ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София,кв.Овча купел
Да ни е честита новата темичка в Родени и само с хубави вести да я пълним!!! newsm44
Честит син на Юлиянка smile3525,да ви е жив и здрав,а на теб бързо възстановяване!
Стискам палци за Йоан  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и Гуголин ,да се оправят възможно по-бързо!
Бубе да ви е жива и здрава Кити, щастлива и много да ви радва!
Чо-ко,Яна,коконата 6,Мууни страхотни снимки Peace
Jeny,много тъпо се е получило  Hug
И ние , не сме спали от 04:00 до 16:00,луди ни направи,задреме за 15 мин. максимум и тъкмо решим, че е заспала и тя отваря очи,на моменти се усмихва несъзнателно и какво ли си казва: Ако знаете,тъперва как ще ви разигравам smile3508
Ох,ето пак се разплака,лека и спокойна нощ от нас и до скоро Hug

# 106
Ей, че хубаво!! Честит син на Юлианка!!! Да и е жив и здрав   bouquet
Днес говорих с Алекса, звучеше по-спокойна:) Днес Йоан не е вдигал температура, продължават лечението Praynig Дай Боже и малкия Гуги да оздравява по-бързо Praynig
Ние от вчера излязохме от лактационната криза, която ни държа 5 дни и бях на ръба на силите си да храня на 1-1,5 часа за 24 часа. От вчера пак сучем на 3 часа и спим спокойно. Явно наистина трябва да се стисне със зъби и да се издържи този период, без да прибягваме до АМ Peace
Вигантола и аз капя направо в устата сутрин преди кърменето.
Лека и спокойна вечер без колики на всички Hug

# 107
  • София
здравейте

честито на юлианка, да и е жива и здрава рожбата!

най- сетне качих снимките на ЛЕА, отдавна обещавах , но все не намирах време да го направя:

http://atzenova.multiply.com/photos/album/20/vtorata_ni_printzesa_LEA

лека вечер!

# 108
Юлианка, честито бебче! Да ти е живо и здраво и много да те радва, а на теб желая бързо възстановяване!

Джоя, освен ваксините по имунизационния каленкар иван е ваксиниран допълнително за хепатит А (сега трябва да сложим ре имунизацията) и мининго А+ С. от всички причинители на минингита тази е срещу най-смъртоносния (забравих му името изтече ми мозъка в кърмата)... Това е засега. Иначе педито е против противогрипните ваксини, но не сме коментирали ваксината срещу свински грип. Ако се съгласи аз ще му я сложа, а също и на себе си, ако имам разрешение за това.

Аз също имах днес доста малко кърма и се цедих доста пъти днес, че да стимулирам, а откакто съм се прибрала и давам да суче нон-стоп, но тя се е наяла от шише и не е особен фен  Joy

Ронка, Плами - бързо оправяне на мъниците. Плами, аз писах в старата тема за прибиотиците, а и днес някой е писал (не помня кой в бързината). Вземи задължително био гая или нещо подобно за да не направите някоя беля с храносмилането.

# 109
  • София
Да питам аз за БиоГаята - във всяка аптека ли мога да я намеря или е нещо сложно за намиране като Инфакола? И каква е цената на това чудо?  Rolling Eyes

Да се оплача - откакто родих имам много гадни болки в кръста. Една тъпа дразнеща болка. Не е прекалено силна и не е постоянна, но я има. Мислех, че като махна огромния корем ще спрат всички болежки в гърба и ставите, а получих ново 20. Някоя от вас има ли същия проблем? дали е от неправилна поза при кърмене, от много навеждане над кошарката на бебо или ми се наместват на място кокаляците след всичкия тормоз, който понесоха последните месеци  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 19:46 от Addri

# 110
Здравейте и от нас днес Simple Smile

Изкарахме страхотен ден. Разходихме се с баткото, взехме го от градина по-рано, Райън беше спокоен през деня и общо взето.... чуден ден!  Heart Eyes

Адри и мен ме боли кръста.... Всичките причини които си изброила влияят... не се чуди. Дано скоро ни отмине  Praynig

Лека и спокойна вечер на всички! Джъстин си идва всеки момент от София и няма да се включа до края на вечерта... През последните няколко дни осъзнах, че успешно се справих сама с двете деца и цялата галимация по къпане на двамата и процедури по преспиване, вечеря и т.н., НО вообще не беше лесно  ooooh! Изумих се! Вечер само притичвах, между кутлона на който ври манджата, шезлонга на плачещия Райън и едновременно с това сглобявах пожарна от Лего с Алекз  Joy

# 111
  • Пловдив
....сама с двете деца и цялата галимация по къпане на двамата и процедури по преспиване, вечеря и т.н., НО вообще не беше лесно  ooooh! Изумих се! Вечер само притичвах, между кутлона на който ври манджата, шезлонга на плачещия Райън и едновременно с това сглобявах пожарна от Лего с Алекз  Joy .....
Добре дошла в клуба Hug Grinning

Днес нали посетихме ортопеда и се оказа,че имаме разлика в градусите Sad Confused.Трябва много стриктно да си правим упражненията.

Вие бяхте ли при ортопед,има ли и други като нас?

Докторът ме успокои,че било често срещано и че не е сериозно,ама все пак ми е нервно Rolling Eyes

# 112
....сама с двете деца и цялата галимация по къпане на двамата и процедури по преспиване, вечеря и т.н., НО вообще не беше лесно  ooooh! Изумих се! Вечер само притичвах, между кутлона на който ври манджата, шезлонга на плачещия Райън и едновременно с това сглобявах пожарна от Лего с Алекз  Joy .....
Добре дошла в клуба Hug Grinning

Днес нали посетихме ортопеда и се оказа,че имаме разлика в градусите Sad Confused.Трябва много стриктно да си правим упражненията.

Вие бяхте ли при ортопед,има ли и други като нас?

Докторът ме успокои,че било често срещано и че не е сериозно,ама все пак ми е нервно Rolling Eyes

Мирка в този клуб ще съм от 15Ноември до края на декември, татито ни едва ли ще успее да се прибере от работа преди 21:00 всяка вечер  Sad Много ми е тъжно, но няма как.... Сега е жътвата на нашия бизнес.

На ортопед ние ходихме, всичко е нормално.... Не знам за такава разлика в градусите  newsm78

# 113
  • София
Вики вече редовно започва да ми прави следния номер - нацоква си се хубаво както обикновено и в един момент заспива на гърдата. Ама съвсем непробудно заспива. Опитвам се да го разбудя да яде още, но не става. Дори подмятанията докато се оригне не го събуждат , нито наместването в креватчето. Но точно след около 5-10 минути макс. в леглото се събужда с писък и рев и иска пак да яде  #Crazy Не мога да разбера какъв му е проблема  Rolling Eyes

На мен едната ми гърда съвсем даде фира  Close Пуска мляко колкото за Бог да прости и го пуска с такъв зор и толкова усилено цокане, че чак жал ми става за детето. Налага се като е ред на тази гърда да довършвам дажбата с другата, която пък е точно обратното - от нея тече на дебела струя и направо дави детенцето, а след като се наяде винаги има още мляко в изобилие. Как да се оправя с това не знам. Ако пия чай за лактация заради едната гърда другата така ще се препълни, че ще може да изхрани бебетата на целия китайски народ  ooooh! Как да стимулирам само слабата гърда? Опитах се след последното хранене от нея да изцедя нещо с помпата и пусна само 2 -3 капчици  Rolling Eyes

# 114
  • Пловдив
Ани,пожелавам ви огромен успех в продажбите Flutter,в името на който ще трябва да се справяш самичка вкъщи.

Става въпрос за градуси там при ставичката,но и аз не съм точно наясно Embarassed.Те трябва да са еднакви и за двете крачета и да има симетрия,а при нас има разлика от 4 градуса,което се коригирало чрез стриктни упражнения-разтваряне на краченцата при всяка смяна на памперса ,в противен случай ,можело да се наложи детенцето да носи ортопедични гащички или каишки Sad.Ужас.Дано не стигаме дотам.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 23:54 от Mirkam

# 115
  • Сф
адри, биогайа има навсякъде, около 20 и нещо лева е! Peace

# 116
Ани, пожевам ви най-успешния сезон Peace
Мира ,недей да се притесняваш. Сигурна съм,че всичко ще е наред с малко масажчета.  Heart Eyes
ПП. Още не сме ходили на ортопед.

# 117
  • Пловдив
Мира, стискам палци да не се стига до ортопедични гащички!
Ние оправихме качването в теглото, за 8 дни е качил 250 г, но пък сега повръщаме от вчера (на моменти де) от преяждане, но педиатърката каза, че няма нищо страшно. На ортопед мисля да отидем в понеделник (тогава правим 1 месец) да видим какво ще каже.

# 118
Здравейте и от мен  Hug

Честита ни първа темичка в РОДЕНИ. Само хубави новини да пишем в нея.

Мислех, че ще се включвам по-често ,  но не ми остава много време. Най-много да прочета на бърzо какво обсъждате. И както винаги сте много полеzни с опита си.

Днес и ние бяхме на ортопед. При нас всичко е наред.
Миркам,стискам палци и при вас да се оправят нещата.

Сами е голям лакомник, zа 1 месец беше наддал 1600  ShockedНа мен ми се струва много, като 4ета другите  бебета колко ка4ват. Ама zдрав да ми е, като му се яде, какво да го правя  Simple Smile

Честито бебче на Юлиянка   bouquet

Спирам, 4е сирената zави............. Laughing време е zа храна

# 119
Да питам аз за БиоГаята - във всяка аптека ли мога да я намеря или е нещо сложно за намиране като Инфакола? И каква е цената на това чудо?  Rolling Eyes
Addri има я във всяка аптека аз я взех за 16 лв.

Вигантола давам по две капки направо в устата, защото иначе остава по лъжичката.

Желая хубава вечер със спокойни бебета на всички Hug

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:15 от nanito

Общи условия

Активация на акаунт