ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

А и един въпрос  към Деси за кенгуруто - от къде го поръча , Деси?
Поръчах това от www.mytoys.de ,но и в www.amazon.uk  го има,даже по-евтино: ето

# 631
Добто утро момичета,
ние тази вечер поспахме от 2 до 7,30 Simple Smile, това не се случва често. Сега пак сме пред заспиване - чак не мога да повярвам.

Тези дни не съм забелязала Ники да се гърчи от колики, нито докато спи, нито като е буден. Може би докато спи леко пъшка - ама е слаба работа в сравнение с това което беше. По какво мога да разбера, че коликите са отминали?  newsm78

# 632
Здравейте мами и бебовци.Ние вече сме горе долу добре.Взехме да гукаме и да се усмихваме.Пропускаме и по едно хранене.
Само влизам да кажа че сме добре,направо се затъжих за вас майчета.
Лек и спорен ден ви пожелавам. Hug

# 633
Момичета, да ви питам от къде си взехте тези люлки-шезлонги с вибрации? Аз търсих из онлайн магазините, ама нищо не видях  Rolling Eyes
 А и един въпрос  към Деси за кенгуруто - от къде го поръча , Деси?
А може ли някой да ми прати паролата и юзъра за снимките за колажа, че съвсем съм забравила какви бяха!Мерси много предварително!

Миракъл, шезлонги с вибрации предлагат Fisher Price, ето погледни ги в Кикиморско царство, но тук цените им са доста завишени. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3195
Ние имаме такъв, но ми е подарък, ще питам от къде е купен, много съм доволна, дори повече от тъпите люлки, които си купихме - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2878.
Ако не можеш да ги откриеш по други магазини по-евтино, може да си поръчаш от чужбина, от сайтът, който Деси ти изпрати.

Сега ще търся батерии, които се зареждат с адаптер за по-голям размер, защото всички тези люлки и шезлонги са супер, но батериите им се изхабяват бързо -на люлките ни "умряха" за 2 седмици.

Паролата ти пратих на лични.
Поздрави

# 634
  • София
здравейтe, благодаря за паролата na noraishkova и yana_ya!

в джъмбо има доста от нещата на Fisher Price, имаше и люлки и шезлонги!

щях да питам някой от вас ползва ли ЛЕФАКС против колики, и дали е доволен.
ние за сега сме на еспумизан, държене на ръце и възглавничката против колики на СПЕЛТА!

поздрави и лек и спокоен ден!

# 635
Може ли и на мен парола за албума - да кача снимки на беба.
И при нас май коликите вече отшумяват - спим по 6 часа и пропускаме по едно ядене.
Вярно ли е, че бебетата трябвало в първите месеци да се къпят в солена вода 1-2 пъти (1-2 лъжици сол се слагало във водата) за да не миришела потта, когато станели големи.
Лек ден на всички.

# 636
Аз понеже съм умна нямам нито една снимка в компа.Всичко е на мъжа ми на лаптопа.Едно време си качвах поне от телефона, ама сега като го преинсталираха няма прогарамата за моя тел.И ще си останем без снимки.Вечер, когато той си е в къщи пък нямам време и така...
Някой беше писал за капки за кърма.Моля да им даде името да се пробвам и с тях.
Нашата мишка, докато ядеше на 4 часа от няколко дена започна да яде на 2 и половина.Увеличих и дажбата, ама пък не може да я изяде.Голямо е чудо. Crazy

# 637
  • Deutschland
Здравейте,
Омана аз давам Лефакс и Саб Симплекс и май не виждам разлика между двете.Те и двете са със семитикон.Помагат но не са чудодейни,най много помага при мен масажа на коремчето по посока на часовниковата стерлка и мноого гушкане и пеене.

Днес Виктор става на 1 месец.И аз незнам как се изниза времето.  Crazy Черпя ви за нашата месечинка с кой каквото иска.

Малко мече  това за подсолената вода е отживелица.А и  нежната бебешка кожа само може и навредиш с това.А и на какво може да мирише едно бебе....    newsm78   .За мен бебешката миризма е най-хубавото нещо което съм помирисвала в живота си. А пък потта на възрастните винаги си мирише.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 12:02 от divanence

# 638
Здравейте!
Благодаря за паролата на момичетата, които ми я пратиха, след малко ще кача снимки за колажа..
Нора и Деси, благодаря ви за информацията за кенгуруто и шезлонзите, сега ще гледам и търся пак...
Ние от сутринта сме с колики,сега съм пуснала сешоара, само така спря да плаче и позаспа...Тъкмо си мислех, че са поотминали тъпите колики, но не...Дано да се стопли малко днес, че отново да излезем с количката, само така се успокоява и заспива .
Хубав ден на всички:)

# 639
Здравейте!
Може ли да ми кажете как да кача снимки в албума?И може ли паролата?
На моя бебо му се появи едно такова жълто по веждичките,като коричка,май крусти се казва,та се чудя как да го махна....Някоя от вас ако знае,моля да сподели.

# 640

Вярно ли е, че бебетата трябвало в първите месеци да се къпят в солена вода 1-2 пъти (1-2 лъжици сол се слагало във водата) за да не миришела потта, когато станели големи.

Моля ви се, не правете това! Naughty
И по новините даваха наскоро, как една ромка си изгорила детето по този начин. Това е вредно и опасно за живота и здравето на бебетата!
Божичко, акъла не ми го побира как има хора които още мислят за това! ooooh!
Голям човек винаги има специфична миризма когато се изпоти.

annivv, мажи с бебешко олио където има крустички. Има и на Мустела и др. марки специални кремчета за целта. Peace

Аз да ви кажа още онзи ден смених крема на Веледа с Мустела и резултата е поразителен. Дупето на малката ми мишка се оправя.
Аз го къпя с шампоан на Мустела/защото този на Веледа не ми харесва/, на който изрично пише, че е без парабени. Ще погледна и млякото за след баня дали има при следващото ми ходене до магазина. Peace Може пък вече да не слагат тези гадини. Rolling Eyes

Снощи с Емата ходихме на РД на моя приятелка. Света сега изглежда по различен начин. Simple Smile Мъжът ми и малкия са се справили повече от прекрасно. Изпълнил е всичките ми инструкции без обаждане по тел. за допълнителна информация! Определено опита си казва думата. Вчера сутринта пък излиза сам с 2-те деца. Татко герой. Ако ме ядосваше по-малко щеше да е златен.Ама няма пълно щастие. Wink

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 12:24 от Ронка

# 641
  • София
Здравейте Simple Smile
Днес ни беше първата съзнателна усмивка. За съжаление тя не беше породена от на мама маймунджулъците и не беше предназначена за нея, а за синия слон от въртележката над леглото, който разлюляхме докато го слагах да спи  Laughing
Последните 3 нощи малкото таласъмче започна да си удължава нощните паузи и ми оставя по 4-4.5 часа непрекъснат сън Simple Smile На сутринта обаче ми ги изкарва през носа с мрънкане и искане да бъде гушкан и разнасян само на ръце  Simple Smile
Днес като се събуди му хъркаше много носленцето. Пръснах стеримар и спря, но се виждат вътре жълтеникави сополки. А и спи доста неспокойно  Rolling Eyes Дали не съм го простудила с тия постоянни разходки  Confused

Ето снимка на прословутия корсет. Не знам колко се вижда защото е сниман с телефон, ама се надявам да добиете представа

# 642
Хаха отдавна не го бях чувала това за солта  Laughing
Споко ако ще си по спокойна от лъжица сол във ваната, нищо няма да му стане, но ефект няма никакъв.
И на моя големия докато ми показваха как се къпе му слагаха, ама грам ефект няма.
На 7 е а като се изпоти си миреше на малко порче и това е  Joy
А в случая на ромката бяха осолили детето като сланина. Цялото със сол.
Аз лично на твое място не бих слагала. Както са споделили и момичетата няма нищо полезно в това, даже напротив, вероятността а навредиш е по-голяма.

Моя дивак пък е със пъпчици по лицето. Явно чисти хормончета. Много са досадни. Големия не ми се е изривал така.
За капак има и сополи. Хърка нерви се не може да диша...
Уфффф едно с едно бебе общо нямат. Тия все едно не са братя и държание различно, и рекции на организма...

Честити месечинки на бебенцата родени днес.
Адри мерси за снимката  Hug А моя Писиан-Пресиан се усмихна вчера за първи път по-съзнателно. За хремата и аз се чудех да не съм му я натресла с тия разходки, ама каквото такова.

# 643
ето ме и мен. малката тази нощ яде на по 2 часа, но поне през останалото време спеше. Незнам какъв е случая, но хапва доста малко и заспива и така стиска устата, че няма сила на света, която да напъха нещо там

# 644
Здравейте момичета,

Днес е голям ден за нас с Алекс, мисля да го оставя цял ден да се "мъчи" да суче. Нали до сега се цедях и давам от шише, но като отидох при педито да за консултирам за нослето, нали ви споменах, че тя ми каза да му давам по 120 мл, а не 100, които според нея не му стигат. Аз обаче с помпата за 3 часа пауза не мога да докарам това количество почти никога и се налага да дохранвам с АМ. Мн ми е гузно и мн искам да не ми спира кърмата, но и след някой изнервящи ситуации и конфликти у дома между майка ми и мъж ми и аз явно се притесних, не се храня мн и не пия мн течности и резултата е, че гърдите ми от 2 дни са меки, след пауза от 3-4 часа дори, а не се пълнят както преди и леко да се втвърдяват и понякога мога да изцедя само 60-70 мл. вместо поне 100 както преди това. Никак не искам да ми спре кърмата, мн искам да си го храня с нея поне до 3-тия месец и затова днес в отчаянието си реших да "използвам" и бебчо, за да се опитам да си върна, а ако може и да увелича лактацията. Явно помпата не може да свърши за дълго тази работа. Резултатът беше, че в 11 Алекс сравнително лесно, след малко колебания засука и беше на гърдата 20 мин някъде, даже заспа по едно време, и след 10 мин дремане го дръпнах, защото като чели гърдата ми вече беше омекнала съвсем. Предложих му другата, но той нея не я харесва изобщо, дадох му от шишето АМ да го пробвам дали е гладен, малко цокна и аз го дръпнах, като пак му предложих втората гърда, не я пожела, предложих му пак първата, ако съм избързала и не е изсукал всичко в нея, и нея не пожела и после и шишето пак му бутнах-този път не поиска и от него да яде. Кротко и мирно заспа и до сега вече 2 4аса и половина спи спокойно. Моля ви, ако някой може да ме посъветва, дали това значи, че се е нахранил, или просто, че се е изморил от сукането, което кажи-речи му е първото по-дълго и надявам се успешно откакто се е родил до сега. Мн ме е страх ако го оставя само на гърдите да не стои гладен и да не наддава. Чела съм доста в кърмаческия, но пак не се чувствам уверена и мн ме е страх да не си измъчвам детето, като не виждам колко изяжда, както е с шишето.
Извинете ме ако не пиша на правилното място и не бива да ви занимавам, а трябва да пиша в кърмаческия Embarassed, но просто тук мн ми помагате с вашия опит и добронамерености затова първо тук реших да пиша...Ако не мога да намеря отговор тук, ще пиша и там, не съм го правила до сега, но ще пробвам ако трябва.
Благодаря ви мн за всичко, за което сте ме съветвали и успокоявали до сега Hug

Общи условия

Активация на акаунт