Стела-голям е сладур Мартин!!!
Лека вечер от мен
Родихме се на 5-ти ноември със секцио по медицински причини. 4350 гр. и 53 см. Голям бузан и гладник е
Свикваме се и се борим за естественно хранене, че нещо имам проблеми с гърдите и налага се да сме на смесено. Имам разранени зърна и нито помпа ми помага, нито друго... само ръчно цедене и това е... имам много за четене, ама нямам време

Голям мъж си родила наистина. надявам се да успееш с кърменето.
. Те помня от иван кога престана, ама сега съм на компа, че малката бузана пъшка като за състезание.
.
. Как го обясних не е истина... Абе все едно окото е покрито с опаковачно флио, което се е събрало по средата. Явно не я дразни, нито боли, нито каквото и да е, но сега се вкарах във филми с отлепена ретина (не че знам какво е, ама си параноясвам). Иначе и ева си криви очите понякога - тоест само в един случай. Като е много-много гладна и и подам зърното да яде. И в този случай и с двете очи не го изпуска от поглед
. Не мисля, че е притеснително, защото през останалото време очите са и наред...
!
.
.
добре дошла и честито синьо щастие
за гърдите бъди силна, знам, че е много болезнено, но всичко минава и с повечко воля ще се преборите

не знам какво да го правя. едно на ръка, че не иска да си спи в креватчето трябва да се носи на ръце само, а аз колко се заричах, че няма да е така ама на сметки без кръчмар съм си правила, ами сега ми виси почти денонощно по гърдите
не знам какво да го правяяя ПОМОЩЩЩЩ
ако някой може да помогне със съвет, ще съм адски благодарна