ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито на именниците!
Тази нощ не ни беше от спокойните. Бебо се буди на точно час и половина да яде. На всичко отгоре нямаше нито един наакан памперс до сутринта, което за него е просто невъзможно. Дали не е от Биогаята? Сутринта пак пищя за ядене през 1,5 час и аз нали съм мекушава и вместо да се опитам друго яче да го успокоя си го взех при мен на спалнята и си му дадох да цока колкото иска и резултатът беше, че ми оповръща цялото легло  ooooh!
Сега съм го сложила в кошарката да си се блещи на въртележката и дано кротува по-дълго.
Колкото за разходките... мен си ме понамързява напоследък да излизам и грипът ми е едно добро оправдание, нооо имам само една тераса и тя е северна. Там слънце никога не огрява и затова просто е грехота в това хубаво време да го държа там и мързел не мързел се мобилизирам и го изкарвам за по 1-2 часа в парка да му се напече малко носленцето. Сега събирам сили да се видугна от леглото да се изкъпя и да го яхвам на количката. С тоя моя мързел и лакомия ще отслабна друг път...  Rolling Eyes

Кажете наистина какво правим с Инфакола. Моята приятелка, която роди преди 8 дни вече се е сомнамбулясала от коликите на техния малчо и ще участва заедно с нас в поръчката. Него го мъчат още от изписването и били неописуеми по цяла нощ. Засега съм й дала от моя инфакол една опаковка, но и аз имам само една останала.

# 241
Оказа се, че нашата Габи днес има имен ден. Поне навреме разбрах, нямах идея  Flutter.
Стайли, твоята Габи празнува ли днес? Жени?
Да попитам- кога пада този бебешки мъх, Габка е като тролче по ушичките и гръбчето.

# 242
Честито на всички именници! Да ви в живо и здраво името   bouquet
Габи добре спа, но от сутринта е крива.Добре,че братовчедка и я разнася.Какво ще правя сма незнам, поне 2 души трябва да се редуваме да я носим ooooh!
Ванирка, свеки каза ,че днес нашите Габита имат имен ден. Аз бях чела ,че е на 26 март Rolling Eyes
Събор на архангел Гавриил

Чества се на 26 март и 13 юли

Разрешава се вино и елей

Събор на св. архангел Гавриил - празник в чест на този небесен вестител на Божиите тайни. В църковните песни на този ден още отзвучава радостта на Благовещението.

На другия ден след Благовещението на пресвета Богородица Църквата е установила тържество в чест на архистратиг Гавриил, наричано Събор, тоест събрание на вярващите в негова чест. Както гражданските общества почитат представители и пратеници, облечени с висока власт, така и светата Църква почита небесния пратеник – архангел Гавриил, който донесъл на земята радостната вест за въплътяването на Сина Божий.

# 243
За коликите аз комбинирам Инфакол с Колийф-те имат сьвсем различен принцип на действие, и е вероятно като комбинация да действат по добре; много е трудно обаче да се разбере кое помага и кое не,защото специално при Ема всеки ден е различно...

за пневмококовата ваксина -тук е задьлжителна,но я вьведоха преди около 2 години,като тогава имунизираха всички деца под 5 години;

# 244
Ванира и аз знам, че Габитата имат имен ден през Март  newsm78 Тя моята сама си е издирила именият ден и се гласи да си го празнува тогава  Laughing Сега нямат имен ден  Peace

Честит Имен Ден на празнуващите   bouquet

А на непразнуващите да кажа днес да не похващат нищо за работа, много тежък празник е и поне днес не се престаравайте с работа, почивайте си  Wink

# 245
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Нещо не съм на пишеща вълна тези дни(тъкмо да не досаждам много много Mr. Green)

....
Фъртсче,аз се упражнявах с помощта на тези клипчета-http://www.mayawrap.com/u_maya_wrap_101.php#.

Когато попитах ортопеда за слинговете ,той ми препоръча тази позиция
,тъй като по този начин краченцата се разтварят максимално и това е много важно за ставите горе(нали сега съм на тази вълна Tired) т.е по-подходящ бил слинг-шалът.

Другото важно е,ако ще се носи детето,пак да се носи така ,както на картинката,с лице към майката и краченца разтворени широко около кръста и,едната ни ръка е под дупето,а другата подпира гръбчето. Peace

Дано и нас са ви полезни тези неща.

julia_krsiti,ти ме попита кога ни викат пак-на 6 м. трябва да идем и после чак на 2 год,ако всичко си е наред.

....
Косопад никакъв не съм имала и аз,така че надежди има Wink

Ентерокинда ,мисля,че няма проблем да се комбинира с другите капки.

Биогайа,давах директно в устата Whistling.

....
Сега вече нищо не давам,защото ,Слава на Бога Praynig,коликите ни минаха рано-рано Blush

...
Поздравявам всички,които имат поводи.

...
Цунки. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 13:56 от Mirkam

# 246
  • София
Първо да ви почерпя: днес Миа става на месец (иеееейййй) и е именичка, както и баща ми:
http://www2.worthingtonlibraries.org/teen/blog/Image/icons/chocolate.jpg (трябва да се образовам как се слагат снимки...)
Честит имен ден и на всички други празнуващи (имени дни, месечинки... кой каквото Wink)! Hug Hug Hug

Второ: ИНФАКОЛ
всички, които са за поръчка да ми пишат на е-mail: r.garibska@gmail.com колко бройки искат; да видим колко сме и да пускам поръчката!

Айде аз офейквам да разхождам мен, Миа, баща й и още който се включи...

Целувки на всички  bouquet

# 247
Честито на всички именници и празнуващи newsm51

Момичета, моля за съвет. На бебка нокъта на палеца на крака се е зачервил, все едно е разранен. Н е съм рязала още ноктите, може аз да съм го разранила като съм обувала чорапчето. Сега се чудя с какво да го намажа и как да го третирам. Моля дайте съвет Hug Притеснявам се да не стане нещо сериозно Cry

# 248
Честит празник на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние тази нощ не спахме. Ники се събуди в 3 да яде и след това реши да будува. след един час игра вече стана кисел, на втория час пак яде. Накрая се наложи да го разнасям и заспа в 6 сутринта. Ние с таткото сме като зомбита. Сега го чакам в 15.00 да яде и да лягам да спя. Това безсъние изтощава много.  #Crazy

Момичета, сега като е обявена национална грипна епидемия, консултациите са отменени нали? Ние трябва да ходим в петък - ама май ще пропуснем. Аз ще се обадя за всеки случай на педито!

# 249
Здравейте, при нас тези два дена  е по-спокойно, пак се гърчи и плачка, ама не е като оня ден.
Само дето през ноща става на 2 часа и едвам гледам. И аз като Герчо, замислям да ходя при баща ми една нощ да се наспя, ама трябва да си нося и голямото ремарке. Тия дни доста поизлизахме и малко живнах, от утре тръгвам на фитнес, да видим как ще се псравя.
За косопоада, аз с Никол, почти нямах, ама и нямах бесен растеж и сгъстяване на коса по време на бремеността, както дургите. Просто си беше моята коса, сложих 2-3 ампули по съвет на фризьорката. Сега да видим, но все пак моята коса е руса и много драстично третирана, така че не съм критерии. Ако се подстригва редовно, според мен няма проблем, лека полека, ще сшре да пада.

Честити ба всички именяци, и на месечинките Simple Smile

# 250
Ето ни и нас  Hug най-сетне имам нет /нали сме при родителите ми/ и малко време да ви пиша.
Нас също ни мъчат колики и пробвахме с Инфакол от Гърция и резултата и нулев,даже имаме чувството ,че и действат зле.За сега сме долволни от Colief и не можем без тях.Скъпичко ни излиза,но поне бебето е  по-спокойно и ние поспиваме ,че е убийствено  #Crazy Дано по-малко ни мъчат,че не знам. И на мен ми се иска да поспя,та дано ме огрее Crazy
За косата и аз се надявам да ме подмине или по-леко да е  Praynig

# 251
Здравейте и от мен!
Честито на всички именници. Да им е живо и здраво името Hug  bouquet
Последните дни не мога да разбера какво й има на бебка. Яде и сучи, както друг път, но след 10 мин.сукане започва да се нерви, да бута гърдата и да маха с ръце. В резултат на всичко това започва да повръща. Днес за едно ядене ми повърна три пъти. Слагам я да спи, върти се около 2 часа, търси нещо да захапе и не иска да заспива. Пак й предлагам гърдата, но резултата е същия-бутане и сърдене. Като я сложа да спи и й дам бибата, едва тогава се успокоява и заспива, но пак с триста зора. Не мога да разбера това някаква криза ли е, от коликите ли е, от това, че не може да се изака ли е, защото непрекъснато се мъчи, но успява само един път на ден  newsm78

# 252
Това с изакването и при нас е така,по веднъж на ден,нормално ли е не знам.Но  повечето пъти е с много мъки докато се изходи

# 253
Здравейте и от нас!

Честито на всички именици!

Бяхме на разходка днес и Кати спа сладко, никакво ръмжене нито плакане. Но сега като се прибрахме и хайде отново - ръмжим, напъваме и приплакваме!

Явно повечето са така!
И пак да попитам, че никой не е отговорил
Въпрос: чували ли сте за лекуване на колики със сок от праз? Съпругът ми каза, че с първото му дете е имало проблем с тези колики. Давали са й сок от праз по схема първи ден 1 капка, втори 2 и т.н. и за около седмица всичко е приключило. Семейният ни лекар/тя е обща за всички ни/ обаче каза, че не е чувала за такъв метод и не им го е предписвала тя. Аз давам Инфакол. Засега е горе-долу положението.

# 254
Честито на всички празнуващи!

Ей тези дни май всички са или на гости или са го ударили на почивка ,все пак някои татковци са си вкъщи.Нашият уви и двата дни е на работа и аз вече изкуках ,нали ме е хванало шубето и от тоя грип и съм забранила на приятелките ми да припарват.... Crazy Crazy Crazy мамето и нея я няма.... добре че Никол си спинка и слушка Пу пу.
Относно косопада,аз бях чела,че всъщност нямало нищо тревожно.Ставало така,защото по време на бременността косата почти не пада,заради хормоналните изменения и всъщност като родиме и положението се нормализира,започва да пада косата,която всъщност е трябвало да падне през бременноста.не го обясних като хората ама с две думи ...Няма да падне повече коса отколкото щеше да падне така или иначе ако не бяхме забременявали.Просто сега ще се случи наведнъж и за това жените се стряскали .

п.с Радостина - имаш поща! Simple Smile))) май доста се събрахме за този инфакол.

Общи условия

Активация на акаунт