ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 936
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Дупето и аз го мажа с Бочко Peace
Стела-голям е сладур Мартин!!!
Лека вечер от мен smile3524

# 526
Бочко нямам тук, а и няма откъде да намеря. Но ще взема Судокрем да пробвам. Деска, ти май беше доволна от него, нали?

Моето дете днес спа от 14ч. до 18ч. После като заспа в 19ч. та още спинка. Дано като се събуди не ме държи до посред нощ. Praynig

# 527
Здравейте, милички!
Прибрахме се! Благодарая за стиснати палци и поздравления! Heart Eyes Родихме се на 5-ти ноември със секцио по медицински причини. 4350 гр. и 53 см. Голям бузан и гладник е  baby_neutral Свикваме се и се борим за естественно хранене, че нещо имам проблеми с гърдите и налага се да сме на смесено. Имам разранени зърна и нито помпа ми помага, нито друго... само ръчно цедене и това е... имам много за четене, ама нямам време  ooooh!
Липсвахте ми много  Hug

# 528
  • Пловдив
Юлеее,добре дошла Hug

И ти много ни липсваше и много те мислихме. Heart Eyes

Кажи накрая как се казва малкия мъж,де Laughing Wink

# 529
ох... не съм ли казвала?!  newsm78 Алекс се казва  Heart Eyes

# 530
  • Сф
Юлеее Hug Hug Hug добре дошла!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ти здрав мъника, а на теб-железни нерви и успехи в кърменето!!! Heart Eyes Praynig Peace  bouquet

# 531
Юлианка, добре дошли на теб и Алекс! Hug Голям мъж си отгледала, но къде го побра бре? Каква си мъничка, а какъв голям мъж. Браво! Жив и здрав да ви е! Heart Eyes
И ти много ни липсваше. Чакам подробен разказ как мина раждането и как сте с Алекс!

Лека нощ на всички мами и бебоци!

# 532
  • София
Здравейте,
да се включа замалко и аз. Малкия преди малко се събуди, нацока се и пак заспа  Heart Eyes
юлианка, добре дошла отново  Hug Голям мъж си родила наистина. надявам се да успееш с кърменето.
За дупетата - каката никога не е била подсечена. Нея мажех с Бочко и Пенатен. Сега малкия е на Пенатен, после ще ползвам и Бочко. Судокрем много бързо действа, само че при зачервено, за подсечено незнам. Валето на няколко пъти срамните устни й бяха зачервени и като намажех на другия ден нямаше и помен.
Какви са тези дълги паузи дето правят вашите мъници. Павел най-дългото спане му е 3ч. и половина. Явно ще е като каката будещ се по няколко пъти на нощ. Добре че иначе ми е по-спокоен, пу-пу.

# 533
Мами на бебета, на които коликите вече са минали - спря ли това пъшкане, все едно ни носят на гръб  Joy. Те помня от иван кога престана, ама сега съм на компа, че малката бузана пъшка като за състезание.
Вчера цяла вечер се бъзикахме, че е заприличала на булдог с тези бузи и като резултат цяла нощ пие по съвсем малко мляко и после се буди след час. Жива и здрава да ми е - явно днес няма да се спи. Нищо, друг път  Joy.

И някой беше публикувал тел на очен детски лекар, но не можах да го намеря. Ева има една прозрачна гънка, монаваща през дялото и ляво око  newsm78. Как го обясних не е истина...  Абе все едно окото е покрито с опаковачно флио, което се е събрало по средата. Явно не я дразни, нито боли, нито каквото и да е, но сега се вкарах във филми с отлепена ретина (не че знам какво е, ама си параноясвам). Иначе и ева си криви очите понякога - тоест само в един случай. Като е много-много гладна и и подам зърното да яде. И в този случай и с двете очи не го изпуска от поглед  Joy. Не мисля, че е притеснително, защото през останалото време очите са и наред...

# 534
  • София
Добро утро  Simple Smile!

Тази нощ Мишето за пръв път се събуди само за едно хранене - в 11 и 30 заспа, и се събуди чак към 5.

Юлианка, да ти е жив и здрав Алекс! При проблеми с кърменето, питай в Кърмаческия консултантите, на мен много ми помогнаха. За разранените зърна може да ползваш силиконови, и да мажеш с кремче, аз ползвам на Авент и съм доволна (също бях с разранени зърна). На мен ми помогна тази статия http://xedra.wordpress.com/2009/09/22/sorenipples/.

Аз ползвам Судокрем и съм доволна, но досега само превантивно  Peace.

За пъшкането насън - и при нас продължава, дано да минава скоро  Praynig.

# 535
  • Пловдив
Добро утро!
Хайде на по кафенце, че определено аз имам нужда

За пъшкането по време на сън - не само пъшка, ами и нослето му хърка на моменти като за световно. Със стеримара и помпичката не успявам да изкарам нищо, дали е възможно да е нещо физиологично?
Снощи като се замислих, установих, че от както са ни изписали от болницата вчерашния сценарий се повтаря всеки четвъртък (не съм сигурна дали е пропуснал един поне или не). Та, след почти целодневно висене на цицата ми и кратки подремвания от по 15-20 минути в леглото, снощи заспа между нас към 23,00, в 0,10 го преместих в неговото си легълце, спа до към 3,30, хапна, спа до 6, пак хапна, и все още спи. Но поне днес времето е хубаво и следобедния сън живот и здраве ще е навън.

# 536
  • София
ДУБРУТРУУУ мами
julianka  Hug добре дошла и честито синьо щастие Party Party Party за гърдите бъди силна, знам, че е много болезнено, но всичко минава и с повечко воля ще се преборите Praynig Peace Hug
мами, аз идвам с проблем Rolling Eyes моя син ме мисли за залъгалка Crazy не знам какво да го правя. едно на ръка, че не иска да си спи в креватчето трябва да се носи на ръце само, а аз колко се заричах, че няма да е така ама на сметки без кръчмар съм си правила, ами сега ми виси почти денонощно по гърдите  Rolling Eyes заспива, но а съм пробвала да му я издърпам а е надул сирената. суче по час и половина, два понякога и повече. не мога да го излъжа и със залъгалка, веднага познава и виква с пълна сила, че се опитвам да го излъжа. на всичкото отгоре е започнал да преяжда и повръща това от 3, 4 дни  #Crazy не знам какво да го правяяя ПОМОЩЩЩЩ Praynig ако някой може да помогне със съвет, ще съм адски благодарна Peace
сега отлитам, че съм го оставила в кревата и аз пиша а той пищииии ли пищи Cry
желая ви слънчев и спокоен ден и до скоро Peace

# 537
  • София

Здравейте,

честито на всички мами с новородени бебковци!  bouquet

Набързо да ви споделя, какво ми казаха да ползвам за подсечено дупе , също така имуностимулатор и какво ли още не - Сребърна вода Аркол http://www.arcol.hit.bg/, звънях на консултанта им и го попитах как може да се прилага - пръска се със спрейчето дупето или се маже с напоено тампонче! Също така може да се ползва от мама- кърмачка за засилване на имунната система, за дезинфекция на помещения и т.н.! Може да прочетете по-подробно в горепосочения сайт!

Аз набързо, защото наистина бързам....

Хубав ден!  bouquet

# 538
Герчо, заповядай  Hug

Може би твоята лекарка е имала предвид детската очна клиника в Александровска болница, виж тук 4-то отделение: http://www.alexandrovska-hospital.org/show_page.php?menu_id=6&am … menu_order_id=190
Телефона за записване на час е: 923 05 76, като аз лично съм много доволна от доктор Чернодринска. Кабинета са намира при бариерата откъм Пенчо Славейков на гърба на някаква хирургия, а не откъм арката.

# 539
  • Сф
Ger4o, и аз вийдам такава нишка на очето на мойта кукла, ама не всеки път и затова си мисля, че е гурелче, или някоя нишка от дрешка и т.н.
инче и ние сме в клуба на Пъшкащите, леееелеее, чак от напъване повръща, почервенява цялата егати...а четох , че пъпна херния става от напъване и сега само я гледам в коремчето Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт