ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Лавал-Пловдив
Хайде и аз да честитя момченцето на Джулианка. Да е жив и здрав и да расте спокоен и послушен.
Майче не остана никоя неродила от редовно пишещите.
На всички бебета и майки - хубав ден с малко колики  Party

# 91
  • Cambridge, UK
честито бебенце и от нас   bouquet

има ли още желаещи за южния за утре?  Embarassed

# 92
Честито бебече на Юлианка !

Да расте здраво и умно дете!

Ванира , мерси за съветите,  мила .Сега ще ги следвам  стриктно и ще докладвам дали ще има резултат .  bouquet

# 93
Сетих се да питам в коя аптека се продава този българския чай за кърмачки в София???

# 94
  • София
Мамчета, ние ще почваме вече с Вигантола. Исках да ви питам как го давате? В листовката пише в лъжичка смесено с млякото. Педиатърът ми каза същото. Ама нещо не мога да си представя как изцеждам  кърма в лъжичка и му я бутам в устата  Rolling Eyes  Не друго, ами аз на ръка абсолютно по никакъв начин нене мога и капка да изцедя, а да ползвам помпата за 2 мл кърма ми се струва абсурдно (да не говорим после стерилизиране и т.н.). Единствено да дебна кога сами си ми потичат гърдите и да събирам в лъжичката  Laughing  Може ли да се смеси с водичка примерно или с чайчето против колики или да му капна направо в устичката?

# 95
Адри някой беше писал наскоро, че специално Вигантола не било май добре да се смесва с кърма, но не помня кой и защо не трябвало. Аз в началото пробвах в лъжичка, но то половината оставаше по лъжичката и накрая започнах да капвам по 2кап. направо в устичката на малката.
Муундрийм сега разгледах снимките-много сте пораснали и сте много сладки  Heart Eyes

# 96
Да се отчета и аз набързо, честито на новите мамчета Simple Smile
Ето малко снимки на моето маймунче  Heart Eyes
http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=21341&id=1328304865

# 97
адри, направо в устичката капвай. Но преди ядене... аз веднъж го дадох по средата на храненето и последва голямо повръщане!

Сребърната вода я разтворих в преварена вода в съотношение 1 част сребърна 2 части преварена. Капвам с капкомерче.... по половин капкомер във всяка ноздра.

# 98
  • София
Мерси  Hug

# 99
  • Сф
Адри, аз пък Вигантола го давам в лъжичка с Еспумизана пак преди ядене, и аз не разбирам как да си капя кърма в лъжичка, малко ми смешно да се цедя в лъжичка hahaha

# 100
Да ни е честита първата тема в родени!
Честит син на Юлианка, май тя беше последната неродила ?!
Дано се оправят бързо болните бебенца....В тази връзка виждам ,че повечето се оплаквате от сополките на бебетата- и при нас нослето хрипти и има някакви секрети, но ги почиствам с клечка за уши.Имам и помпичката Бейби вак , която се монтира на пракосмукачка, но не съм я изпробвала все още..Та на мен педиатърката ми обясни,че е съвсем нормално бебето да има секрети, нослето му да хрипти особено когато се храни или диша по-тежко,защото каналите в носа все още били тесни и се получавало така...Аз гледам да не се шашкам , но в това грипно време доста си ме е страх...Мен ме боли гърлото от както съм родила , ама по с това кърмене нищо не мога да пия...Повече ме е страх таткото да не донесе някой вирус ...Абе както и да го гледаш е кофти с тези зимни бебета...
Ние от вчера сме при майка ми и баща ми ,бебка понесе 4 часовия път много добре, спа през цялото време.Използвах случая, че тук климата е много по-мек от Варна и я разходих близо 2 часа навън....Сега си спинка спокойно....
Между другото за коликите аз давам инфакол ,биогая сутрин , а от няколко дни и Ентерокинд, и като че ли от ентерокинда най-се успокоява...
И ние имаме пъпчици, но с нищо не мажа, само почиствам с памуче с преварена вода и това е..те ту изчезват, ту пак се появяват...
Както друго щях да пиша?!
А за повръщането - и Ели доста си връща след ядене...Аз си мисля, че е от преяждане, надявам се да няма друг проблем...Но следя я , наддава си, хапва си лакомо по 8-9 пъти на денонощие, така че се опитвам да не се шашкам и за това...
Айде, отплеснах се пак, ама напоследък май не съм писала, само ви чета!

# 101
Здравейте мами!
Честито момче на Джулианка!  bouquet
Мегс аз също искам да се включа към  поръчката за Инфакол.
И на Марти нослето сумти понякога, постоянно надничам в него и се случва да се виждат секрети много навътре и не мога да ги изкарам,но след няколко часа вече ги няма .
Спокойна вечер !

# 102
  • Сф
Аз да с епохваля, че вече нямаме жълтеничка- не ми се вярваше, че ще доживея този момент!??!? Rolling Eyes
Педито каза, че се развиваме много добре, че идеално си държи главичката, че е много любопитна, вече вижда и се усмихва съзнателно и вече сме 3840 грама newsm44 newsm68, което за нас е съпер, ама като се сетя, че повечето октомврийчета на нашата възраст са вече по 5 кг, направо  #Crazy, ама и ни еще ви догоним Joy Laughing

Еее, ама така се зарадвах днес за Юлианка, още си мисля за нея, радвам се, че вече и тя роди и то т Laughingкова хубаво отгледано дете  bouquet

# 103
Честито момченце на Джулианка!  bouquet

Ние безславно се връщаме от консултация.Докторката я нямаше и съм мн ядосана Close.Това ни беше първата и я пропуснхаме .Такаи незнам колко тежи Габи Rolling Eyes
Чо-Ко и аз да кажа, че бебките са прекрасни.Мнго ми хареса фотосесията Heart Eyes
Бейбимама, браво и на вас за жълтеницата Hug Не се притеснявай и моята Габи е тжи толкова някъде.Май е малко за нея... Rolling Eyes
Вигантола направо го капвам в устичката.
Буна Катинка ,честит ви празник. Прекрасно детство и желая на принцеската.
Рони, стискам в ипалци на вас Praynig
Яна, Мууни много сладки бебчовци Heart Eyes
Джоя, и аз кат отеб се притеснявам дали бебка реве от колики или от глад.Вече незнам какво да правя Tired
Стискам палци на Йоан и Гуги Praynig Praynig

# 104
Честита ни първа темичка в "РОДЕНИ"!
Дано бързо оздравяват всички дечица! Praynig

аз се връщам да чета

Общи условия

Активация на акаунт