ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 285

Мегс, не бъди толкова лошааааа newsm47 ! Кажи ми на ушенце...

О.К. айде от мен да мине newsm10 Има го в Младост 1 на обръщалото на осмицата, както  и зад бл.6 . Аз го изкупих вчера де, но днес ще докарат пак Peace

Ч.Р.Д Чоко   bouquet Здраве и любов   bouquet
Три сутрини подред между 4-5 часа така ака малката, че си имаме едно нощно къпане GrinningТази сутрин имаше чак в ръкава Shockedне знам как чак до там е стигнало Joy
Гинче, честита месечинка, а на мамите, които днес бебетата са на ортопед ( нали е обявена грипна епидемия, не ви ли отмениха часовете?) успех и всичко да е наред!  Peace
Герчо, защо така тази помпа? Не би трябвало, мажи се с кремче и бързо да ти минат, че знам какво е Confused

# 286
  • София
Добро утро!

Поредната нощ с ядене през 2 часа, напъване, пъшкане, направо имам чувството, че не спа това дете  ooooh!. Иначе не пищи като преди, но все е на гърдата ми, не ми изглежда недохранен, има поне по 8-9 напишкани памперса и 3-4 наакани. Но си мисля, че много порастна за 1 седмица и се опитва да навакса на кърма, вече предлагам и двете гърди, дано ги стимулира и скоро пак сме с поне 3-4 часови паузи нощем  Praynig.

Чоко, Честит рожден ден   bouquet!

И аз се чудя дали е нормално такова малко бебе да се кокори толкова време през деня, ето сега от 7 е заспивал само 2 пъти по половин час. Вечер от 6 до 11 също има по една лека дрямка от по 30 мин.
За пъпчиците с бяло връхче, с какъв крем на Др Тайс ги мажете?

Аз отивам да храня пак, хубав ден на всички.

# 287
Здравейте  Hug

Честит Рожден Ден Чоко   bouquet

И на Мелли също на патерици  Hug

Ние определено се кокорим по около 2 часа след ядене, опитва се да гука, смее се и се оглежда весело, но след това почва да мрънка и трябва да я гушна за да заспи  Peace Горе долу ми се изяснява режима който е почнала бубата  Laughing Сутрин  в 6 се събужда с ясната идея да си гука ама на светната лампа, през деня яде на по 2,30-3 часови интервали и вечер след банята в 21 часа хапва и заспива като пън дооо 3 сутринта, хапва пак и сучейки заспива та така до 6 когато е голямото веселие за нея, тя си се оглежда и си гука а аз и баща й дремем до колкото можем на пусната лампа  Mr. Green

Сутринта я оставих на тате и отбягах до болницата да ме погледнат, че си напипах топче в гърдата и най-лошото е, че не боли  Rolling Eyes Паниката беше напразна, оказа се киста която можело да мине като сра да кърмя  Party Дано  Praynig

# 288
Добро утро! Hug

ЧоКо, желая ти много здраве! Да си много обичана, обичаща и уважавана майка и съпруга!  bouquet

Мелли, честито и на теб на патеричка! Hug

Аз не смея да се похваля, ама ние спинкаме добре. Тази сутрин се излюпихме с Ема в 11ч. а Крис продължава да спи. Това разбира се като снощи Крис заспа в 12ч. и се буди на около 3ч., но спи при мен и за мен не е проблем храненето му. Само бутам цицата и продължавам да дрема. Хич не ми е удобно това спане, но в леглото му има тръни и засега ще се гушкаме. Heart Eyes
А и другото, когато спи в леглото си нощем като го взема за кърмене целият е премръзнал. А не е да не го обличам, явно е по-зиморничав. Та и това е една от причините да си го гушкам.

Герчо, мажи с кремче зърната и дано скоро се оправят. Знам какво е усещането. И моите бяха станали болезнени докато се цедях, въпреки, че не съм цедила много-само до облекчаване. Явно колкото и да е хубава Меделата си казва думата при продължително използване. Confused

На мамите с недоспиване, желая скоро малчовците да ги оставят да се наспят хубавко.

Хайде аз ставам да изчистя и после се оправяме да излизаме, че сме по доктори днес. Crazy

# 289
Чоко, Мели,  bdbaloni здраве, късмет и сбъднати мечти ви пожелавам.

Гинче, честита месечинка. И ние се кокорим доста, по веднъж на ден пропускаме спането между две хранения и още 1-2 пъти будуваме по час или два сред хранене. И така си будуваме по 5-6 часа на ден. И на мен ми се струва доста, но не виждам и нищо притеснително.
Сменихме памперсите /белите на Памперс/, че цялото ни дупе беше възпалено и сега сме ОК.
Пъпчиците по лицето попреминаха без да ги мажа, но се появиха по темето в косата и всичките с бяло връхче и незнам дали да не го заведа на лекар. Някой имал ли е същия проблем?
Герчо, бързо да се оправяш. На мен в родилиния дом ми се бяха разранили много яко, чак кръв пускаха  и не го храних, но след един ден яко мазане с авентския крем се оправиха.
Хубав ден на всички

# 290
Привет  Hug
Чоко ЧРД!!!
И ние сме с пъпчици като крастава жабка  Laughing
И най-добре си спим навън. Вътре си мрънка. Досега слава богу не ми е ревал и не ме е държал будна, но си мрънкоти.
Да бешебаткото щях да го изнеса на терасата на палатка.
Момичета почерпете се имам повод.

След две-три години ходене по мъките, завеждане на дела и чудеса от героизъм бащата на баткото му разписа документите за задграничен паспорт.
Моето семейство вече не е "арестувано" в БГ  Flutter

# 291
Ей Еди, много се радвам за вас! Спомням си веднъж още в началото на темичките ни беше споделяла, че не можете да излизате от Бг.
Желая ви много екзотични пътувания! Hug

# 292
  • Ловеч
Еди, честито и на мен ми предстои същото  Cry
Да ви се оплача Алекс е с разранено дупе. Преди 2-3 дни взехме нов пакет с памперси на Памперс и от вчера започнаха да му излизат червени пъпчици, а днес вече са във вид на ранички. Мазах с Бочко, Авен циклафат и последно с Фуксин, но няма ефект. Възможно ли е да се оприщил от памперсите, эпри условие, че досега сме ползвали същите?!

# 293
Руми може, сменяй ги веднага  Hug

# 294
  • благоевград
да се запишем и ние с Теди в първата тема в РОДЕНИ  Grinning
Добре сме храним се спим и пълним памперса / идилия / Laughing
За разранени зърна да препоръ4ам прпе4ено брашно - слага се брашно в 4ист тиган се из4аква около5 мин като леко се разбърква след това си го слагаш в кутийка / моята е от крем / и след кърмене се слага на зарната като пудричка не се мие преди следващо кърмене / смисъл не е задължително/ аз съм мн доволна  Peace

# 295
Честит рожден ден на Чоко!Много здраве и късмет!
А пък ние сме болнииии.Надявах се да не я хване от батковците, ама не.Има сополи, като смръкне започва на кашля, а днес като и измерих температурата и ... 37.4. Направо се втрещих!И интересното е, че не пари изобщо.Сега е 37.1 , доктора каза да не давам нищо, ако се влоши - тогава.Направо съм на тръни.Като я гледам какво малко човеяе е , пък вече е болно и ми се къса сърцето.
Ние също щяхме да ходим днес на ортопед, но отмених часа.Няма да я разнасям болна.

# 296
Еди честито  newsm44

Много е неприятно това с раздразнение зърна  ooooh! и моите бяга така и какво ли не мазах та Гармистан, та Ланс.... не знам си кво и в края на крайщата ми мина като почнах да мажа мас на подплънкие и така след всяко хранене зърната ми бяха в мас и за 2-3 дни забравих какво е болка  Peace
иначе така болеше чак ми хвърчаха сълзи от очите  Rolling Eyes

Ронка и моята буба спи при мен  Peace То само така си трае и спинка спокойна  Heart Eyes пък на мен ми е лесно само за миг да и затворя устата с цица  Laughing

# 297
Здравейте,едвам намирам време да попрочета някоя страничка,но се успокоявам,че не само ние сме гърчещи се мрънкащи и искащи на ръце-явно е нормално,а аз се бях притеснила.Явно всички сме малко или много като зомбита от безсъние.За българския чай-има го в аптеката до фантастико,срещу 20 поликлиника.На мамите рожденнички-да са живи и здрави,а на всички болнички дечица-бързо оздравяване.

# 298
Ина-Мария, това с брашното и неотмиването малко кофти... Захранване с глутен на месец не е най-доброто нещо на света. Аз не бих рискувала. Аз сега съм се намазала с Гермастан обилно и от 9 часа сутринта не съм цедила - просто не смея. Страх получих... Даже сутрин цедя по 2*180 мл да има за храненията през деня, а тази сутрин успях с 300 зора да изцедя половината. Мляко си имаше, ама такава болка не се трае. Сега от час и половина се настройвам психически, че трябва да отида да се доя и направо не ми стиска. И аз в началото бях с разранени зърна, сега кръв няма, но така са ми подути и болят, че направо ми е зле... Просто оправия нямам - все за нещо мрънкам... Ще полудея вече.
Еди, да си ми жива и здрава! Пребори се значи. Много приятни пътувания ви желая. детските консултации няма - днес говорих с панайотова. каза ми да си гледам и иван вкъщи - явно наистина не е добро положението... Абе да са ми живи и здрави родителите, че без тях съм заникъде.
Чоко, честит празник!

# 299
  • София

Мамчета, имам нужда от вас, защото съвсем ме объркаха мой близки и познати относно погачата на бебето.... Моля ви , кажете кога се прави преди 40 дни или след??? Последното, което ми казаха, че ако се правело след 40 -тия ден , детето щяло да се ожени след като навърши 40 години  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...

Много ви благодаря!

Честит Рожден Ден, Чоко! Бъди много щастлива и обичана жена и мама!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт