ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Юле, добре дошла и честито бебче!   bouquet
Байбимама, не я заглеждай толкова, само излишно се притесняваш Wink  Hug

# 541
  • Сф
Меги, много ме разсмя Joy hahaha, ама права си, да знаеш, то така човек може да се побърка!!! Rolling Eyes Laughing

# 542
  • София
Юле, здравей  Hug Вече се бях притеснила за теб  Rolling Eyes
Атадарче, аз писах вчера за абсолютно същото явление и при моето детенце - от 4 дни писъци, рев и гърчене докато не си получи цицата. Нищо друго не го утешаваше освен да суче...и естествено преяждаше и повръщаше на поразия  #Crazy Реших, че не му стига кърма, цедих се, давах от шише. Оказа се, че си имам пре-достатъчно мляко и рева е за друго. Писах в кърмаческия за съвет и те не знам защо ми препоръчаха да го оригвам по-старателно. Предположих, че е за да спра повръщането и от вчера в момента, в който се пооспи на гърдата го вдигам и подмятам докато се оригне, после му давам да си досуче и така 2-3 пъти по време на хранене. Това, което ме изуми е, че не само спря да повръща ами спря и да реве и от снощи си спи блаженно по 3,5 часа между храненията  Shocked Не знам каква е връзката... може би от лакомия се е нагълтвал с повече въздух, което пък е усилило коликите и това съответно е предизвиквало рева... а може и да е чиста случайност  Rolling Eyes Пробвай все пак и успех. Просто знам какво ти е Hug

# 543
Меги, много ме разсмя Joy hahaha, ама права си, да знаеш, то така човек може да се побърка!!! Rolling Eyes Laughing
Ами така де Wink ,Ако ги мислим тези неща ще психясаме рано рано Grinning
Аз съм се настроила да излезем днес и сега обмислям вариянти къде да отидем newsm78 Че ако си останем вкъщи ще се побъркам до довечера Grinning

# 544
Привет мамчета! Не съм писала от месеци, но време е вече да се похваля че си имам малка принцеса Ели, родена на 4 окт, буквално за 20 мин я "изстрелях" - лесно и бързо Simple Smile Сега хапва детето, само кърма- не признава води, наддава, гледаме се с каката и с нея Simple Smile Имахме малко температура, но сама я свали...но въпреки всичко една седмица треперя да не стане нещо сериозно...от лекото и покашляне.

Поздрави и пожелания на всички Simple Smile

# 545
Здравейте мами,
Герчо, не се притеснявай. Бебешкото кривогледство е нещо съвсем нормално и изчезва не по-ран от 6-7 месец.
Относно коликите- ние вече нямаме, няма пъшкане,няма ревове (пу пу да не ни е на уроки). Но аз продължавам нощно време да давам превантивно симетиконови препарати, за да нямаме среднощна изненада.
Относно прегледа на очите - Никитали те е посъветвала много добре! Това е мястоот където лекарите рабират и си знаят работата. Моят съвет е да се ориентираш на там.
Юле, леле че голям мъж! Да ти е жив и здрав малкия-голям Алекс! Да ви радва много и бързо да се нагодите един към друг!
Ел_пл, жова и драва да ти е малката принцеса!
За подсечени дупета - на нас Судокрем не  ни помогна, даже влоши нещата. Ние ползваме Мустела, Бочко или Пенатен (те са в белия списък). До скоро бяхме само на пудра. Сега пак правя опити с кремчета, пък ще видим....

# 546
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Ел_пл,честита бебка.Да ти е жива и здрава Hug

И при нас няма пъшкане и рев вече,като голямо бебе е hahaha,само дето има много газове Laughing,но не се притеснява момата Mr. Green.

# 547
И при нас няма пъшкане и рев вече,като голямо бебе е hahaha,само дето има много газове Laughing,но не се притеснява момата Mr. Green.
Хаххахахаха.... Joy Joy Joy Joy Joy и при нас е същата  ситуация!

# 548
  • Варна
 Здравейте, майчета!
На мен не ми оства никакво време за каквото и да било, но ми се иска да ви разкажа какво ни се случи. Тери ви е разказала и аз благодаря на всички ви за подкрепата!   
Бяхме почти 2 седмици в болница. Излязохме в понеделник. Имахме жълтеница, която много време не ни минаваше. Оказа се, че стойностите на Билирубина са много високи : 280, а трябва да са до 20 !!! Йони беше на системи - вливаха му глюкоза. После пък хвана някаква вътрешноболнична инфекция /в уж стерилната им болница/ и вдигна температура 39.8 градуса и ни сложиха на антибиотик!!! А нямахне и месец! Милото се тресеше, посиня, изстина... Направо се побърках!!!.....  На никой не пожелавам да види толкова малко дете да се тресе така!
 Накрая и те искаха вече да се отърват от нас, че само вървях след тях и исках да ми кажат резултати, да го изследват, да ми обясняват.... Кръстиха ме "притиснителнта майка"! Накрая Билирбина спадна до 165 , но въпреки това ни изписаха, че не ни искаха повече. А инфекцията - уж я изследваха и пак не занаят каква е, от къде е..... Последният му абокат го слажиха в главата, че здрава вена не остана. На решето го направха - по 8 дупки има на всяка ръка и крак. А само как го изнервиха!!! Реве, не спи спокийно, стряска се, както спи и изведнъж ревне с цяло гърло. Вече не спи така, както преди. Преди спи, яде, сере, а сега, малко спи, много реве, бодърства и го редува с рев!!! Съвсем различен е! Те много го измъчиха и стресираха в болницата /Терапията/!
Идва ми да ги разстрелям всички!!!  #2gunfire  #Cussing out
А за хигиена и стерилност да не ви говоря! Няма баня, на една тоалетна бяхме 20 човека от 3 стаи.
 А нали върлува свински грип, болницата затворена, всички с маски, няма свиждане. Но то всичи вируси се носят по въздуха, по дрехите на лекарите и сестрите.....  Сега си стоим затворени вкъщи и не мърдаме изобщо!
Забравих да  кажа, че на всичкото отгоре и не качва кила. Роди се 3 550, а в края на 1 месец беше 4 200. А от тези 4200 за 7 дни ка4и само 80гр. Храня го през 2 часа..... вечер малко по-рядко. Но през деня ми се разказва играта - все съм с циците навън! А не ми се получава цеденето. Той ли не суче, аз ли кърма нямам...... Казаха ми "Не бързай, кърми го по-често." До кога да изчаквам? Та,той ще стане на 2 месеца, а не е стигнал килата за един месец!!!!
Не знам какво да правя. Моля ви, дайте ми съвет!!!  Praynig

# 549
Божичко, Алекса, какво сте преживяли само! Cry Милата душичка малка, милата ти! Освен да ти съчувствам за съжаление друго не мога да направя. Надявам се всичко това да остане един лош спомен и Йони да е напълно здрав. Много мъчно ми стана за милото детенце. Какво ти казаха за високият Билирубин?
Колкото до кърменето, слагай го на гърда колкото се може по-често. Но ако мислиш, че не се наяжда го дохранвай.
Силна прегръдка от мен! Hug

# 550
  • София
Юлианче, добре дошла и честит ти голям юнак, да ти е жив и здрав.Дано бързо си оправите проблемите с кърменето.

# 551
Ха здравейте и от мен  Hug

Юлианче добре дошла и честито ти юначе, да ти е живо и здраво   bouquet

Алекса .... много тъжно ми стана за бебчо  Sad Дано повече никога не ви се случват такива неща  Praynig

Ел_пл честито бебче  Hug

Май времето влияе на дребосъците та са такива кисели  Thinking Ние сме по същия начин, цока здраво, заспива блаженно и щом я сложа да спинка се ококори, понякога росто будува а друг път иска пак да яде а пък след това повръща яко  Rolling Eyes Определено се глезотят защото моята почна да различава тате и мама  Crazy Щом е в мен иска да яде а щом е при тате трае и се усмихва нежно а след малко заспива блаженно  Laughing Почнах да се пазаря с мажо той да спи с нея нощес а аз да се изселя в хола та да мирясаме  Laughing

За коликите ние май вече нямаме, само пръцка и то доста често, но не се гърчи и не пищи както в началото  Peace

# 552
Styllisima, моят Криско ни разпознава доста отдавна/да не кажа от самото начало/. За мен съм сигурна, само като ми чуе гласа и веднага реагира.

Хванах му цаката аз на моят мъчик. Не излиза ли на разходка е крив. Сега спи на терасата, а аз яхвам прахосмукачката.

ЧоКо, Миркам, големи са ви момичетата! Дайте нови снимки да им се порадваме. Heart Eyes

Пламито усилено ми се губи! Дано всичко с тях е наред.

ПП. Може ли и на мен паролата от албумчето, че съм много отвеяна. Embarassed

# 553
Ger4o И Райън има такава линийка, точно както го описваш. Дано отменят епидемията, че вече две седмици закъсняваме за консултация и ваксина. Та другата седмица ще питам доки, ако ти по-рано идеш на лекар, сподели моля те какво са ти казали.

Алекса мила....... Радвам се, че всичко това е зад гърба ви... Дано вече не се случват подобни неща на никой от нас  Praynig

# 554
Юле-Честит ти бебок  Алекс!!!Жив и здрав да Ви е!!![
Ел пл-честита ти принцеска!!!

Алекса-много лоши неща сте преживели!!!Радвам се,че вече всичко е зад гъбра Ви и ще се гушкате в къщи Hug

Общи условия

Активация на акаунт