Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аууу, Наде, зло да те забрави   Честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве, любов и късмет!!!

Честит рожден ден, Преславче! И на теб пожелавам много здраве, любов и късмет!!!

Весело изкарване  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 22:49 от geriing

# 526
Наде, Преславче, Честит Рожден Ден!!! Живи и здрави, много късмет, щастие, любов, бъдете обичани и уважавани!

Честит празник и на всички останали майчета! Нека любовта топли сърцата ни, а винцето душата ни Laughing

# 527
здравейте мацки Simple Smile
честит празник и от мен , минавам късно с една скромна почерпка  
Наде, Преславче, Честит Рожден Ден!!!
 Пожелавам ви да сте живи и здрави, много късмет, щастие, любов!!!
приятно изкарване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
п.п. днес се иска прошка и аз искам да ми простите ако съм ви обидила с нещо

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 22:08 от valen_tina

# 528
  • София
Наде, Преславче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве, късмет и любов!

Ние днес голям празник изкарахме - няколко часа в Пирогов с Крис. Добре е; във вторник ще ходим да му свалят превръзката, дано всичко е ок.

# 529
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Честит Рожден Ден на Надя и Преслава! От все сърце Ви желая и на двете много здраве, щастие и разбирателство!   bouquet
Валентина, Честит Празник!   bouquet На теб също ти пожелавам най-вече здраве, а останалото е каквото ти си пожелаеш, това да ти се сбъдне!
Танини, надявам се, че Крис вече наистина е добре  Praynig
Меги, как си ? Цистита е нещо много неприятно и болезнено, да не говорим, че когато ми се случи ми минаха какви ли не от лоши по-лоши мисли през главата. Дано да не се повтаря вече  Praynig
Альона, много неприятна е тази диагноза, много бавно минава,много мъчно ми стана за Дими. Дано при вас нещата да се оправят по-бързо. fingerscrossed
Томасито, много се радвам , че и ти се включи  Simple Smile Как сте ? Пусни някоя снимка на малкия разбойник  Heart Eyes Много ти е красив аватара  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 09:03 от erisii

# 530
Привет момичета в този хубав снежен ден Heart Eyes При нас цял ден тихо се сипе пухкав бял сняг  Simple Smile, страхотна красота е! Лени си поигра добре навън, сега спи, а мама ще поплете Wink Ето и няколко нови снимки: http://bebeoktomvri.snimka.bg/children/elena-na-mama-mimoza.208763.17417898

Танини, какво е станало с Крис? Дано да не е нещо лошо Praynig

Альона, каква е тази диагноза? Дано бързо се оправите Praynig

# 531
Томасито, много се радвам , че и ти се включи  Simple Smile Как сте ? Пусни някоя снимка на малкия разбойник  Heart Eyes Много ти е красив аватара  Heart Eyes

ей го домочадието, като косматия субект основно се използва за бърсане на мръсни крака и ръце, когато ни е студено се завиваме с него...въпреки съпротивата от негова страна.

# 532
Благодаря ви на всички за милите поздрави! Hug Hug Hug

Преславче, бъди жива и здрава! От сърце ти желая всичко най-добро! Hug Hug Hug

Галенце, много се радвам че пишеш! Да целунеш Жорката от мен - страшен сладур е! Hug Hug Hug

И на всички ви пожелавам да бъдете винаги влюбени и щастливи!

Танини пиши как сте? Какво се случи с Крис?
Утре непременно ще мина вечерта ,за да видя как сте всички!
Хубава вечер, аз лягам, че нещо трудно мърдам тази вечер от умора.

# 533
Честит рожден ден Преслава.Да си жива и здрава,много любов и късмет!!!  bouquet  bouquet

Танини-дано бързо се оправи Крис,кажи какво е станало?

Мимоза-Лени е много сладка,а как искам и аз малко студено,тука ще изпукаме от жега.

Гале-радвам се и аз ,че се разписа пък макар и само с една снимкчица на синечко.Много  епораснал и е голям сладур.Ти пиши по-често.Айде скоро ще се видим ,живот и здраве.

# 534
Момичета - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!! ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ СТОКРАТНО НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА! ОБИЧАМ ВИ МНОГО ДА ЗНАЕТЕ!!!
Аз чак сег а сколасах да стигна до форума, че нали кръгла годишнина заформих и не бях в София...Стана страхотен купон, който с радост ще помня цял живот. Направих си спомени, които ще ме топлят някой ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

В краткост за нас - нищо ново...Денис расте като гъбка  Heart Eyes, слуша без да се престарава особено  Whistling, напоследък обаче взе да нахитрява...случайно една сутрин се поддадох на неговото мрънкане, че не иска да ходя на работа, той осъзна, че това е работещ лост за манипулация и сега, като резултат, почти всяка сутрин реве като го оставям на бабата  Thinking...

Една магийка за всички болнички дечица...само здраве и весели игри!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А аз обратно на работа  Naughty

# 535
# 536
Привет на всички!!!  bouquet
Принавам, е не съм ви ела много обстойно, стискам палци болничките да оздравяват и повее никакви лоши емоции и преживявания!!! Hug
При нас нищо ново или поне за мен няма ново, Коско е ОК, расте и палавее, научава нови неща, песни, думи и т.н., разбира се и щуротий, но това му е работата сега!!! Hug
Целувки на всички и хубав ден!!!

Аз имам повод да почерпя, днес стават 6 години от както сме заедно с половинката ми, заповядайте, да ви е сладко *INLOVE*

# 537
Срам несрам да се запиша и аз.
Ние сме добре, малката ходи на ясла аз на работа, но след работа като се прибера се зарибих тук по тоя пусти фейсбук и непитайте. Моя мъж без да имаме брак май ще се развеждаме  Embarassed
Целувам всички малки-големи октомврийчета, бързо да оздравяват болничките и на празнуващите много здраве и любов им пожелавам.
Пак ще пиша сега ще организирам един малък ремонт у нас и се ровя тук за инфо и ще намина пак да пиша.

# 538
Момичета и деца, хапнете и пийнете за мое здраве,днес ставам на 25  Laughing

Булечка-честита годишнина,дълги години да се обичате и уважавате.  bouquet

Ирен-внимавай с тоз фейсбук Wink

И къде сте пак всички Sad?

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 13:31 от mishonka95

# 539

Честит празник, mishonka !!!
Всичко най-хубаво ти желая!!!

Общи условия

Активация на акаунт