ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 959
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Чипче, не съм чувала да се лекуват колики със сок от праз. Аз лично не бих дала. Все си мисля, че праза може да раздразни незрялоо бебешко стомахче. Rolling Eyes Но може и да греша разбира се. Ако пробваш кажи има ли резултат.

# 256
Здравейте и от мен. При нас положението е може би малко странно, казвайте ако и при други е такова и как процедирате. Нашата хубавица след ядене заспива трудно \не винаги, но доста често\, а после пък като заспи няма събуждане, може да направи почивка примерно като е яла в 10 сутринта, както направи онзи ден и да се събуди сама чак в 15 часа. Опитва се по цял ден да прави по пет часови почивки, а ако се опитам да я будя на четири часа след това следва едно голямо мрънкане, повръщане, ръмжене и коколене сума време. Някакви съвети.....

# 257
yana_ya при грипни епидемии всички детски консултации,планови операции и свиждания се ограничават до минимум освен това и ваксината,която трябва да ти я слагат в петък ако не се лъжа ще ти я отменят именно поради тази причина Peace

# 258
  • Пловдив
yana_ya при грипни епидемии всички детски консултации,планови операции и свиждания се ограничават до минимум освен това и ваксината,която трябва да ти я слагат в петък ако не се лъжа ще ти я отменят именно поради тази причина Peace
Даа, и на нас педиатъра така ни каза - ако обявят епидемия трябва да се чуем какво ще правим. Иначе и на нас в четвъртък трябваше да ни се слага ваксинка.

# 259
И нашата ваксина я отложиха заради епидемията....

# 260
  • Пловдив
Здравейте,честито на всички мами и от мен! Нашето октомврийче стана ноемврийче.Роди се на 4 ноември.Казва се Стефан с тегло 3.170 и 51 см. Grinning

# 261
milonchik,Честита ти рожба. Да ти е жива и здрава и много да ви радва  Hug

# 262
  • Пловдив
milonchik, честито и от мен! Да ти е жив и здрав!

# 263
Честито Милончик и от мен  Hug
Днес беше прекрасен ден.  Барбекюто мина супер. Опушихме се едно хубаво. Баткото се надивя на воля.
А малкото кюфте спа та не мръдна. Прибрахме се преди малко и по тъмно  Laughing
Само се размрънка- накърмих го и сега пак спи. Гласчето му не мога да чуя на това дете  Laughing
Ние тази седмица сме на консултация, ще видим дали ще ни сложат  ваксина ...  Rolling Eyes
yulka509 Големия ми син беше така. Правеше огромни паузи, но пък имах чувството че ще ми изяде гърдите, с такова желание сучеше.

# 264
Честито на milonchik   bouquet
На нас също ни отложиха ваксината.
Мами искам да ви питам освен физикален преглед  ще превите ли ехографско изследване при ортопеда?

# 265
malonchik-Честит бебок и от мен при това ми е и адаш!!!Да е живи здрав малкия Стефан!!!

Лека вечер на всички мами и бебоци smile3524 newsm46

# 266
Честито бебче,malonchik!!!Да ти е живо и здраво и много да ви радва.
Ние вече станахме на 10 дни и чак сега сядам да кача някоя снимка-почти не ми остава време за интернет...Първите 4-5 дни бяха ужасни-с тоя Форцепс едва можех да стана от леглото,а малкия го почнаха коликите още на 2-ря ден и все трябваше да го гушкам и нося...На нас Инфакола много ни помага-давам му само вечер и нощем и започна да спи много спокойно.
С кърменето...още търсим подходящата поза,иначе като захапе и направо  смъква кожа
-кърмя го с силиконови зърна,че иначе не се търпи...
На всички сладки сънища и спокойни бебчета през ноща Hug

ето и снимките на малкия Алекс
http://manolia.snimka.bg/maternity/bremennost.432200.15842109

# 267
Аз съм чувала за метода с праз-а, но ме е било страх да го приложа както с иван, така и с ева.
nanito, с иван съм правила ехографско изследване - просто си беше част от прегледа. Преглеждах го при ортопеда на 14 поликлиника по съвет на педито (някой беше писал за този лекар по-напред из темите)... Имам му пълно доверие и сега с ева ще ходя пак при него.
за консултациите - обявена ли е грипна епидемия в Сф  newsm78. май утре ще звъня на петидо да я питам дали ще ходим на консултация, а и мисля да я разпитам дали не правят и домашни посещения за ваксини. досега е идвала няколко пъти у нас, но когато иван е бил болен, но никога не съм я викала за ваксина или пък консултация  newsm78.

# 268
Манолия Алекс е голям сладурко пу пу нащипкай го от мен,аз преди малко свърших с банята и вечерята на малката госпожица и сега ми е ред да почивам...
 ooooh! един куп канали по тв-то и нищо свястно за гледане  #2gunfire

# 269
Добър вече.
Честито бебче,malonchik Да е живи здрав и много послушен

Честито на всички именници
yulka509 И Рая е така понякога почти 2 часа реве след ядене и после като заспи не мога да я събудя да яде и ми прави големи паузи за ядене но сега съм я оставила сама да поиска защото иначе всичко го повръща.
Ние днес обиколихме роднините да ги почерпим и аз малко си починах имах много помагачи Embarassed Баткото беше много радостен че толкоз много внимание получава и толкоз много подаръци сега даже със тях иска да спи.
За имунизацията неща лична лекарка ще идва във нас иначе повечето лични лекари отлагат имунизациите.
Мами които захранвате със Ам какво мляко давате на бебчетата на мен ми казаха хумана но се чудя но много ми намаля кърмата и малката все е гладна.
Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт