Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Ааа това е партизанското име на Тонита6  Peace Теб не те ли домързя да зумнеш да видиш с кого чатя  Whistling
Добре де това беше тъпо защо няма отдолу плъзгач как да се сетя че има още от страницата  newsm78  #Cussing out

Аз съм кьорава,ама тва го видях Mr. Green Даже и снимки на Нико гледаш..знам аз,знам..хиена съм Mr. Green О,и Продавалника..И аз да си призная това гледам Simple Smile
Тонита ,до преди 2-3 месеца тия мои дЯца изобщо вода не близваха.Даже си мислех,че или нещо не им е наред или аз не правя нещо както трябва.Изведнъж започнаха да пият..даже и ние се учудихме.Сега  винаги искат между храненията.

# 46
А дано и на моето нещо да му стане  и да почне да я пие най -накрая Wink

# 47
Абе аз да ти кажа,един ден когато за пръв път им дадохме Кроки,след това им предложихме вода.И те като го засмукаха тоя биберон,не го пуснаха ooooh! Оттогава не са спряли..Но това беше през лятото.Може и заради жегите да са искали да пият.

А между другото да питам-Вашите бебета пият ли вече от чаша? Защото моите си пият сами млякото от шишето,обаче като видят чашата и се чудят какво да правят.Не мога и не мога да ги накарам да пият... ooooh!

И още нещо..моля тези,които не са ми пратили снимки "Мама и бебе" да побързат,за да мога да завърша най-накрая първата страничка... Други майки,които са пропуснали да ми пратят снимки само на бебешорите,също могат да ми пращат.Колажа може да се допълва или променя по всяко време Peace

# 48
ето ви едно стихче за лека нощ  Mr. Green
Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита!
Ала ритнеш ли го, бързичко ще разбереш-
имал си бодли, малкият келеш.

# 49
  • Sofia
ето ви едно стихче за лека нощ  Mr. Green
Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита!
Ала ритнеш ли го, бързичко ще разбереш-
имал си бодли, малкият келеш.

hahaha Joy hahaha Joy hahaha hahaha hahaha

# 50
  • Пловдив
Фокси,пратих снимка мама и бебе най-сетне  Peace

# 51
Фокси,пратих снимка мама и бебе най-сетне  Peace

Да,да,точно си я сейвам в рс-то Mr. Green

# 52
  • Пловдив
Фокси,сейфа си я.Също ако може и по-Убава да ме направиш няма да е лошо  Mr. Green
Включи някаква разкрасителна програма не се скръндзи.Обаче тихо да не чуят другите ......  smile3505

# 53
Мисля някъде 48 newsm78абе това е запис hahaha
Е не мога нишо да пиша,всичко забравих
К.Пенкова много хубаво стихче Joy Joy Joyе само това запомних от всичко което изчетох.
Фокси аз моята снимка,мама и бебе на скайпа ти я метнах Hug
Тонита6 ,много сладко ново аватарче имаш Wink
Утре ще  дописвам лека, мека и полека със дюшека(кой го казваше това????)

# 54

... лека, мека и полека със дюшека(кой го казваше това????)

Аз,аз Blush

Ели,нямаш грижи! Ще видим какво може да направим по въпроса. Mr. Green

Ааайде,лека и мека...
...а ние с Боби двама на дюшека
щяхме да врътнем гьобека,
но уморен героя вече спи
и пропусна да удари два-три тека.
Но нищо..и утре е ден,
ще получи той подарък мил от мен
Blush

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 23:52 от foxy81

# 55
Привет и от мен. Аз влизам с малко окфти новини.
Ние сме болни, всички без милото. Гого се мъчи с кашлица и сополи вече цяла седмица. Онзи ден вися с баща си 3 часа пред GP-то за да му каже, че му няма нищо. Вчера обаче вдигна 38 гр температура, аз също започнах да отпадам следобяд, а сутринта Ванеса се събуди със зачервено гърло. Така днес пак при докторката, само че този път цяла делегация. Пак прегледа Гого и пак не откри нищо, в смисъл че гърлото му не е зачервено, гърдите му са чисти, а той кашля като магаре. Изписа ни и на тримата антибиотик и каза ако не се повлияем до 3 дни от него да ходим да се изследваме за свински грип. Аз обаче нямах намерение да чакам още три дни и отидохме направо в лабораторията. За 30 мин получихме резултата на Гого - положителен за грип "А". Щях да получа инфаркт, честно ви казвам. Прибрахме се в къщи и милото тръгна пак към докторката за рецептата за Тамифлу. Пихме по 1 таблетка с Гого и видимо ни светна. Ванеса за сега няма температура, но лошото е че на деца под 1 година не се дава това лекарство. И дума не може да става да пренебрегнем тези 2-3 месеца разлика заради килограмите и. Засега е на антибиотик и остава само да се молим да я прескочи. Честно да ви кажа, това е най-гадния ден в живота ми досега.
Съжалявам за кофти поста, но имаме нужда от вашите стиснати палци.  Weary Не мога да пиша повече за сега, нямам сили.

Фокси, аз малко ще се забавя с изпращането на снимката, че сега не сме много за показване, а се оказа, че имаме само 1 снимка само двечките с Ванеса и тя е от изписването  Crazy

# 56
Ох,Кремуцка,дано да се оправите бързичко и малката шушка да прескочи болеста Praynig
А ти сега като казваш,че Гого има само кашлица и много ме притесни.Аз не съм спряла да кашлям от един месец.Температура не съм вдигала,но....май ще трябва да отида на лекар,че не ми се иска децата да се разболяват Tired
Хич не се притеснявай за снимката.Сега изобщо не ти е до това..Ама и аз съм една...всички в отчетната са болни,а аз ви занимавам с моите глупости... ooooh!

# 57
  • Пловдив
kremucka ,мила кофти работа.Сили и кураж да издържиш.Тамифлуто наистина помага при вече доказан свински грип.Деца под една годинка също го пият,но не се дава цялата капсула.Има вариант да се раздели на две прахчето,но може би на Ванеса пак ще й е много.А на нея резултата положителен ли е?Не е задължително и тя да се зарази.
Лукрециа дава на тамифлу на нейното бебе,може с нея да говориш

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, нали не е проблем да се забавя със снимката до събота? Тия дни просто няма да стане, а ми се иска да е наистина с порастналата Мила. Просто нямам нито настроение, нито нерви да се снимаме сега Sad
Кремуцка, дано се оправите бързо Hug
Някой има ли новини от Велизар и Деси? Praynig

# 59
Кремуцка, направо ми се дорева, докато те четох. Кураж, мила, и дано прескочи Ванеска!  Praynig Hug
Гея, ако искаш намери ме в Скайпа, със същия ник съм и да се чуем там, екипирана съм за видеовръзка.  Laughing
Аз да ви кажа, днес бях ужасна майка. Нали се сещате за клипа на Уницеф с лошата майка, дето тика биберона на бебето... Днес след 100-тното приспиване на Ралица и буденето и веднага щом я сложа в кошарата и казах "лека нощ" и излязох от стаята. Оставих я да се дере 10 минути, влязох, дадох и водичка, помилвах я, обясних и , че вечер се спи и пак излязох. Още 15 минути рев- същата процедура, въпреки че вече едва запазвах самообладание. Рева още 5 минути и млъкна. След още 10 влязох да я завия, намерих я да спи върху одеялото, отместих я, тя се събуди, завих я и и казах:"Спинкай, спинкай!". Клюмна и заспа. Не се е будила повече, а друга вечер по това време вече сме изнервени и изтощени. Утре смятам да повторя процедурата и така- до траен успех. Разберете ме правилно- нямам нищо против да гушкам и занимавам безкрай през деня, ама и по цяла вечер- не е познала. Пък и няма никаква видима причина да се буди, както и да се успокоява само в мен. Асан и той хора- тъй де!  Twisted Evil
Да се оплача, в петък съм свидетел на бракоразводното дело на една приятелка. Много мръсна работа и много се разстроих. От 7 години я познавам, а тя е таяла всичко в себе си- и домашно насилие е преживяла и всякакви други истории. Доста затворен човек е и чак сега ми се навързват разни случки и събития.  Cry Пък и съм притеснена много да не взема нещо да оплескам.  Confused
Фокси изпратих ти снимка. Дано Деси77 да не се сърди, изпратих една от снимките, които тя ни е направила на последната Форумска среща. В тази връзка- мога и нейна снимка да ти изпратя, а ако Теди няма актуални новини до утре, мога да и звънна да видя как са.
Фокси, много е изпуснал Боби от гьобека, ама уморен ли е човека, привлича го дюшека, а не тека.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт