Орхидея - 2

• 139 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако пуснеш снимка някой може да я разпознае и да даде съвет  Hug
аз не съм виждала орхидеи в контейнер  Blush и не знам какво се правят  Hug

# 601
Да,на всички ще ни е интересно да го видим този контейнер.

# 602
  • Варна
Venipuh,
много е красива, обичам такива екзотични шарки.
МИШЕЛ,
и аз за първи път чувам за такива контейнери. Снимай да го видим.

# 603
Да, добре, довечера, ще ви я снимам, но тя е толкова мъничка, че наистина не зная, дали, ще оцелле, ако я извадя от контейнерчето.

# 604
Контейнера не е ли прозрачен, за да я снимаш без да е необходимо да я вадиш?

# 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да, добре, довечера, ще ви я снимам, но тя е толкова мъничка, че наистина не зная, дали, ще оцелле, ако я извадя от контейнерчето.

това е за месоядни  Blush но ми се струва, че принципа трябва да е този.
да се изчака да израсте достатъчно; да се проветрява докато е вътре и да се поддържа някаква влажност след това ...

http://www.txtriffidranch.com/projects/rescue.html

# 606
  • Варна
Здравейте момичета,побутвам темичката че сме чак на 3-та стр. ooooh!  Аз си нямам нова красавица с която да се похваля, но 2 от прецъфтелите ми фалчета пускат листо, друга една 3 коренчета а на други 2 едната от които е с два все още цъфтящи цветоноса забелязах нещо което ми се струва че няма да е корен (с по тъмен цвят е) но е прекалено малко и скрито между листата затова няма как да снимам и да ви го покажа. Възможно ли е според вас да е цветонос при положение че си има два все още цъфтящи? newsm78 Мишел,чакаме снимки. Grinning

# 607
  • Варна
ellia,
нищо чудно и цветонос да е Grinning
И аз нямам нови придобивки, но си мисля в събота или неделя да се разходя до Нолина да видя дали нямат преоценени някакви, по-евтинки и да си взема Confused

# 608
  • Варна
Месечинке, не се сещам Нолина къде се намира. Миналата седмица ходих до Мимоза (пътя за вятърната мелница) имаше много преоценени но не попитах на каква цена са, казаха че в понеделник очакват ново зареждане но не съм се отбивала и не зная какво са получили. А що се отнася до моите фалчета и аз се моля да са цветоноси, нали съм новобранка това ще са ми първите (ако се окажат цветоноси си де), много се вълнувам.

# 609
  • Варна
Нолина се намира под Колхозния пазар, точният адрес е Тодор Влайков 14, може да го погледнеш в Гугъл. А къде е тази Мимоза до вятърната мелница, някоя нова ли е? Аз съм ходила само в тази до Делфинариума.

# 610
  • Варна
Не знаех че се казва Нолина, аз го знам градински център. Мимоза е пътя от ВиК посока Вятърна мелница. Непосредствено преди бензиностанцията в дясно ( има табели по които да се ориентираш ) от лявата страна има разсадник, подминаваш го на около 200 м. след него от дясно е Мимоза.Пътя е тесен и разбит, има някакви складове и авто сервиз. Ама и аз едно обяснение написах  Embarassed , дано поне малко си се ориентирала.

# 611
  • Варна
Ориентирах се, даже го намерих в нета, но той се води Градински център Вятърна мелница, а не Мимоза, ако за същото става дума. Ама май е далеч за отиване пеша, а аз нямам транспорт. Иначе така обичам да разглеждам градински центрове.

# 612
  • Варна
Месечинке, грешката е моя не се казва  Мимоза а ЕКЗОТИК градинския център, извинявай че те подведох с името.Вятърна мелница е друг, той е по нагоре по пътя.

# 613
  • Варна
http://www.exoticbg.com/  намерих адреса.

# 614
Привет, момичета, как сте? Как са ваШите красавици? При моите ниЩо ново, но изглеждат добре засега. Обзаведох се с една малка орхидейка, много е красива иначе, но съм нямала досега мини орхидея. Ето я http://media.snimka.bg/5618/017491786.jpg. Засега само тя и една друга цъфтят, другите са в покой. Дендробиума нобиле е оЩе зазимен, незнам кога да го кача горе, в мазето е сега, на студено и светло. Сега Ще прочета какво сте писали, изпуснала съм много. Поздрави на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт