ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Адри, когато малкият ми син беше бебе имахме смешна случка с оригването, точно както описваш.  Големият се оригна зверски на вечеря и ние всички скочихме -"Еее, как може така, извини се", а той - "Ама защо на Сашко пляскате и викате Браво като се уригва  newsm78?"

Пропуснах да кажа, че всички бебоци много са пораснали и са прекрасни!  Hug

За колики, реване и нервно заспиване и ние използваме "непопулярни мерки" - сушоарът има безотказно въздействие, дори само с шума си, не толкова топлината, така също, както и Деси е писала, приспиването в количката - и двамата младежа са откарвали доста дрямки в количките си, сега и момите заспиват, ако са нервни и после в креватчето. И най-любимото - нощното кърмене, докато си спя настрани...да, ама става само за  едната, като замърка и другата, за съжаление си сядам и дремуцам с клюмнала глава над двете. Та взех да се изхитрявам и вечер им разминавам леко храненето, но те вече започнаха да правят големи паузи, та наспиването вече не е мираж.

Пожелавам всички да "му намерим цаката" на гледането на нашите бебета по стандартен или нестандартен начин - но винаги с любов!

# 616
Адри, мани позите за оригване аз от един два часа ровя в сексшоповете в издирване на корсети  Joy (не че не гледах и други неща  Sunglasses)
Я вземи ми снимай твоя, или ми дай линк на ЛС да знам какво да търся, че и аз съм една суетна фльорца и сега още не мога да се гледам в огледалото.
Ако остана така или ще се самоубия с гладна стачка или ще изхвърля всички огледала от къщата Crazy
Норчеее, разбирам те напълно. Моето голямо кюфте ходи и реве като бебе из къщата като ехо на малкото кюфте. Иде ми да му залепя устата с тиксо  ooooh!
слава богу още не е почнал да се уригва или да иска памперс, защото тогава вече ще има дам злена светлина да се изнесат с баща си поне за седмица да имам малко мира  hahaha

# 617
  • Deutschland
Здравейте и от мен майчета.Опитах се да ви изчета но се оказа мисията  невъзможна.
Тази нощ хич неможах да спя защото Виктор само ръмжеше и се въртеше и пъшкаше в полусън.В момента се храним и пак е с ръмжене...
Ох,от понеделник се връщам на работа и ми изписаха рецепта за електрическа помпа.Имам ръчна на чико но нищо не става с нея.Ще работя за сега от 9 до 12.Свеки е тук и ми помага много,но си тръгва на 07.12 и оставам сама.Ще трябва да търся някой почасово да гледа малкия.Майка ми си тръгна преди седмица и мноооого ми беше мъчно,много ревах...
Надявам се да мога да се включвам по редовно,но ... с този глезан дето оска само на ръчички...незнам...  Crazy

# 618
  • София
Хахаха, Еди, за пред мъжа ти ли се оправдаваш, че ги разглеждаш тези сайтове заради корсета  Laughing Иначе питах сестра ми от къде го е взела. Тя каза, че си го била купила от някакъв шоп на Графа за концерта на Мерилин Менсън, който май беше миналата година по това време (дамм... тя като има повод не ходи по моловете, а по секс-шоповете да си търси дрехи  Laughing Майтапа настрана, но наистина след тоя концерт имаше нейна снимка на първа страница на Нощен Труд  Laughing Laughing Laughing )
Довечера като се приберем от разходка ще пусна снимка на въпросния парцал. Иначе той е плътен от кадифе с регулиращи връзки и отпред и отзад като е дълъг от ханша до под гърдите и всъщност не е точно бельо, а е по-скоро предназначен да се носи върху някаква риза или блуза

# 619
Здравейте и от нас.
Днес сме сравнително спокойни и не мога да се оплача, даже успях да изгладя да изпера и т.н.

Мами да ви питам рано ли още да слагаме бебетата в кенгугу?? newsm78

# 620
Здравейте и от мен!
Гледам за корсети си говорите Laughing Аз от както съм родила съм забравила, че съм жена, едва успях да отида да се пострижа, че поне от главата да го докарвам малко и да не приличам на плашило. Правя си планове другата седмица да отида да си направя и кичури, ама дали ще стане не знам..
Аз се чудих до колко време може да се отлага ваксината за хепатит Б? Нашата вече 2-ра седмица я отлагат и взех да се притеснявам, ама то с тоз грип няма как...По повод ваксината за свинския грип -гледах по новините, че вече имало случай със странични ефекти- много кофти..Кака Дора, дано бързо се оправяш Hug
И Ели днес е по -спокойна, след вчерашния кошмарен ден да я нося само на ръце, нито слинг признава, нито нищо...
Момичета, да ви питам от къде си взехте тези люлки-шезлонги с вибрации? Аз търсих из онлайн магазините, ама нищо не видях  Rolling Eyes
 А и един въпрос  към Деси за кенгуруто - от къде го поръча , Деси?
А може ли някой да ми прати паролата и юзъра за снимките за колажа, че съвсем съм забравила какви бяха!Мерси много предварително!
Иначе разгледах снимките- всички бебенца са супер сладки...
Хайде толкова от мен, че трябва да се храним...
Много Hug от нас

# 621
Здравейте и от мен Hug
От три дни ходя с разголени цици, а съм го дръпнала от цицата, започва да реве все едно го колим, какво е това чудо незнам ooooh!Какво ли не пробвах вече-говоря му, пея му, на маймуна се правя ей няма и няма иска си цицата човека и друго не признава, отдръпва се от цицата само да повърне и пак наново. Свалих малко детски песнички от нета и съм ги пуснала и цял ден се въртят, но и това не помага ooooh!

miracle82 и на нас ни отложиха ваксината, доки каза, че не е проблем и да се надяваме да е така.

Ето малко снимки и от нас за колажа:
http://oktomvriiki09.snimka.bg/holidays/koleden-kolaj.440279.15928374
http://oktomvriiki09.snimka.bg/holidays/koleden-kolaj.440279.15928396
http://oktomvriiki09.snimka.bg/holidays/koleden-kolaj.440279.15928421

# 622
  • Пловдив
Здравейте и от мен Hug
От три дни ходя с разголени цици, а съм го дръпнала от цицата, започва да реве все едно го колим, какво е това чудо незнам ooooh!Какво ли не пробвах вече-говоря му, пея му, на маймуна се правя ей няма и няма иска си цицата човека и друго не признава, отдръпва се от цицата само да повърне и пак наново. Свалих малко детски песнички от нета и съм ги пуснала и цял ден се въртят, но и това не помага ooooh!

Ох, все едно, че описваш нашата ситуация от 3 дни насам. Успява да дремне на почивки (ако не сме навън) за по 20-тина минути и то само на работещ сешоар и след това - наново. Яде, урига се уж хубаво (в голяма част от случаите уригането е съпроводено с повръщане), повръща, унася се за мнооооого мъничко, и ситуацията се повтаря в общи линии през 20 минути. Ако излезем навън, спи в количката поне 2 часа (понякога и повече). Днес бях на зъболекар и спа в колата почти 3 часа и още 1 в къщи.

# 623
Бихте ли ми пратили паролата за албума в снимка.бг за да кача някоя снимка за колажа преди да е минал срока.Благодаря Hug

# 624
  • София
леле,
 и аз бих помолила за парола за колажа, че времето си отлетя - да сложа и аз снимки че утре беше крайния срок, нали?

# 625
може ли и на мен парола за албума, че утре да метна някоя снимка

# 626
Здравейте, и моята Марина не спа снощи, уффф...
Както казва една приятелка, до 3-5 годишна възраст е зора Sad
У не е акала 2 дена, реве пъне се милата, чудя се дали да помагам или да я чакам сама да се изака, толкова се радвах че ака по 10-тина пъти, какво и стана не знам.

# 627
  • Deutschland
Моето диваненце се научи да спи при мама и тате в леглото и да го милвам по главичката и да му дишам в лицето когато спинка.Имам приятелка която си купи кенгуру на Baby Björn и е много доволна.И мислч че не е рано за кенгуро.Мисля и аз тези дни да си поръчам такова.

# 628
  • Cambridge, UK
addri, чакаме снимката Wink
аз като изявен специалист по секс шоповете  Embarassed ще ви кажа (Еди  Laughing) къде се продава

момичета, честити месечинки на всички
ние растем, пълним памперсите до горе, плачем със сълзи и се усмихваме!
пищим от 18:30 до 22:30 всяка вечер - една приятелка ми каза да го обръщам да спи по корем като започне да реве много и действа, ако искате пробвайте и вие

прегръдки и   bouquet на всички, ние отиваме да се къпем

# 629
Изпратих ви паролата на лични.

Днес май Диди на Мира стана на 2 месеца - леле, как се изниза времето... и Белослава колко е пораснала...Мария, вземи да пратиш някоя снимка от Дубай на Валерия. Наистина Плами къде се изгуби? И ние другия петък ставаме на 2 месеца - с всеки изминал ден си личи развитието и разликата.

Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт