ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 936
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Забравих да честитя на Юлето! Да ти е жив и здрав и много да те радва малкия мъж!

# 556
Алекса, това което сте преживели е кошмарно, надявам се вече всичко да е зад гърба ви.Сигурна съм,че бебчо ще започне да наддава добре , не се притеснявай Hug

# 557
Ронка тя и нашата от самото начало ни разпознава, даже и кака й, но в последно време започна да съвсем осезателно да си трае при баща й а при мен да търси ядене  Crazy Ей сега сме си сами  а на нея й се спи та 2 не вижда, не иска сама да заспи и съм я гушнала а тя е свряла носле под брадичката ми и така заспива. Иска да усеща постоянно някой до нея.

# 558
Мами,моля ви кажете колко е нормалната температура при бебетата.Алекс нещо ми се вижда горещ-цяла нощ беше много неспокоен-кърмила сам го буквално през 1 час,постоянно плаче и сега му сложих термометъра и той много се въртя де,ама успя да отчете 37.2.Сега ще премеря още веднъж за по-сигурно.И ако все пак има температура какво да правя?Благодаря ви предварително Hug

# 559
Здравейте,
днес форумската активност е доста слаба, предполагам заради слънчицето навън  Crazy.
Алекса, радвам се че сте тук с Йоан и вече сте добре- гледай вече да забравиш лишото, което ви се е случило и се наслаждавай на бебко. През какво сте преминали само  Confused.
Добре дошли на Юлианка и ЕлПл  Hug. Ще чакаме снимки на бебоците.
Манолиа, как му измери температурата? Ако е 37,2 мисля, че всичко е наред.
Ние сме спокойни, намалих Инфакола- давам го 2-3 пъти в денонощието, но през деня започна да прави по 4-часови паузи между храненията- не ви ли се струват големи тези паузи. Вашите бебоци на колко часа най- много ядат през деня?

# 560
  • София
Ванирка, моят шушон също когато не го мъчи коремчето и всичко му е наред прави понякога паузи от по 3,5 - 4 часа. На моята приятелка бебчето пък още на втората седмица започна да си се буди точно на 4 часа по часовник, а наддава много. Всичко си е относително. На мен ми е достатъчно да виждам, че бебчо спинка спокойно, не плачка и когато е буден се кокори бодро и има тонус за да съм напълно спокойна и да не се вкарвам във филми. Така мога доста по-пълноценно да се насладя на подобни дълги паузи Simple Smile

# 561

Ние също сме ръмжащи и пъшкащи, но така е при баща мечок!

За коликите-минах но Колийф, от вчера. Ще споделя впечатления. ИНфаколът само дето ни запече. Но при всяко бебе е различно.

За кривогледството - аз също се притеснявах, но прочетох,че е нормално и сега съмпо-спокойна.

Честито на новите мами. Съвсем ви изпуснах нишкат.
Днес бяхме на разходка-спи нон стоп. Така ще ми липсват разходките като се застуди. Дано баба зима отпусне по някой топъл ден.

# 562
И ние днес направихме една дълга разходка от 3 часа навън .Бебка спа непробудно .Мисля , че и се отрази много добре .Сега обаче май пак я почват коликите, защото почна да пъшка и проплаква. Sad Ще пиша по-късно , дано инфакола помогне и този път. Praynig

# 563
Да ви попитам царевицата може ли да предизвика колики?

Намерих отговор на въпроса. Предизвиква колики...
Уф, ако хапна нещо различно от супичка и моят момък става неспокоен. Confused
Не, че не хапвам и друго, но задължително в менюто ми има и супичка.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 17:44 от Ронка

# 564
Здравейте, и ние снощи не спахме много, бебчо или беше гладен или имаше колики. В момента спи от 3 часа, а през ноща става на един Sad
За зверско подсичане, на мен лекарката ми предписа, едно кремче, което забъркаха в аптеката. Помогна много ама не знам кво е, само ми казаха че е много силно. И ползвам судокрем, помага. С Никол ползвах пенатен и бочко и бях много доволна, ама тя не акаше и не се подсичаше, никога! Сега е голямо чудо. Ако не я усетя че се е изакала, става мазало, а имам чувство че точно сменя памперса и тя се изцвъка.

Момичета честити ви бебоци Simple Smile

# 565
  • София
Ронка, май я гледах царевицата в някой от списъците със "забранени" храни, но вече 3-4 пъти съм си похапвала доволни количества царевичка и не съм забелязала на бебо да му се случва нищо по-различно от обичайното.

Все се каня да изкажа специални благодарности на Миркам, че ме подсети за компресията и все забравям  Grinning Бях я чела преди време тази статия, но тогава още се цедях и давах от шише и затова не й обърнах особено внимание. Сега от няколко дни практикувам и съм много доволна от резултатите  Hug

Атадарче, как сте с бебочето? Има ли подобрение?

Друго да споделя - след всичките ми неуспешни опити да си прибера напълно шкембито с разни ластични гащи, специални колани и клинове и на баба ми хвърчилото... от вчера открих най-ефикасното нещо - корсет купен от... (е сега ще паднете  Laughing ) сексшоп. Преди време сестра ми си беше закупила този прекрасен атрибут и аз я помолих да ми го заеме за да го пробвам. Ефектът от носенето му един ден е по-видим отколкото от всичките колани и глупости за близо месец  #Crazy Да не говорим и че изглежда дооооста добре  Heart Eyes Вярно, че се пристягам като наденица и хич не е удобно да седя и да ям с него, но "трай, бабо, за хубост"  Laughing

# 566
Ами с електронен термометър за бебета.За щастие май всичко е наред вече-съблякох го по боди с късо ръкавче и го оставих така и сега крачетата и ръчичките са му хладнички-може би сам го прегряла....незнам.Благодаря все пак за отговора Hug

Манолиа, как му измери температурата? Ако е 37,2 мисля, че всичко е наред.

# 567
Аддри, аз ни най- малко не се оплаквам  Grinning (4ч са екстра интервал за мен- да си поспя/  да почета книжка/ да пусна епилатора/ да посготвя....  Grinning) обаче все пак да попитам, че не са ни кой знае колко големи бебетата и си мислех, че е нужно по- честичко да хапват през деня, че като сложим и нощните паузи.
Инче тонуса, усмивките, пълните пампита- и ние си ги имаме...  Peace Пу- пу...
А за корсета- сигурна ли си, че е на сестра ти  Laughing?

# 568
Здравейте!
Аз от днес сутринта съм болна  ooooh!. Направо не знам от къде го лепнах този вирус или просто е някаква настинка. Снощи започна да ме боли доста силно главата и си помислих, че е мигрена и след наспиване ще ми мине. Да, ама не. Сутринта като станах имах чувството, че ми вадят мозъка от главата. Цялата плувах в пот и ме обливаха топли вълни. В един момент ми стана много студено, но температурата ми беше 36.3. Едва накърмих малката, която явно усети, че не ми е добре и веднага заспа като хапна. В шест и половина извиках по смешност свекървата, тъй като мъжа ми беше нощна смяна и още не се беше прибрал и към осем отидох на лекар. Предписа ми витамин С на мен и на малката, Панадол за мен и Биопарокс. В момента ходя като извънземно с маска вкъщи и само се надявам да не съм лепнала нещо и на малката, че не ми се мисли ooooh!

Алекса, надявам се всичко да се оправи бързо. Трябва да си много спокойна  Hug И ние в болницата бяхме с билирубин 280 и Гери беше три дни на системи-глюкоза и на фото лампа. Изписаха ни с билирубин 160 мисля, че беше. В момента още жълтеницата не е напълно отшумяла, но да чукам на дърво е къде къде по-добре от първите й дни. Стискам палци да се оправите и съвсем скоро малкия юнак да започне да наддава стабилно  Hug Hug

Имахме един период на подсичане и мажех с Бочко. Много съм доволна, веднага й оправи дупето  Peace

# 569

А за корсета- сигурна ли си, че е на сестра ти  Laughing?
Ходи доказвай, че имаш сестра! Mr. Green
Адри, и аз хапнах малко царевица, дано няма проблеми малкия.

Хриска, бързо оздравяване! Hug

Абе момичета, кажете някаква техника за оригване на бебета. Моето не ще и не ще да се оригне и това е. Прочетох темата на Адри в кърмаческия и има логика всичко което са написали момичетата. Но моето не мога да го оригна. Някай бе споменал да го придържам с длан, но и това не помага. Как ли не го завъртам и не и не.
А поведението му е точно като на Виктор на Адри,който вече е спокоен след като се оригне.

Общи условия

Активация на акаунт