Орхидея - 2

• 139 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
tilde,
честито, голям сладур Hug Аз пък да се похваля, днес се сдобих с лудизия newsm44 цъфнала, с два цветоноса. От Мимозата, за 6.80 Simple Smile По-късно ще я снимам.

# 616
tilde,
малка, но за това пък с големи цветове! FlutterЧестито!

Месечинке,
честито и на теб!Я, да я видим!
 Heart Eyes

# 617
Благодаря, момичета! Наистина е хубавелка. Включвам се да ви кажа само, че наблизо тук до града, в който живея има голяма изложба на орхидеи. чух сега по новините, но не разбрах кога точно е и кога може да се посети. Ако отида Ще снимам много и Ще пусна снимки, ако има неЩо интересно. Hug

# 618
  • Варна
Оооо, ще чакаме снимки, сигурно ще са впечатляващи thumbsup
Ето я моята лудизия:

Сега ще чета как се гледа.

А изтърсачето продължава да разцъфтява:

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 10:16 от Месечинка виторога

# 619
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз съм една голяма бяла птица, но не лебед  Crazy

сумавреме гледам листенцето на "изтърсачето" и се чудя защо е на райета  Mr. Green

да са ви честити и да ви радват дълго с цвят и красота  Hug

моето мъниче има празник днес  Party

# 620
Месечинке,
прекрасни са!

Goody,

Да ти е здраво мъничето,да расте умно,талантливо,работливо,много,много щастливо!!!! Heart Eyes

# 621
  • Варна
Goody,
честит празник на твоето мъниче!

# 622
  • София
Goody, Честит празник!
Много здраве, щастие и усмивки на мъничето!
И много здраве и сили на мама   bouquet

# 623
  • София
и аз съм една голяма бяла птица, но не лебед  Crazy

сумавреме гледам листенцето на "изтърсачето" и се чудя защо е на райета  Mr. Green

И аз  hahaha. Дори я показах на мъжа ми  Mr. Green.

Goody, да ти е живо и здраво мъничето!   bouquet

Тилде, може да е малка, но цветовете на новата ти придобивка са впечатляващи!

Месечинке, честита ти лудизия! Красавица! А и ти си късметлийка да я намериш на тази цена  Grinning.

# 624
Месечинке,пусна ми мухата за Лудизия и аз сън не спала днес с децата бяхме на Мимоза.Сега мога да спя спокойна,имам тази красотаhttp://marka74.snimka.bg/flowers/cvetya.454517.17510671.А си харесах още няколко красоти,но семейният съвет ще се кара затова някой друг път.

# 625
  • Варна
Еййй, честито Hug Страхотна е, и наистина на тази цена не е за изпускане. Сега ще обменяме опит в отглеждането Grinning На етикета пише светло без директно слънце, в нета чета различни мнения, едни казват на светло, други на тъмно, ще видим. Сега съм я сложила на цветарника до прозореца, но от вътрешната страна зад други цветя, ще я наблюдавам внимателно. Ако забележа изсветляване на листата моментално отива на секцията.
А на Мимоза наистина имаше красоти, харесах и още един вид орхидеи, на които нито име пишеше, нито цена, ама като ги гледах какви са големи, сигурно са били скъпи.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 19:18 от Месечинка виторога

# 626
  • Варна
Прекрасни Лудизии момичета, да са ви честити. Аз за тази седмица съм планирала орхи шопинг. Вчера присадих орхидейката  за която бях писала че има бебе, когато я извадих от саксията се оказа че не е бебе а две орхита в една саксия. По малката (за която си мислих че е бебе) ми се струва че няма много голям шанс да оцелее. Успешна седмица на всички  Hug.

# 627
Момичета
оставям ви за седмица а вие направо сте изпратили темата на трета страница. За сега ми е трудно да намеря време да ви пиша но обещавам че ще наваксам, около моите орхидеи има и добри за съжаление и лоши новини, трябва да направя и снимки че да стане поста ми по интересен .
Честито на всички с Лудизии, моята все още не е прецъфтяла напълно, май цвета се задържа повече от месец и половина но ще ви го снема и пиша за него по късно, заедно с другите новини.
Лек ден на всички

# 628
  • Варна
_re_ge,
ти наистина се загуби, домъчня ми за теб Hug Съжалявам за орхидеите, които не слушат, дано другите те радват двойно Simple Smile Ще чакаме снимки. Моята лудизия засега е добре, ама много и се радвам и много и треперя, дано не я уморя от голяма грижа Crazy

# 629
Момичета, можете ли да ми помогнете с информация? Имам два фаленопсиса, на единия се образуват прозрачни смолисти капки от долната страна на листата... Какво може да е? Орхидеята не изглежда болна, развива се чудесно  Heart Eyes Дори има нов цветонос  Peace

Общи условия

Активация на акаунт