Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА-
Всички да сте с румени бузки и широки усмивки.

[/b]

Сега се опитвам да кача в уебшотст, напарво ми се гади от тези сайтове, явно при мен е проблемът, толкова бавно качвам, една по една, няма фликър, няма снимка няма уебшотст... все същата работа. После ще напиша и коментари към снимките и ще ги пусна, дано до полунощ успея.

ЕЙЙ Мпуле да ти е живо и здраво мъжлето и много да те глези.

еврикаааа
http://meggyv.snimka.bg/travel/bansko-2010.478817

паролата я смених - пускам на лични. Пак може да си стане нашата парола, лесна е, но скоро разбрах, че старата я знаят много хора без да са в темата ни и не ми стана гот, че като се сетя какви снимки съм пускала, леле главата ме заболя.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 01:07 от meggyv

# 586
  • София
С малко закъснение
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте румени, червени, бели и засмени!

Меги, дай паролка
Мпуле, да ти е жив и здрав мъжа!

Утре ще пиша повече
 Hug на всички

# 587
Честита Баба Марта, момичета!

Да са ни здрави и засмени сладките Октомврийчета  Heart Eyes

Меги, пусни паролка и на мене  Praynig може и в скайп за по-лесно.

# 588
  • Пловдив
Ааааа, и аз искам парола  baby_neutral
Мпуле, да ти е жив и здрав рожденника   bouquet
Булечка, много е сладък Коско  Heart Eyes

# 589
  • София
Диди, да ти е жив и здрав мъжот и мноооого да те обича и глези  Hug
Меги, и аз съм на опашката за паролка  Wink
Хубав ден момичета  Hug

# 590
Честита Баба Марта на всички от нас!

Живи, здрави, румени, засмени, щастливи и обичани!!!

Диди, жив и здрав да ти е милото Laughing Много да те цели и обича!

На болничките да оздравяват!

Днес много кофти времето тук в Сф #Cussing out Дъжд, мъгли и мрачно, ооооооооооооооооооооо #Crazy
Ние сме добре, растем и дивеем. Гледам да се навън колкото може повече и така.

# 591
  • София
Меги, страхотна е Кари, голяма  красавица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пу пу

# 592
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ха добро ви утро, аз днес се правя на домакиня, правя кекс, пълнени постни зелеви сърми, чакам мъжо от пазар, че гости ще си имаме, един сладур колкото Кари.
Мимоза и тук вали и мрачно, но пък на мен ми е едно весело, сигурно защото съм самичка  Mr. Green

Лени я пусни снимки на Нолито моля, скоро гледах бебешорските и пак видях голяма прилика между Ноли и Кари.

Гери  Heart Eyes Heart Eyes

# 593
здравейте Simple Smile
честита бабамарта ! да сте бели и червени, весели и  засмени ![/center][/size]
Мпуле, да ти е жив и здрав рожденника  и много да ви обича !
Меги и аз искам парола Simple Smile

# 594
Мегиииии , нямам думи, ще кажа само, че като решим за второ искам да е девойка като твоята!!! Hug

Ей, я дайте по-серизоно, само по снимки се гледаме, и то само децата показваме, аааааааа, аз пък искам на живо!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Дайте да се разберем за една Пролетна срещичка!!!

Диде, да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша иглези!!! Wink

Хайде хубав ден на всички, много гуш и цун за всиюки!!!  bouquet

# 595
Мегииииииии, страхотни снимки, страхотно сте си изкарали си личи! Кари много е пораснала! Къде бяхте?

И аз искам пролетна среща! Peace Подкрепям Танчето!

# 596
Пращаме целувки на красивата скиорка Кари от Вили   love001

Браво на вас- добре сте се забавлявали в Банско.
Меги, аз улучих паролата, ей така от втория път на майтап  Embarassed Голяма съм хакерка значи Laughing
Булечка, и Коско е страшен чаровник и тези мартенички...., а ти отново получаваш поздравления за сръчността.
Mpulle , да ти е жив, здрав и любящ мъжът. Да те слуша и да ви забавлява. Laughing
Отдавна не си показвала сладък Сани. Дай някоя   снимка от тържеството.

Такааа ние вече се вписахме в прословутия регистър на чакащите за детска градина. Да видим дали ще ни проработи късметът на лотарията. Цялата процедура беше направо за филм. Толкова е абсурдно всичко. А на мен ми е даже  обидно да ни подлагат на всичко това. Тези документи, условия, списъци, опашки...томболи. Незнам къде живеем, но със сигурно не се чувствам в Европа. Голяма мизерия.
Ха така, оплаках ви се, сякаш не си ги знаем тези работи, но сега ми е по-добре.

От нас това набързо, а за вас много Hug Hug Hug

И малко предварително да ви честитя утрешния празник. Дано да имаме много повече поводи да се чувстваме добре в БГ.
  bg newsm24  baloni

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 20:31 от _Venera

# 597
благодаря Меги  Hug
страхотни снимки

# 598
Здравейте момичета Simple Smile
благодаря за пожеланията за мъжлето ми Simple Smile

Меги искам паролааааа:) Приятно ви гости Simple Smile

Венерка - нямам думи, Вели много епораснал Simple Smile Голямо момченце е вече Simple Smile Снимки не съм качвала наистина скоро Sad Ще се коригирам Simple Smile В петък ще нащракам здраво снимки Simple Smile  Пожелавам ви късмет на томболата, дано да се класира Вили от начало Simple Smile

Гери как е Ники? Оздравява ли?

Танче аз съм за срещичка Simple Smile Дано да успеем да се съберем Simple Smile

Мимоза - дай и ти снимки на хубавицата ти Simple Smile От много време не съм гледала нейни снимки Simple Smile Ох как ти блазе че си си в къщи с нея Simple Smile Днес така ми стана мъчно за времето което прекарвахме със Сани сами в къщи  Cry Cry Cry И най вече така ми е гадно като го взимам вечер от ясла Sad Днес беше последен Sad  Какво работят тия хора че до 17.30 си взимат децата просто не знам? Аз сега съм до 18ч на работа в 18.05 го взимам и е последен Sad(((

Хайде целувки и лека вечер:)

# 599
  • София
ВЕНЕРКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си жива и здрава и ти пожелавам едно розово вързопче, да я глезят и пазят батковците!!!!

Мпуле, стана ми мъчно за Сани, е как каква работа - държавна чиновническа - превърнаха държавата в чиновници и бюрократи, така да мразя аз цялата бюрократна система... Чудя се ако аз или пък мъжо искаме да се скатаем и да си тръгнем по-рано какви ли поражения ще нанесем...

Венера - просто си върхът - изкефи ме максимално, нямаш втора, то не че е трудно да се нацели, но от втория път е направо върхът.
Много благодаря за страхотния поздрав от маестро Велин, неговият подарък за РД-то е любима вещ за мой ужас, почва се едно пъшкане, говорене по микрофона, едни танци, но не пее още по него, това за мой късмет  Mr. Green
Много порастнал и голям чаровник се очертава с тази усмивка.
За ДГ  #Crazy томбола е просто "прекрасно", но пък и това висене също беше просто идиотско. Егати казаха, че само 500 деца ще са без места в ДГ - еййй много трудно да се направят ДГ и за тях, идиотите му с идиоти, но виж колите за по 3000000 си ги взимат да си возят дебелите задници в тях - да не задълбавам по-добре.

ААААААААААА сега видях че ми остават само 15 минутки до полунощ, ще изчакам аз за да ти чиститя Mr. Green /сега ще мъдря пожеланието, да не биеш после/

И не на последно място : Честит празник мили БЪЛГАРЧЕТА.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт