Слънчева седмичка ни зове - 19.09 - 25.09

• 9 447
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
ааа няма такова нещо;) Моя мъж нали много отворен инжинер се пише - така и не разбра как точно да нагласи фотоапарата на самонимачка!! Имам не повече от 5 снимки заедно с него и на половината рева ,защото сме на потъналата подводница.
жалко че майка не дойде;)) иначе щяхме да имаме солиден материал за семейния албум хехеххе
ЕЕЕЕЕ жалко .... другия път и майка ти с вас  Wink професионален фотограф ще я правиме жената  Grinning Wink
пускай да гледаме  Grinning

# 166
  • UK
Jungle, имаш талант за писане ще знаеш Grinning
беше писала някъде,че мъжа ти е работил в Парсънс-и аз намерих моя там Grinning

# 167
Jungle, имаш талант за писане ще знаеш Grinning
беше писала някъде,че мъжа ти е работил в Парсънс-и аз намерих моя там Grinning

света е малък;) може и да се окажат познати;))

# 168
Джънгълче - оценнка 6 (от българската система Laughing)  Hug
Аз даже не знаех, че сте на почивка.
Филма за Пърл харбър съм го гледала не един път. Историята покрай това място наистина е потресаваща Sad
И аз да си кажа - другият път с мама, че тя е спец на фототата Grinning Flutter

# 169
  • Italia
Jungle 4е,голям образ си  Wink Така хубаво си го написала,4е 4овек може по4ти да се по4увства сякаш е на Хавай  Blush
Искаме снимкииииии  Wink

# 170
Dobro utro momi4eta,

Hondi4, mnogo blagodaria za v4era6nata recepta za 4u6kite  love001 - obe6tah za dnes da po4erpia, ama ako kaja 4e muj mi iziade vsi4ko i az se dokopah do edna edinstvena - 6te poviarva6 Hug
Doritt4e, blagodaria za filiiikata s luteni4ka - abe mama ne doide li? Ili si ia krie6 ti? Eee sega 6te ima iako glezene Wink Ama to sega ti e padnalo - davai newsm10
Jungy - bravo za razkaz4eto/skrit talant - ama nie go razkrihme smile3521/

A na vsi4ki ostanali mnogo   bouquet i vesel i slan4ev den ot men  food010 lovekiss smile3531

# 171
ДОрит, каква е тази контрабанда с лютеница Laughing (6 бурканчета за мене моля Whistling)
Макдировски, благодарско за сутрешната почерпка. Hug
Полич, радвам се, че са ви харесали - еле пък на половинката. Кой вариянт стъкна?
Майка, ами ако това ти звучи успокоително щерката (голямата) и тя така скърца като спи. Правихме изследвания (преди 2 години - щото тогава почна) за глисти - нямаше, консултация с джи пито. Каза, че може да бъде на нервна основа също, може и безпричинно така да си скърца. Но съм я забелязала, че когато някоя храна много й харесва го прави пак (все едно нарочно Crazy Grinning)

# 172
  • Spain
Джънгълке голям разказ и се посмях и поплаках ..може6 ги тея работи ,можеш ги .поздравления не само за по4ивката а и за хубавия разказ  Mr. Green

# 173
Doritt4e, blagodaria za filiiikata s luteni4ka - abe mama ne doide li? Ili si ia krie6 ti? Eee sega 6te ima iako glezene Wink Ama to sega ti e padnalo - davai newsm10

Мама вчера дойде и утре заминаваме на weekend в Австрия. 261uu  car003  Донесе ми един бременен сукман и съм много елегантна  4470(умря циганката дет ме хвалеше yes).
Като тръгнах сложи тенджурите да готви newsm64 и сега само гледам часовника и се чудя дали да си ходя до нас за обяд. 1dating

# 174
  • Italia
Хонди,и аз ги мернах рецептите за 4ушките в Готварския и понеже мама ми прати два буркана пе4ени 4ервени 4уш4ици и имам малко сирене за изяждане смятам да се пробвам дове4ера ( нали ме е обзела някаква кулинарна мания  Embarassed Twisted Evil ).
Само се 4удя дали да ги панирам с галета или с браШно  newsm78
Поле ти твойте с какво ги прави ? Thinking

# 175
Milenkata, merci i na teb za pulnocennata zakuska Hug i kaivenceto Hug
Hondi4, purvata - tazi deto parvo se pekat, ama mai ne gi doizpekoh kato horata, 4e posle beleneto be6e ujas, ama kato stanaha nakraya servirah vsi4ko i re6ih da zvanna na na6ite po telefona i dokato az rediah sladki prikazki muj mi sladko si prilku4i porciata i po edno vreme zabeliazah kak se prehvarli i na moiata - ottam maika mi vze da mi murmori "Takav goliam muj i da ne mu napravi6 dostata4no 4u6ki" hahaha  chef
Eeee ama posle se skasa da me hvali kolko vkusno bilo - to4no kato po restorantite na moreto Joy i v Sofia. 

# 176
ДОрит, каква е тази контрабанда с лютеница Laughing (6 бурканчета за мене моля Whistling)
Ми... то беше малко тирче, ама след като изядох една камара, само до 12 можех да броя. newsm62

# 177
Milenkata, ami poradi lipsa na galeta /6toto malko mi be6e zle v4era i ne izliazoh do magazina/ gi panirah v bra6no /ama to hi4 ne bilo lesno/ - az polzvah tuk ne tezi ogromnite debeli 4u6ki kato kambi, ami tezi salatnite.
Doritt, ia ne se 4udi ami biagay vka6ti, 4e jenata koi znae kakav specialitet e zavartiala, haide pak hapni i za nas Wink I ne li6avay bebo Hug - 4udesno da si izkarate v Avstria, pak ti za posle si znae6 smile3509

# 178
Майка, ами ако това ти звучи успокоително щерката (голямата) и тя така скърца като спи. Правихме изследвания (преди 2 години - щото тогава почна) за глисти - нямаше, консултация с джи пито. Каза, че може да бъде на нервна основа също, може и безпричинно така да си скърца. Но съм я забелязала, че когато някоя храна много й харесва го прави пак (все едно нарочно Crazy Grinning)
майка,
и аз имам подозрения, че поскоро на нервна оснаова са тея скърцания, ама мъж ми не си признава , че скърца само като е под пара иначе не....

# 179
майка,
и аз имам подозрения, че поскоро на нервна оснаова са тея скърцания, ама мъж ми не си признава , че скърца само като е под пара иначе не....
E niakoi hora si primliasvat nasan, vse edno 4e si hapvat po vreme na san Wink Seriozno bez maitap Flutter

Общи условия

Активация на акаунт