и иска да сме с маски  Crazy
Аз лично не се притеснявам... все още... грип като грип.. всеки вид може да доведе до усложнения. Дано бързо да минава епидемията и да не прихваща вече нито едно от нашите деца, близки и приятели  Praynig

ние май най-сетне сглобихме някакъв режим, т.е. тя си го сглоби с малко помощ /заради евентуалната ясла напролет/. Обедното време е лайф Simple Smile) през останалото се кърмим на 2 часа... т.е.:
събужда се между 6 и 7,
в 8 яде,
в 10 пак...
12:00 - пюре /от няма и седмица яде почти по 190гр/ - зеленчук или зеленчук с месо и ако зяпа за още - малко плодово пюре
16:00 - каша /смес елда с някаква пшенична с глутен (по погрешка купена) с кърма, която един ден отказва, друг - яде по минимум 100мл, макс 150мл/ и 60 гр плодово пюре
между тези две хранения спи по час, час и малко.
после в 18 пак я кърмя /ако някой от нас яде плод й се дава и на нея Simple Smile онзи ден дори райска ябълка пробва - ужасно много й хареса Simple Smile /,
къпем я
между 20 и 21 я кърмя за лека нощ...
ние си лягаме на второто кърмене, т.е. между 23 и 24ч. барабар с нея в нашето легло..
поне 2 пъти се буди за още ядене през нощта, но на мен не ми пречи, защото спя Simple Smile)

Вода вече предлагам само от чашата - ако ще и ако може... бибероните ги махам..
спирам да стерилизирам също...
а залъгалките от известно време започна да ги хвърля и да не ги иска - иска гушкане..
въпреки това аз още се боря с милото да не й ги предлагаме... надявам се да се преборя преди да е отминал периода...
палец не може да се сети да засмуче, за сметка на това си смуче показалеца, но не й е удобен и го прави безкрайно рядко Simple Smile)

# 79
Добро утро и от нас.   bouquet
Вчера се поразходихме с милото доста добре в Пловдив,за съжаление никоя мама не се обади да се запознаем,но не се сърдя,аз не съм от най-активните във форума, а и в това грипно време не е много за срещи.Живот и здраве на пролет може да се  включа в някоя Пловдивска срещичка,ако не е нахално от моя страна.Минахме  през кв. Смирненски,покрай "Ескада" и се поогледах за двойната синя количка на Фокси,но не я мернах. Simple Smile
За грипа-вече ме гони параноята и току що отпратих най-добрата ми приятелка.Децата и цялото  семейство бяхме болни цял месец,никой не ни изследва,но може и от новия грип да сме изкарали,тъй като сменихме по 2 АБ и едва се оправихме. Та,преди малко тя дойде  да пийнем по кафенце и започна да ми се оплаква ,че я боли глава и гърло от вчера,че и тече носа,чувства се отпаднала и аз от страх за децата и намекнах ,че всички до вчера са били болни и много се притеснявам да не ги повтори. Тя ми поиска пластмасова чаша за кафето,пресипа си го  си тръгна,стори ми се понамусена.Уж ми влиза в положение,но май ми се обиди EmbarassedСега ми е кофти,тя преди 2 дни си дойде от Виена и не сме се виждали като хората ,но и този ад ,който изживях,не искам да се повтаря.Тя няма деца и не знае какво е да гледаш болно дете и да не спиш по цели нощи.Дано ме разбере....Хем мисля за децата и здравето им,хем ми е криво сега ,заради нея.... Sad

# 80
lori_v няма за какво да се натъжаваш,тя твоята приятелка сама е трябвало да се сети  да не идва с подсмърчащ нос. PeaceЗа съжаление хората без деца много много не се съобразяват с тези неща.Но един ден когато има детенце ще разбере,че ти не си била просто негостоприемна,а притеснена Hug
Теди ако твоя мъж е тук е май по-добре с колата да ходиш където и да било,а не по градския транспорт и може направо утре в парка да  се стрещнем.Не за друго ама и Любо ще иска да се разходи с нас,а няма начин да го накарам да обходи този преход.

# 81
Леле,Лори,аз забравих бе момиче ooooh! Аз сутрин не излизам,защото ми е трудно,но излизам към 14-15ч.Ееех,колко ме е яд!!! Как не се сети тая моя лукова глава,че сте тук ooooh! Иначе ние сме на 3 мин.път от Ескадата..

# 82
Ламтурниче, може ли един нахален въпрос, сестра ти Ваня ли се казва? Извинявай за любопитството, ама понеже съм си фенка на спорта и неговите трудови хора да попитам Embarassed Embarassed Embarassed
Да, Ваня се казва.  Laughing
Гея, щом е така, ще се радвам да се чуем.  Laughing Аз знам какво ще ме питат, ходихме при нейната адвокатка и тя ни подготви. При това, това е дело за издръжка, ще свидетелствам, че не и е давал пари за детето, че тя работеше извънредно и на няколко места, за да се издържат. Има и дело за домашно насилие, ама там нямам какво да кажа, така че, слава Богу, други ще свидетелстват. Просто винаги съм мислила, че мъжа и е един безобитен мухльо, а той се оказа злобен комплексар. И ми е много чудно, че нищо не сме усетили и забелязали. Е, оплаквала се е, но като цяло, а не че я тормози.
Тонита, и аз не мислех, че ще издържа да я слушам как реве, ама съм такъв характер, че веднъж като се хвана- трябва да го довърша. Реших за себе си, че така не може повече. По цял ден съм на крак и вечер я приспивам по 20 минути на ръце. Сложа я и тя започва да реве веднага или поспива максимум половин час. И така, докъм 1 ч. И само мен признава, само аз трябва да гушкам и нося. Снощи като заспа към 23 ч. по гореописания начин се събуди чак сутринта в 8 ч. Далеч съм от мисълта, че ще стане само от една вечер. Калина навремето така я нучих да си заспива сама в леглото, но беше на около година и половина, притеснявах се как ще тръгне на ясла и ще заспива там. Рева три вечери, на четвъртата прочетохме приказка, обърна се и заспа. Надявам се и с Ралица да мине бързо.
За лабораторията във Варна и на мен ми беше много странно, нали в началото на епидемията разправяха как испращали пробите в София, а после май в Англия беше за подтвърждение. Ама реших, че са оптимизирали процеса.
Ще се включа по-късно, че излизаме на разходка.
Лори, няма какво да се сърди- приоритет ти е здравето на децата, трябвало е сама да се сети, а не да идва болна.

# 83
Новините за Велизар са добри, дано не се влошава повече, а да се подобрява състоянието му.
Продължаваме да стискаме палци за всички блни дечица.

Аз изгладих, изчистих, направих пюренце на Йоан и сега го чакам да се събуди,з а да ходим на разходка.

Утре не мисля да идвам на срещата. Избягвам да го водя на места, на които се събират много хора.
То вярно, че всичко е Божа работа, но доколкото мога се опитвам да го пазя.

hetera аз също ще идвам на Котките довечера, ще се радвам да се видим Simple Smile

# 84
Кремуцка, дано се оправите бързо, имаш и нашите силно стиснати палци Praynig Аз започвам да се притеснявам, защото каката си побухва от време на време вече втора седмица, аз тъпча сиропи и ефект нулев, ще взема да й направя едно изследване newsm78 ох, направо ми се сви сърцето Sad
Силве, Центърът по вирусулогия е срещу затвора и там се правят изследванията за свински грип и разни други.

# 85
Хайде и аз да се запиша в новата темичка.
Стискам палци на kremucka и семейството й по-бързо да се оправят. Велизарчо и той много се измъчи милия. Ох, много ми става кофти като прочета за някое болно детенце. Аз по принцип не се шашкам и все си мисля, че всяка година излишно се всява паника у хората с тези грипове, може би защото до сега не съм боледувала, но сега най-вече заради малкия малко се спичам. Вчера ходихме до Кауфланд и като гледам доста хора с маски, честно да си призная направо с бясна скорост изхвърчахме навън.Знам че,"на който му е писано да се удави няма да се обеси", ама не пречи да се застраховам. Така че сега май само навън ще излизаме и то ако е хубаво времето.
За дрешките, аз май съм писала, но пазаруваме най-вече second hand, и за нас и за Ицо вече. Не за друго, но има много качествени дрехи, които или не са носени, или не им личи изобщо, а и фактора цена също има огромно значение. Иначе имаме и доста български, най-вече бодита и ританки,космонавта му и той е на Вис Виталис, взех го за 11 лв. от продавалника и това ми беше много добра инвестиция. Оказа се,че в магазина струва 28 лв., а по размер май ще изкара цялата зима. Единственият недостатък е, че докато го облека и ставам вир вода, ама иначе пък топли.
Хубав и усмихнат ден ви пожелаваме Ицо и аз! Ние отиваме да му вземем манджата и малко да се разходим, че за разлика от вчера днес времето е страхотно!

# 86
Включвам се само да засиля действието на февруарската енергия към болните дечица.
Десита, Кремуцка - силно стиснати палци от мен и Плами за вашите мъничета!  Praynig

Едно ми е тъпо днес, пак заради този пуст грип .... искахме да ходим през уикенда до Търново, майка ми да види Плами, но с тази епидемия направо се чудя да не си бия после главата в стената. То не, че ако сме си тук сме застраховани, ама ..... ooooh!

Слънчев ден на всички!  Hug

# 87
pretty_mimi ,аз бях харесала същия космонавт от Продавалника,ама ти ме изпревари с покупката Wink Сега търся друг.Един вече почти купих,но ми трябва още един Rolling Eyes

# 88
Едно ми е тъпо днес, пак заради този пуст грип .... искахме да ходим през уикенда до Търново, майка ми да види Плами, но с тази епидемия направо се чудя да не си бия после главата в стената. То не, че ако сме си тук сме застраховани, ама ..... ooooh!
Мисля,че ако няма болни баба и дядо няма проблеми да отидите  Peace Ама вие си знаете най-добре!Все пак на всички татковците ни работят и то с много хора и най-лесно те биха донесли грипа в къщите ни.Така че просто да се надяваме да ни подмине тази грипна вълна  Praynig

# 89
момичета пуснете си нова

Общи условия

Активация на акаунт