ЛЮБИМИ руски песни, филми, вицове...

• 86 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Като сме тръгнали да показваме великолепни снимки, ето го и моят град  Wink
http://clubvita.narod.ru/Tula.htm

# 721
  • Балчик
Вижте и моята любима Константиновка ( Донецка област) Гарата, която на отиване с нетърпение чаках да видя, а на връщане ми носеше толкова тъга; парк " Юбилейный", където се разхождахме; трамваите, с които ходихме в кинотеатр "Спутник" и "Ленин"; къщичката на улица "Ульяновская", намерена в нета, но много приличаща на нашата; магазин "Жемчужина", от където милата ми маминька, която не е между живите вече ми купи първите ми златни обици и златния ми пръстен за абитуриентския бал и накрая- мила родна картинка, която може би е скъпа и на други, освен мен- релсите и съоръженията за подмяна на колелата във Вадул- сирет (или Унгени, в зависимост от маршрута на влака). Heart Eyes Големият си син и мъжа си успях да заведа, но много бих искала и с малкия да отида, много искам да видя още веднъж този град, да отида на гроба на маминька, където никога не съм била, за съжаление. Cry

Няма да се върне никога онова време, за съжаление. Мили детски спомени. Heart Eyes

http://djemma.snimka.bg/europe/konstantinovka.630464

# 722
  • София
Вижте и моята любима Константиновка ( Донецка област) Гарата, която на отиване с нетърпение чаках да видя, а на връщане ми носеше толкова тъга; парк " Юбилейный", където се разхождахме; трамваите, с които ходихме в кинотеатр "Спутник" и "Ленин"; къщичката на улица "Ульяновская", намерена в нета, но много приличаща на нашата; магазин "Жемчужина", от където милата ми маминька, която не е между живите вече ми купи първите ми златни обици и златния ми пръстен за абитуриентския бал и накрая- мила родна картинка, която може би е скъпа и на други, освен мен- релсите и съоръженията за подмяна на колелата във Вадул- сирет (или Унгени, в зависимост от маршрута на влака). Heart Eyes Големият си син и мъжа си успях да заведа, но много бих искала и с малкия да отида, много искам да видя още веднъж този град, да отида на гроба на маминька, където никога не съм била, за съжаление. Cry

Няма да се върне никога онова време, за съжаление. Мили детски спомени. Heart Eyes

http://djemma.snimka.bg/europe/konstantinovka.630464

Баща ми последните години живял и работел в Константиновка, а аз съм родена на 12 км от нея в Дружковка... Peace

# 723
  • Балчик
о, землячка. Hug bouquet  Ходила съм много пъти и в Дружковка, и в Горловка. За съжаление сега не  е като преди- всичко е променено, някои сгради не са подържани, западнали са, много ми е мъчно за това. Толкова красив град беше.

# 724
  • София
Аз за последен път бях 1999 година за 1 седмица с голямата си дъщеря (тогава беше на 1,5 год.) И се разболя милата, та не можах като хората да се видя с близките и приятели и в 2007 - пак за 1 седмица, когато баща ми е починал. Пак не можах да се видя с никой....

Не знам дали ще ходя там въобще... Тази година ще каня мама на гости, да се запознае с внуците си, че татко така и не успя.... Confused

# 725
  • Балчик
А аз последно бях 1995 г, тооолкова отдавна. Дядо ми не е добре, но нямам възможност да отида да го видя.

# 726
Носталгия.
Аз съм родена в СССР и не мога да възприема Русия и Украйна отделно!

Grinning И аз  Wink

Тук как ми липсва ОРТ т.е. руската телевизия .... в Бг. само нея гледах  Peace имах си любими предавания , едно от тях бе  Давай поженимся  Grinning

http://review-planet.ru/2011/06/ozero-bajkal-zhemchuzhina-rossii/ Красота  Flutter

Бързам веднага да ти кажа да си я гледаш по нет-а от www.1tv.ru. Оттам взимаш архива и си избираш, има всички "Среда обитания", "Давай...", "Модн. Приговор" и пр.
Много ми харесва "Закр. показ" - сериозно кино.

Като готвя или прочие дейности с ниско КПД Simple Smile компа ми е на плота и гледам оттам ОРТ ( "Среда обитания" и др. подобни) . Дори "Модн. приговор" е в пъти по смислено от бг ТВ аналогични неща за мода, с които никога не си губя времето.

За Байкал нямам думи.
На всички мерси за споделените прекрасни снимки.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 13:48 от Miraetta

# 727
  • София
А аз последно бях 1995 г, тооолкова отдавна. Дядо ми не е добре, но нямам възможност да отида да го видя.

да, много е скъпо и няма пряк превоз.
Аз пътувах София-Киев  и Киев-Донецк със самолет, а после до Дружковка с рейс...
Излезе към 600 $ отиване и връщане

# 728

И всички  сериали , руски гледам от там - без да тегля. Достатъчно условие е да са качени , иначе ако в момента го дават по руската  по- късно ги качват.

Моля те, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изгледай сериала "Сваты"!!! Всичките 4 сезона!!! Няма такъв смях!  Mr. Green

http://seasonvar.ru/serial-1776-Svati-4-season.html

Киса,

Много благодаря, не знаех за тази възможност.

# 729
  • Tам през Атлантическия океан
Ех , момичета благодаря  Hug ви

Снимките на Джемма  ме върнаха в  летните ваканции където ме пращаха в Старая Русса ( на 270 км. от Питер) - Новгородская обл. при баба  Flutter някои сн. все едно са от там  Flutter

http://www.wise-travel.ru/image/big/19608.jpg красная рябина

Miraetta
Grinning
за съжаление не става през нета Sad туко що пробвах , пише че няма сигнал в страната която съм  Sunglasses

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:23 от Desss

# 730

Miraetta
Grinning
за съжаление не става през нета Sad туко що пробвах , пише че няма сигнал в страната която съм  Sunglasses

Имаше опция да си поръчаш абонамент и изброени страни, но съм мнооого неграмотна технически и не мога да дам по-точен съвет.
На основната страница поне влизаш, нали? Там има адрес за въпроси. Ако не ти е проблем да ги попиташ за уточнение за конкретната страна.
Успех !

# 731
Аз за последен път бях 1999 година за 1 седмица с голямата си дъщеря (тогава беше на 1,5 год.) И се разболя милата, та не можах като хората да се видя с близките и приятели и в 2007 - пак за 1 седмица, когато баща ми е починал. Пак не можах да се видя с никой....

Не знам дали ще ходя там въобще... Тази година ще каня мама на гости, да се запознае с внуците си, че татко така и не успя.... Confused
ЛУС , дано да дойде, стискам палци. Много тъжно си го написала... Пролетта , бях на бал на един братовчед на Казака, който е женен за украинка и тя като теб само веднъж се върна за погребението на баща си. А с баба Вера , майка се запознахме на бала на внучката й и тя твърдо е решила да дойде тук- много й хареса. Сега оправят нещата по продажбата на жилището в Киев , за да може да си купи тук. Помисли за такъв вариант...

# 732
  • Балчик
Той вариантът е лесен, ама пусто  някои искат да са си там, където са родени. Майка ми оправи всички документи на дядо, пенсията превеждаха тук, дойде. След 10-тина дни разплакан каза, че е сънувал баба ми и каза, че ако майка не му купи билет, той ще си купи и ще замине, не можел да я остави (а тя е починала). Много плака на тръгване и каза, че вероятно ни вижда за последен път, но си замина...
По-възрастните трудно приемат драстични промени.  Sad

# 733
Ох............момичета, просълзихте ме..... Heart Eyes
много силни чувства, много истинско, много житейско!
отдавна не съм писала тук, но този път друго и няма да мога да прибавя. Blush

# 734
Джемма - точно това ме впечатли баба Вера. Тя казва:Там у меня уже никого. А ведь любимые люди делают жизнь. Муж похоронила , подружки тоже или съездали к детям. Что мне делать одиночнкой? А тут дочь , дети... И я помолодею!"

Страхотна е! И понеже само аз говорех руски ме изпълни тая жена с чувството си хумор...  И е на 75 г.- Наташа е дълго чакано дете. И аз  Shocked така гледах на 75 да смениш старната , езика ... Но тя е твърда. И даже ми каза , като й домъчнеело - с лютеницата щяла да се утешава. Grinning
Вярно, и до характер е...

Общи условия

Активация на акаунт