не съм писала много отдавна, още преди да родя. Честито на всички мами, честита ни темичка вече в родени, дано да са ни здрави бебчовците, да растат усмихнати и много да ни радват.Аз родих на 13 октомври в клиниката на Щерев, много съм доволна от всичко и нямам никакви забелеки. Освен това бяхме заедно с Ивели в една стая, тя роди един ден преди мен и беше супер.
Коликите и нас много ни мъчат, давам Колийф преди всяко хранене и аз като Герчо се чудя с какво още да ги комбинирам, определено помагат много, но пак има моменти, в които се напъва много и плаче. пробвах с Инфакол, но изобщо не съм доволна, на нас този прехвален Инфакол изобщо не ни помага. Мисля за Био-гайа или Саб симплекс, ако някой комбинира да сподели

на бебка й излезнаха едни ситни червени пъпчици по бузките, има и няколко с бял връх и се чудя дали са от претопляне или са от хормоните.
Освен това и коремчето днес и се зачерви, притеснявам се какво е.Ние с мъа ми изкарахме грипа, бяхме много зле, но слава Богу бебка не се разболя. Бързо оздравяване на болните

Мирка, май ще идвам до Тракия за нагледен инструктаж...

Бебетата с лесен характер, които не са страдали толкова много с коликите са си така. Вече е късно да настъпят кой знае какви промени. Разбира се, че може някой ден случайно да е по-лош от друг и в някой дни бебето да е по-неспокойно от други, но силни колики вече няма да започнат
Ние сме так вече 2 седмици. Сам она ръце е спокойна, добре ,че има сега кой да я разнася.
На мен и сега ми се къса сърцето само като го гледам как се зачервява и гърчи по 5-10 минути за едното пръцване... представям си какво би ми било ако плаче наистина неутешимо