Тази нощ не ни беше от спокойните. Бебо се буди на точно час и половина да яде. На всичко отгоре нямаше нито един наакан памперс до сутринта, което за него е просто невъзможно. Дали не е от Биогаята? Сутринта пак пищя за ядене през 1,5 час и аз нали съм мекушава и вместо да се опитам друго яче да го успокоя си го взех при мен на спалнята и си му дадох да цока колкото иска и резултатът беше, че ми оповръща цялото легло

Сега съм го сложила в кошарката да си се блещи на въртележката и дано кротува по-дълго.
Колкото за разходките... мен си ме понамързява напоследък да излизам и грипът ми е едно добро оправдание, нооо имам само една тераса и тя е северна. Там слънце никога не огрява и затова просто е грехота в това хубаво време да го държа там и мързел не мързел се мобилизирам и го изкарвам за по 1-2 часа в парка да му се напече малко носленцето. Сега събирам сили да се видугна от леглото да се изкъпя и да го яхвам на количката. С тоя моя мързел и лакомия ще отслабна друг път...
Кажете наистина какво правим с Инфакола. Моята приятелка, която роди преди 8 дни вече се е сомнамбулясала от коликите на техния малчо и ще участва заедно с нас в поръчката. Него го мъчат още от изписването и били неописуеми по цяла нощ. Засега съм й дала от моя инфакол една опаковка, но и аз имам само една останала.
.

Тя моята сама си е издирила именият ден и се гласи да си го празнува тогава 
,тъй като по този начин краченцата се разтварят максимално и това е много важно за ставите горе(нали сега съм на тази вълна
) т.е по-подходящ бил слинг-шалът.
.
,коликите ни минаха рано-рано