ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро...Аз едва гледам,имахме тежка нощ, малката почти не спа от напъване, пъшкане, гърчене и рев....Искаше да яде  през 1,5- 2 часа и в резултат на това повръщаше ...смених сто гащеризони и бодита...просто някакъв кошмар.Дано нямаме мнг такива нощи...
На вас пожелавам слънчев и спокоен ден   bouquet

# 271
Здравейте и ние сме будни. През ноща спахме, но сега си будуваме от 6 сутринта.
 Мами, моят бебешок най много обича да ака като е с голо дупе, след баня или докато сменям памперс. Резултата е мнойество наакани дрехи... #Crazy Явно ще е така

# 272
Добро утро и от нас ! Hug

Тази нощ успях да се наспинкам.Малката направи пауза от 21ч.до 3:00ч. и след това се събуди към 6:30ч. Сега се кокори и няма намерение да заспива .И на нас инфакола ни действа много добре , но го давам преде всяко хранене по 1 пипета  , а преди вечерните в 18ч. и 21ч . по две пипети.За сега удържаме фронта , че преди да го почна сериозно положението беше плачевно - рев, пъшкане и свиване постоянно  Crazy Crazy Crazy
И моята госпоица обича много да е с голо дупе и се кокори блажено, блажено Laughing

# 273
 И моята госпожица се пъни цяла нощ . Голям зор това акане. Сега я местя по някое време при мен да спи и и връчвам цицата на самообслужване , не че спя когато  започне да суче , но поне съм  се отпуснала и ми е приятен момента, не е като да ставаш да я вземеш, да я чакаш да се насуче, да ти стане студено ..... . С баткото беше още по-трудно, но човек се учи от грешките се .  Peace .   

# 274
При нас нощта отново беше тежка, но вчера се понаспах и днес света не изглежа толкова ужасен. Единствения проблем ми е, че от вакума на помпата така са ми се разранили зърната, че имам чувството, че някой ми ги е откъснал. Подули са се, болят - ужас. сутринта не успях да изцедя достатъчно мляко от болка и добре, че имам запаси във фризера. намърляла съм се с крем, надявам се да успокои

# 275
Привет и от мен.
Милочник,честита рожб!!!  bouquet.
Честито и на всички,които са имали поводи.!!!
Ние правихме вчера погачата на бебето,беше голяма лудница.Той си спа ,почти не се е будил.
Тези дни ми прави паузи от 3ч.денем и нощем,та малко съм недоспала,защото межу паузите той пъшка и се напъва.Редовно съм оакана,леглото и чаршафите също,та сега си излислих стратегия-слагам го да ледне на чаршафите,а само под дупето подлагам мушамената подложка за повиване.Долния край качвам върху мен,нагоре,така че да стане като престилка и ако ака да не ме омаже.Макар,че като има голямо количество и е под налягане,хвърчи на всички страни. Crazy Нощем ме мързи да ставам до повивалника,май ми е по-лесно инцидентно да сменям чаршафи. Mr. Green.Моя син ака непрекъснато,като е без памперс/във ваничката,под мивката,на хавлийката..всеки ден пера хавлии/:)
Мегс,кажи де го чая?Аз не съм видяла,че си питала. WhistlingПо-напред бях обяснаявала на Жени къде ми казаха,че го има в Надежда,но не съм ходила да проверя.
Ние днес сме на ортопед,после на детски рожден ден.Сега се чудя къде да се моткам с бебето,докато трае рождения ден,ще оставя Дани там сам,че не е за такива събирания малчо.
Саши е започнал да прави пауза от 4-5ч.но вечер,между 21-22ч.натам.Не знам как да му я преместя,защото спи като пън.Онзи ден го събудих умишлено,изкъпах го и резултатъ е,че сега пак спи по това време,а към 1ч.започва да си се буди на 3ч.Преди поне спеше до 2-3.Аз ,естествено,не си лягам в 21-22ч. и все съм недоспала.Сутрин е започнал да става в 7-7.30 и се кокори и пъшка,докато не стана и аз.
Оставих Дани и тази седмица у дома,не искам да ми носи бацили от детската.
Сега изчезвам да пооправя къщата и да ги водя навън.

# 276
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Cho_Ko!

Много здраве и късмет пожелавам Hug

.....
Забелязах,че преди няколко дни и Melly.G имаше рожден ден,но все пропусках да и честитя,такаче нека и тя приеме моите поздрави на патерица Wink

# 277
  • Бургас
Миркам Hug ти си злато хаха мерси за пожеланията, па макар и на патерици. Да, остарях с още една госинка на 05.11.Simple Smile
Чоко - честито скорпи - здраве и късмет ти желая.   bouquet
Да помоля и аз за една корекцийка за 1-ва страничка - ние с е родихме 50 см, не 52 Wink

И нас ни засилиха коликите от три дни, но слава Богу - вечер спим Praynig Виж следобедите ни са доста ревливи.
Честито на всички новообебили се мами. Юле, детенцето ти е родено на страхотна дата Laughing

# 278
  • Пловдив
Добро утро, момичета (то вече ден стана!). Гледам, че никой не е пуснал кафенце

Да ви почерпя - днес правим 1 месец.

Мъжа ми го нямаше 4 дни и вика "леле, колко е порасъл, направо не мога да го позная".
Снощи малкия яде от 20,30 до 23,00 (с много малки паузи) и след това като заспа, се събуди чак сутринта в 5,45. От вчера следобяд започнах да му давам и Еспумизан на капки (освен Колийфа) - резултата - цяла нощ пърди като за световно (явно симетикона комбинира газовите мехурчета и като са по-големи успява лесно да ги изпърди детето). Сега спи спокойно и блажено - да видим довечера как ще е.
Следобед сме при ортопед да видим тазобедрените ставички.
Cho_ko, честит рожден ден и от мен! Пожелавам много здраве и усмивки!

# 279
Чоко, честит рожден ден! Да си много обичана мама и съпруга!!!
Аз съм изкарала Габка на балкона- как спи това дете, когато е таааааммм  ooooh!, да взема да я изкарвам и нощем  newsm78 .
Тя през последните дни много започна да се лигави докато яде- върти ми зърното в устата си, почива си повече, спира да яде по- рано. Сигурно е кърмаческа стачка, но се притеснявам да не остава гладна или да не ми намалее кърмата. Дърпа първите 5 минути и после се подмотва, а ака като за световно.

# 280
Честит рожден ден на Cho-ko и на патерици на Melly.G!!!Всичко най-най- хубаво Ви желая!!!

При мен нещата с буденето през нощта нещо не ми се получиха,защото в 12 като го разбудих той изобщо не ме отрази и 3:30 го изви глада така,че не знам каква стратегия да прилагам вече newsm78.Освен това от сутринта ми спи на пресекулки ooooh!кво е тва чудооо Thinking

# 281
  • Пловдив
Момичета, от кой месец започват да стоят будни по повече време мъничетата? Гледам, че нашия започва вече да се заглежда като е буден и успява бая време да остане буден и ококорен. Ама не му ли е още рано да стои по дълго време буден? Това ми е чуденката от няколко дни насам.

# 282
Добро утро момичета аз имам нужда от конска доза кафе след поредната безсънна нощ и съм с ужасно главоболие но Цветелина няма намерение да млъква не е млъкнала от 4.00ч сутринта вече незнам какво да направя чиста е нахранена.Честит рожден ден ЧО КО да си жива и здрава и много обичана.

# 283
Чоко, честит рожден ден!   bouquet

Гинче аз четох в едно списание, че от втория месец за бебенцата е нормално да будуват по един час след хранене. Моят бебок будува често, през хранене. Ама стои буден по 2 часа и ми спира тока, защото накрая много му се доспива, става крив, реве, не иска да стои в кошарата ... незнам как ще я караме!

# 284
  • Ловеч
Чоко честит рожден ден! Честит да е и на Melly.G на патерици! Да сте живи и здрави момичета и мнооого обичани!!!
Честито на всички с поводи   bouquet
Аз тази нощ успях да поспя, че кака взе Алекс и ми го носеше само за кърмене. Започвам да си мисля, че човечето май се глези. Как може денем да не го боли коремче от колики, а като стане 23ч и се започва един рев едно църкане и мрънкане, което утихва като го вземеш на ръце, заспива си блажено и  в момента в който реша да го оставя в леглото се ококорва и писва  ooooh! Та по този повод започнах да си мисля, че бебко се мъчи да хитрува!!! Според вас възможно ли е като е толкова малък???

Общи условия

Активация на акаунт