Включваме се със стиснати палци за болните мъници и скорошно оздравяване.
Браво за менютата. Моето дете е цицоман. Търси си млякото по всяко време на деня, нощно време спи не се буди да яде. През останалото време обаче каквото и колкото да яде максимум след половин час иска да провери дали на мама млякото не е изчезнало. Всъщност ние така заспиваме така се успокояваме като плачем, това все още ни е основното ядене (каши яде, но пюрета не вкусва никакви и под никаква форма) абе въобще май цицата на мама е половината свят за него. Не знам какво мога да направя. Абсолютно сама сам по 14-15 часа с него докато мъжа ми се прибере и нито мога да разчитам на друг да го приспи нито на друг да го успокои, а като го взема аз тои буквално си ме съблича.
Сокчета и вода пием и от чаша и от шише. Не искам да спирам шишето защото тук е топло и много пием докато сме навън, а и все още се уливаме малко като пием от чашка.
С проходилката е като пършенк, категорично ми отказва да пълзи но пък забелязвам че като му държим ръчичките започва да пристъпва.
За дрехите единствения коментар който ще направя е че има и бг дрешки от който съм много доволна, още повече като трябва да купя от тук 3 чифта чорапки за 12 евро от next ми се струва супер безсмислен разход, за това си накупих някой неща от България лятото. Иначе да ви кажа честно много ми харесват на Чико дрешките. Тук са на доста сносни цени (спрямо Премаман, Пренатал или някой още по-скъпи магазини), а и не са мръднали.
Най-интересните играчки са дистанционните, кабелите, телефоните и занимавка за половин час се оказва да отваряме шкафовете на кухнята.
Най се радвам, че засега слуша. Много рядко с баща му му казваме не, в повечето случаи обикалям с него показвам му каквото иска и си играем заедно, но пък кажем ли НЕ се спира моментално (то не се знае до кога ама....
да се радвам и на това.)Е хайде от нас е това създадоха ми работа
Цунки по муцунки
ПС Алхимиче, това е нещото за което мног се радвам че сме тук. В момента Самуил знае какво да прави когато му се каже Здравей, Hello i Я су, т.е маха с ръчичка.

Осъзнавам, че така не може да се живее, ама ........
), който кашля, киха и е очевидно болен! Как може въобще да идва в такъв вид!?!?!? Егати смотаните хора! И сега какво да го направя довечера таткото? На изтривалката ли да спи 
,ние сме си само с 2 долни.