Лосион за тяло за много суха кожа

• 20 695
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
забравих ДА КАЖА , ЧЕ ЗА ТВОЯТА КОЖА,КАТО ЧЕТА ЛИСТОВКАТА ПОДХОДЯЩО ЩЕ Е САФЛОРОВО МАСМО -ВЛАГОЗАДЪРЖАЩО, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТА НА КОЖАТА, ПОДХРАНВА  И ПОЧИСТВА КОЖАТА.

# 31
Това масло за тяло на Ейвън с минерали от мътво море е просто вълшебно. Горещо го препоръчвам:
http://www.avon.bg/PRSuite/productdetails.page

# 32
Многократно са ми препоръчвали Ексипиал (Excipial?), но нямам идея откъде да си го набавя.  Simple Smile
Някой от тук да има отзиви?

# 33
  • В къЩи.
Това масло за тяло на Ейвън с минерали от мътво море е просто вълшебно. Горещо го препоръчвам:
http://www.avon.bg/PRSuite/productdetails.page

Излизат много продукти  newsm78.Може ли да намериш фото само на маслото   Praynig

# 34
Като твърд привърженик на био козметиката, зимата ползвам 
това
Става и за лице.
Бързо попива и може да се нанася и сутрин. Аз обаче го ползвам основно вечер.

# 35
Многократно са ми препоръчвали Ексипиал (Excipial?), но нямам идея откъде да си го набавя.  Simple Smile

Както вече споменах, препоръчвам го. Съдържа урея и е подходящ за много суха кожа. Има различни варианти. Също има и вариант с бадемово масло. Продават се по патеките.  Peace

# 36
Някой ползвал ли е лосиона за тяло Happy Time на Nivea? Моля,кажете впечатленията си от него . Добре ли хидратира , приятно ли мирияе,бързо ли попива... благодаря.

# 37
  • Варна
Аз съм с много суха кожа и ползвам само продукти на  Avene, за мен няма по-добри!

# 38
  • Бургас/Пз
Body Shop butter

# 39

Както вече споменах, препоръчвам го. Съдържа урея и е подходящ за много суха кожа. Има различни варианти. Също има и вариант с бадемово масло. Продават се по патеките.  Peace

За Ексципиала само да поясня,че има 2 варианта-2% за суха кожа и 4% за много суха.Ползвала съм за сина ми 2%-наистина е страхотен,много лек,попива бързо и омекотява кожата много добре.За 4% ми се струва,че ще е доста по-мазен,но то си зависи и от кожата.

# 40
# 41
  • В къЩи.
Олиото за тяло не ви ли остава мазно по кожата  newsm78

# 42
  • UK
Ползвам бебешкото олио на Джонсън, но не след всеки душ, а няколко пъти в седмицата само. Оставям го малко да попие преди да се облека и не оставя следи. Иначе много искам да пробвам нещичко на Боди Шоп, обожавам кремове за тяло в кутия, а не в бутилка Simple Smile

# 43
Олиото за тяло не ви ли остава мазно по кожата  newsm78
не
особено ако е нанесено на мокра кожа и след душ когато порите са отворени- попипва и остава много мека кожа

# 44
Здравейте!А може ли да ми препоръчате лосион за тяло за суха,но много чувствителна кожа.Преди време си взимах от Орифлейм и Ейвън,но внезапно получих някаква алергия,така и не разбрах от какво и преустанових всякакво мазане.Не съм ползвала лосион за тяло от поне 2 години от страх да не се появи пак ужасната алергия,но кожата ми си иска нейното - много суха е.Пробвах няколко пъти с бебешко олио на Джонсън,но някак си не ми е комфортно с него.Ще се радвам,ако някой със същия или подобен проблем сподели мнение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт