Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 Меги, аз правих тези http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg38035.html#msg38035 страхотни са, но им трябват няколко седмици да омекнат.
Иначе ей тези са много ефектни и бързи масленки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=293589.0 Аз вече два пъти правих,че уж за празниците, пък ги ометохме първите  Wink Ето така изглеждат и се правят http://www.youtube.com/watch?v=fSRCw7FLdXI...не съм снимала моите.

# 286
  • София
Записваме се, плащаме малко глоба...

И пожелаваме на всички наборчета весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници!

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 21:35 от rally

# 287
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Рали, Мерси за пожеланията, на вас също пожелаваме страхотно да си изкарате празниците  Grinning Снимките отново са много хубави и моделите също  Heart Eyes
Валентина, и на вас весело изкарване и да са ти е жив и здрав рожденника   bouquet
Геринг, много оригинални сладки, мерси за рецептата. Зачудих се дали да не направя и аз една доза  newsm78
Меги, успех с готвенето, дано всичко да ти стане вкусно. Аз пък съм си взела помощничка и сега ми прави сърмите,а аз отивам да направя баницата  Wink
Тонито, айде стига с тези болести, аман,  да се махат вече #2gunfire Напоследък само за това говоря доктори, лекарства и т.н. писна ми вече  smile3511 Сега чакаме Христина да оздравее напълно за да дадем секрет и да видим дали няма някакви буби за лекуване. Добре, че баба и се съгласи да я гледа, та няма да я пускам и на ясли докато се позакрепи.
Ивон, много добре изглеждаш, наистина ви личи, че сте много щастливи и двечките  Heart Eyes
Мишонка, кога се местите, не смеех да питам   Blush да не съм пропуснала. Ние май го минахме този период с опъването, но то не се знае може пак да влезем в него  Whistling Спомням си ,че един път след такова опъване,тръшкане и рев, за да я успокоя я вкарах в коритото да се плацика и даже там я храних  ooooh!.
Di&Ro, при нас нищо не помага за къпането, сигурно и козирка няма да помогне, не са будали вече децата, но открих, че зора е да и измия главата 1 път и после е много щастлива и не се сърди толкова като и я мокря. Мерси за сайта, наистина има интересни неща.
 55

# 288
Момичета, ние заминаваме за празниците при майкини и ще се върнем до година Laughing
Искрено ви пожелаваме: Много топлина в душите, много светлина в очите, много щастие в сърцата!Много целувки Heart Eyes Весела Коледа, Щастлива Нова Година! На Коледа стават чудеса, пожелайте си нещичко!!!

# 289
Мацки на всички пожелавам много хубави емоции през празничните дни![/b]
Ние ще пътуваме, така че може би ще се включа след няколко дни.
На всички желая много здраве и много щастие!

# 290

Привет, мили момичета!!!
Искам да ви пожелая
незабравима Коледа,
здраве, много сбъднати мечти
и на всяка от вас
по едно Коледно чудо!!!

# 291
  • София
Nature Snowman Close-mas: Nature Snowman Close-mas: Nature SnowmanЧестита Коледа мили момичета.Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и нека топлината в домовете Ви никога не угасва.  Nature Snowman Close-mas: Nature Snowman Close-mas: Nature Snowman bouquet

Всички вече са заспали ,време е да мине дядо Коледа  santa2  madnoel

# 292
  • Пловдив
  madnoel santa2 People Santa Честита Коледа момичета! Пожелавам ви много повече усмивки, здраве и разбирателство! Бъдете щастливи! madnoel santa2 People Santa

Честит Имен Ден на Хриси на Валентина! Честит празник и на всички останали именници! Да са живи и здрави!   balonisanta2 baloni

Ето и малка почерпка от моята именничка:

# 293
  • София
Честита Коледа и от мен! Пожелавам ви здраве, любов и  много коледни чудеса за вас и семействата ви  Hug
Честит имен ден на Хриситата на Ерисии и Валентина, както и на всички останали, които имат имен ден!

# 294
МИЛИ МАЙЧЕТА, ЧЕСТИТО И БЛАГОСЛОВЕНО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ОТ НАС С ВАРТИ!!
Бъдете щастливи и здрави и нека покрай трапезите и гостите да не забравяме истинският смисъл на Коледа - роди ни се Спасител, за спасение на душите на тези, които повярват в Него.
Не мога да ви намеря точен цитат, но ви поздравявам с едно супер готино парче всичкии и чакам да гледам коледни снимки:)   bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=5r9V5WV_Fbk&feature=related

# 295
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МОМИЧЕТА. МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ВСИЧКО ДРУГО Е МАЛОВАЖНО!!!

Карито ни прави сами да си говорим. За всичко е тръшкане и не - ooooh! ooooh! Селмичка давай книгата моля, че ми иде да я вържа малката с пацал в устата.

Нищо не помага, освен ако я плаша с кумчо вълчо, но не ми се вижда правилно и го използвам само вечер кагато е имало час тръшкания и рев, че не иска да спи. Но пък работи безотказно за сега. Само като и кажа че вълчо взима ревящите деца и млъква на секундата  newsm78 и заспива.

През деня е терминатор та дрънка - любимо занимание е скачането по канапето, а аз до нея да не се пребие, ако я сваля пищи като заклана...

Стига за нея. Сега да се оплача - пак напълнях, не знам с колко, няма батерия кантарът, но предполагам към 65 съм станала  Cry Cry
толкова мъка да стигна 61 и пак нагоре- ако чуете че някой е умрял от глад на нова година - аз съм, няма да хапна нищоооооооо повече.

Отделно в София сме наводнили входа
До 1-я етаж е стигнала водата, а ние сме на 7-ми. Избила е тоалетната, казанчето  Outta Joint детската е с надут паркет, холът също, още не сме видяли щетите, но направо ми се реве, сега ще има пренареждане, циклене и лакиране... отварт.

Е оплаках ви се коледно-  Blush

# 296

Всяка Нова година започва с нови надежди – искаме да сме успешни, да се доказваме и да напредваме кой за където се е отправил. И така почти цяла една година се стараем да спазваме ритъма... но има едно време, когато  искаме да забравим проблемите, игнорираме неприятните мисли и сякаш потъваме в една седмица на сладко, топло и щастливо безвремие. Ние  все още сме обсебени от нещата, които ни предстоят да свършим на финала на годината. Но въпреки това – въпреки морето от задачи, въпреки планините от задължения, пред нас вече проблясват светлините на идващите празници.Настъпва най-обичаният празник - Коледа. Коледа ни прави по-добри и по-мъдри.

Бъдете здрави вие, вашите семейства и вашите близки, за да имате сили да се борите с всичко!
Пожелавам Ви да бъдете много обичани и усмихнати, да си починете покрай празниците и да съберете сили за нови успехи!
Пожелавам ви сбъдване на най-съкровените ви мечти ..... никой не го заслужава повече от вас!

Пожелавам ви повече радост, по-добри перспективи и по-големи успехи.

Нека 2010г. бъде едно по-добро начало за едно по-добро бъдеще, една по-добра финансова година за едни по-усмихнати хора.

Весела Коледа и Честита Нова 2010 година!

.... и внимавайте с монетата от питката, защото е доказала с годините липсата на хранителни качества и денталните проблеми, които създава в някои от опитите за поглъщане

# 297
Честита КОЛЕДА на всичкии!
Бъдете щастливи, обичани, преуспели !

Чудесни са всички пожелания. jazznia , направо ме разчувства  Peace и аз се присъединявам.

Меги, ужас за наводнението... Rolling Eyes
Рали, не ми се отварят снимките, а така исках... Rolling Eyes

Ние празнувахме в нас... Децата получиха страхотни подаръци. Велин получи заветния камион за боклук и на другите неща не обърна почти никакво внимание. Ама наистина  се оказа много забавен този камион. Laughing Намерихме го в последния момент.
Вчера ходихме да разгледаме  площада с многото светлини. Чудесно беше. А през деня на среща с дядо Коледа. Всичко добре, обаче днес Велин май на болен ми прилича. Все му се спи и нищо не хапва. Дано леко се разминем Praynig Ох, само толкова , че много мрънка.
На всички  Hug Hug Hug

# 298
Привет и от нас!!!! ПЪРВО!!!!! ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!! Нека всички да бъдем здрави и усмихнати!!!

И сега да ви почерпя за именния ден на детенцето и мъжо!!! Нека да ми бъдат живи и здрави!!!

И ПОНЕЖЕ Е СУТРИН И КАФЕНЦЕ Wink

И забравих да кажа че втора година паричката се пада на малкия Laughing

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 09:18 от anelia 10

# 299
добро утро  Simple Smile

Честито Рождество Христово!
Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година,
за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме
 по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Бъдете живи, здрави и истински щастливи!

Благодаря ви за пожеланията за именния ден на Христина   bouquet
и сега да ви почерпа и за днешния имен ден на малкия , мъжа ми и майка ми , пожелавам си да са ми живи и здрави най-вече!

и честито на всички именници , да са живи и здрави
честит имен ден на Стоян на мама Bbibbi ,Стоян на мама Mira_V ,
Стоян на мама valya_and ,Стефан на мама Jutoo,
Станислав на мама Мпулле и Стефан на мама anelia10 !!!

anelia 10  благодаря за почерпката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт