Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Гея,снимката на Мила е уникална.Пратих смс

-ето я и госпожица Мила

# 346
  • в сърцето на един мъж...
Те трябва да одобрят снимките и малко се бавят с качването, така че ще се появят след 10на мин вероятно. А ако спечели и повече от крем карамел ще черпя Mr. Green
Оф, между другото снощи ходихме да пазаруваме тук в един от магазините и се ядосвах, че няма по кой да ти пратя - тук има космонавти - 10 евро е единия, в жълто и синьо ги има. Страхотни са, ние имахме нещо подобно от баткото. Ама като не знам размери и няма и по кой да пратя Sad
Елфи, сега видях, че има и със звездички да се гласува отгоре Embarassed Много ви благодаря! Hug  bouquet

# 347
Те трябва да одобрят снимките и малко се бавят с качването, така че ще се появят след 10на мин вероятно. А ако спечели и повече от крем карамел ще черпя Mr. Green
Оф, между другото снощи ходихме да пазаруваме тук в един от магазините и се ядосвах, че няма по кой да ти пратя - тук има космонавти - 10 евро е единия, в жълто и синьо ги има. Страхотни са, ние имахме нещо подобно от баткото. Ама като не знам размери и няма и по кой да пратя Sad
Елфи, сега видях, че има и със звездички да се гласува отгоре Embarassed Много ви благодаря! Hug  bouquet

Ооо,Гея,ама моля ти се ,не се притеснявай.Вчера получих един такъв неочакван подарък Heart Eyes На всичкото отгоре аз бях поръчала вече от Продавалника един космонавт и днес една приятелка  ми се обади да ми каже,че има два свободни космонавта от нейното дете.Е сега сме заринати от космонавти Mr. Green

# 348
Ее, радвам се, защото аз ги видях вчера и се ядосвах, че тук има, а няма как да взема, че не знам размери.
Оф, на моменти така ме е яд, тук в такива по-задръстени магазини пускат дрешки. Не са маркови, обаче винаги има по нещо хубаво за бебета и по-големи деца. А цените са направо трепач. Вчера взех на Мила обувки от естествена кожа, с твърда подметка, дишащи, със специално отдолу пружиниращо покритие, за прохождане, за скромната сума от 4.59 евро Shocked Просто на моменти много ме е яд за такива неща. А са много качествени нещата и си заслужават.

# 349
Ее, радвам се, защото аз ги видях вчера и се ядосвах, че тук има, а няма как да взема, че не знам размери.
Оф, на моменти така ме е яд, тук в такива по-задръстени магазини пускат дрешки. Не са маркови, обаче винаги има по нещо хубаво за бебета и по-големи деца. А цените са направо трепач. Вчера взех на Мила обувки от естествена кожа, с твърда подметка, дишащи, със специално отдолу пружиниращо покритие, за прохождане, за скромната сума от 4.59 евро Shocked Просто на моменти много ме е яд за такива неща. А са много качествени нещата и си заслужават.

Ееее,ами да,ако имаше по кой да пратиш щях да ти поръчам да ми вземеш два чифта обувки по твоя преценка.Аз немското много го тача Mr. Green Ама ей на..пуст късмет!

Всъщност сега като се замисля братовчед ми е в Германия в момента,но нямам идея кога ще се връща в Б-я.Той е в Bidingen.

Аз вече наистина лягам да си гледам филма,защото сме го взели от видеотеката на един приятел и утре трябва да го връщаме.
Лека!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:43 от foxy81

# 350
  • София
Лека нощ от нас.

# 351

Еее,не.... hahaha Разсмя ме, mrm Joy

# 352
Абе аз бих пратила и по пощата, ама като знам как се тараши и се прибират разни неща Close Не ми се рискува. Преди пътуваше един приятел всяка седмица до БГ, ама сега няма кой Confused
Ох, свило ми се е сърцето, Алекс има температура и тази вечер два пъти вече повръща Cry Направо луднах вече, малката и тя има, ако пак се разболеят, не знам какво ще правя Sad А Алекс трябваше да е на противогрипна ваксина утре Confused
Мрм, лека! Hug Хаха, не видях снимката Joy

# 353
  • София
Здравейте, момичета аз само набързо да честитя на много именници днес. Да са живи, здрави и мноооого щастливи. Heart Eyes

Това от мен. Аз от доста време само си ви чета, ама аз нямам какво да кажа, че докато ви изчета и то актуалните теми вече не са такива. Иначе голямо благодаря за всичко което прочитам, много ми е от полза.  bouquet(малко ме е срам, чувствам се като използвачка, извинете ме Embarassed)

Надявам се всички болнички да са оздравяли вече и да няма повече такива тази зима. Hug

А иначе за нас да не ни забравяте Габриела е вече 9480 кг и 74 см. Ядем избирателно когато се сетим и каквото се сетим, но все още не можем да заместим хранене, дано успея скоро. Тук ми е от най-полза в момента четенето. Имаме се 5 зъбчета и докато избият беше весело при нас. И друго няма.(това ми звучи като имало едно мече с червено елече и няма вече)

Хайде лека от мен. Ох, щях да забравя Благодаря на Фокси, че ни включи и на прекрасната първа страничка newsm51. Май ви надух главата.Ама вече наистина последно всички ни февруарчета са големи сладури и срадурани, знам, звучи изтъркано, но си е така.

И аз ще пусна глас за това ангелче Мила.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 00:13 от Marina7711

# 354
Нямаше начин да не подкрепя малкото ангелче. Гея, супер сладка е. Дано спечелите.

# 355
  • Sofia
И аз гласувах  Peace Много хубава снимка! Както винаги... Wink

Отивам и аз да лягам, че до преди малко се надлъгвахме с малкия кой кого ще приспи. По едно време утихна, викам си "Айде, готово", запалвам нощната лампа и виждам това:

hahaha hahaha hahaha

Ама вече каталяса и заспа, отивам и аз.
Лека нощ! Hug

Мимеее, умрях от смях!  Joy Joy Joy Ще ме умори тази сладуранка как е заспала!!! Heart Eyes

# 356
Хаха, Коте, отглеждаш си мишле Laughing
Фокси, това не го знам къде е и дали се минава през Мюнхен newsm78

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 00:23 от Geia

# 357
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ!!!/малко със закъснение от мен/.
ГЕЯ,за малката госпожичка на снимката просто нямам думи-такава прелест!Ти ли я снима,а а а?
МРМ, Joy много ме развесели и мен.
При нас нищо ново-сменихме килима в хола,понеже старият беше много "космат" и Ника все го пасеше.Веднъж дори повърна от задавяне с косъмчета SickТа от няколко дена мога да си седя спокойно на дивана ,а тя да си обикаля по пода.
Купихме й нейно персонално шкафче,където са подредени всичките й играчки,обаче тя отдавна хич не им се кефи-дай й нещо като кабели,контакти-въобще забранени неща.Ама то май всички бебчета са така.
Лека нощ на всики Hug
КОТЕ,А Венци да го нацелуваш-толкова е сладък!

# 358
Дарима, аз Embarassed виноват Mr. Green Малко е ремонтиран фона, но снимката си е оригинална, почти не пипана Laughing

# 359
Аааа, Гея, помня аз една снимка с двете малки ангелчета ..... сладки душички!
Да ги нагушкаш и нацелуваш от мен и температурата им ще спадне  Hug (Ей, измъчихте се всички с тези болести)
И аз гласувах за сладката Мила, и по двата начина. Дали може по няколко пъти, а  newsm78

Аз успях да приспя нощната птица и отивам да се трупясвам. Лека!

Общи условия

Активация на акаунт