Байбимама, не я заглеждай толкова, само излишно се притесняваш
Вече се бях притеснила за теб
Реших, че не му стига кърма, цедих се, давах от шише. Оказа се, че си имам пре-достатъчно мляко и рева е за друго. Писах в кърмаческия за съвет и те не знам защо ми препоръчаха да го оригвам по-старателно. Предположих, че е за да спра повръщането и от вчера в момента, в който се пооспи на гърдата го вдигам и подмятам докато се оригне, после му давам да си досуче и така 2-3 пъти по време на хранене. Това, което ме изуми е, че не само спря да повръща ами спря и да реве и от снощи си спи блаженно по 3,5 часа между храненията
, ама права си, да знаеш, то така човек може да се побърка!!!
,Ако ги мислим тези неща ще психясаме рано рано 
Че ако си останем вкъщи ще се побъркам до довечера
Сега хапва детето, само кърма- не признава води, наддава, гледаме се с каката и с нея
Имахме малко температура, но сама я свали...но въпреки всичко една седмица треперя да не стане нещо сериозно...от лекото и покашляне.
,само дето има много газове
и при нас е същата ситуация!
Милата душичка малка, милата ти! Освен да ти съчувствам за съжаление друго не мога да направя. Надявам се всичко това да остане един лош спомен и Йони да е напълно здрав. Много мъчно ми стана за милото детенце. Какво ти казаха за високият Билирубин?

Дано повече никога не ви се случват такива неща 

Ние сме по същия начин, цока здраво, заспива блаженно и щом я сложа да спинка се ококори, понякога росто будува а друг път иска пак да яде а пък след това повръща яко
Щом е в мен иска да яде а щом е при тате трае и се усмихва нежно а след малко заспива блаженно